Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

amelcia8
gunia43
A to moj z dzisiaj:
Mnie na pewno opadl. Poza tym lepeij mi sie oddycha i na pecherz i nerwy kulszowe cisnie:
[ATTACH]4697[/ATTACH][ATTACH]4698[/ATTACH]

GUNIA O BOŻE JAKA TY CHUDA JESTEŚ:noooo::noooo::noooo::noooo:NO A BRZUCH TO MAM TEŻ WIĘKSZY OD CIEBIE!!!!!!!JEZU:noooo::noooo::noooo::noooo:
Wcale nie jestem chuda!!!! Dobrze sie do zdjecie ustawilam widocznie. Najbardziej mi przytyly nogi, az mi sie jedna o druga ocieraa. Poza tym w biodrach mam 101 a w biuscie tyle samo, wiec gdzie tam chuda. A na plecach mam takie walki, ze stanik mi sie wbija. No i waze 74 kilo wiec jaka chuda pytam???????!!!!!!!!!!!!

Ewciaa
jestem.... uciekłam bo mąz przyszedł z pracy cały spuchnięty dziąsła bolą i pojechaliśmy do stomatologa co wczoraj wydarła mu zęba...i okazało sie że ta opuchlizna to z innego zęba...dostał atybiotyk....i tak poszło 150zł ....ciągle wydatki ale mąż nie może cierpieć.....
co do brzuszków to katja masz racje chyba nasze ciąze są podobne i nasze córy niedobre...u mnie znów zuzia strajkuje...

Ewciaa -docenisz spokoj coreczki, jak sie urodzi i nie bedzie wyla o byle co, tylko grzeczniutko spala.

Ewciaa
jola22
Ewciaa
jestem.... uciekłam bo mąz przyszedł z pracy cały spuchnięty dziąsła bolą i pojechaliśmy do stomatologa co wczoraj wydarła mu zęba...i okazało sie że ta opuchlizna to z innego zęba...dostał atybiotyk....i tak poszło 150zł ....ciągle wydatki ale mąż nie może cierpieć.....
co do brzuszków to katja masz racje chyba nasze ciąze są podobne i nasze córy niedobre...u mnie znów zuzia strajkuje...

Ewcia biedaczek z Twojego M - pozdro dla niego.:8_1_221:

oj biedak musze teraz latać koło niego bo ciągle narzekka a że go boli że spuchnięty że nic nie zje że chyba ma gorączke:8_1_221: itd..... aż wzioł jutro wolne
No mezczyzni zawsze strasznie cierpia. Moj maz wczoraj dostal opieprz, bo ciegle jak on zniesie ten porod i czy da rade. A ja mu na to, ze szkoda, ze sie nie przejmuje czy ja dam rade tylko on i wszyscy wkolo sie przejmuja czy przypadkiem on nie zaslabnie. Ufff! Ale ustawilam go do pionu i mysle, ze to bylo juz ostatni raz takie gadanie! Troche sie bronil, ze ja cala caze narzekam a on pare razy nie mozea w ogole to zarty i takie tam.
Ale wytlumaczylam mu, ze to ja tu jestem slaba plec w koncu! ;-)

mama2corun
co dochodze do konca czytania to nowa strona ojeju ale dzis macie wene:D
Guniu ciuszki cudne
z mieszkaniem narazie nici my zle przeczytalismy na necie do kazdego mieszkania jest osbne biuro dzis tylko czas stracilismy i sie wkurzylam bo niesa jasne te info na necie!!
ale nic jutro polozna wiec w pt bedziemy znowu cos robic znajdziemy biuro odpowiadajace za mieszkania ktore nam sie podobaja i niepoddajemy sie :D
a ja tez cos kupilam za wszystko zaplacilam az cale 1 euro :D

To w kwietuszki poprostu sliczne! Widze, ze ostatnio znow zakupy ruszyly nowa sila!

gunia43
mama2
ja jutro mam w planach mycie okien.Myjecie okna czy raczej darujecie sobie??

Mama2 - a wiesz, ze najniebezpieczniejsze w ciazy ruchy to wlasnei takie jak przy myciu okien tzn. takie gdzie sie trece do gory wyciaga.

Ja olewam takie porzadki! Okna byly myte 2 tygodnie temu i wystarczy. Dywan brudny bedzie. Ja tylko odkurzam. Jutro planuje za to prasowanko na calego!!!!!!

mama2
gunia43
mama2

Mama2 - a wiesz, ze najniebezpieczniejsze w ciazy ruchy to wlasnei takie jak przy myciu okien tzn. takie gdzie sie trece do gory wyciaga.

wiem ale jedno okienko dziennie umyje

mama2 dla Ciebie bezpieczniejsze bedzie jednak powrot do pracy!kochana okna sobie daruj naprawde nawet wieszac firanek niepowinno sie wieszac co jak co ale do tego to ja sie stosuje,a dlaczego dlatego ze moja kolezanka wieszala firanki ma duze okna bo tu wogole sa wielkie okna w domach i urodzila przedwczesnie w 28 tygodniu kochana prosze niewywoluj wilka z lasu prosze niemyj okien.ja jak Oliw rodzilam to moja siostra umyla mi okna kiedy ja bylam w szpitalu powiedziala ze to taki gest ze tak ona sobie wymyslila ze ze szpitala jak kobieta wraca to musi miec slicznie w domku :D

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/20552.png

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/20553.png

gunia43
mama2

Tak, Mama będzie myła okna, a Ewcia szorowała dywan. Dwie pozycje idealne do wywołania porodu. Oj, dziewczyny, a później będzie zamartwianie się.

Daffodil
gunia43
mama2

Tak, Mama będzie myła okna, a Ewcia szorowała dywan. Dwie pozycje idealne do wywołania porodu. Oj, dziewczyny, a później będzie zamartwianie się.

dokladnie potem bedzie stekanie i marudzenie tu mnie boli tam mnie boli.prosze sie niewyglupiac!!

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/20552.png

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/20553.png

och widze ze wiekszosc brzuszków juz smacznie spi albo tuli sie do meza a ja wlasnie skonczylam prasowanie myslalam ze ocipieje te malenkie ciuszki sa straszne tzn bardzo duzo czasu zajmuje ich prasowanie ja mialam jedna pralke i prasowalam prawie trzy godziny nie wiem jak my znajdziemy czas i sile na to jak malenstwa przyjda na swiat:36_2_49::36_2_49:
a no i dziekuje za pochwaly pokoiku milo ze tak Wam sie podobal:36_3_16:

http://www.suwaczek.pl/cache/e97dcacce8.png http://s2.pierwszezabki.pl/021/021013940.png?8788

Maja