Skocz do zawartości
Forum

Majowe słoneczka 2009

Rekomendowane odpowiedzi

Daffodil
gunia43
Hi, HI. Takie oto informacje dzisiaj wyczytalam:

Nie martw się, jeśli miewasz czasem kłopoty z koncentracją i z zapamiętywaniem nowych informacji. Pogorszenie pamięci pod koniec ciąży jest spowodowane przejściowym kurczeniem się komórek mózgowych kobiety, mija jednak w kilkanaście tygodni po porodzie.

:sofunny: Brzmi tak strasznie, że aż śmiesznie :)
Mam nadzije, ze nie skurczy nam sie do poziomu ptasiego mozdzka ;-)

Daffodil
lutka
Hej baboszki, jak minął weekend? Miałam przecudną pogodę w niedzielę, wiosna wiosna i po wiośnie - dzis szaro i ponuro.

Dzięki mamie2cór ( :23_30_126: ) w skrócie wiem co u Was słychać. Daffodil gratuluję fikołka - grzeczny Kubuś :):tata:

W pt wybieram sie na kontrolne USG, do innego lekarza (tego u którego już raz byłam). A w sobote wieczorem dokonałam odkrycia niczym Jola30 jakiś czas temu. Przeglądając USG młodego, nagle ujzrałam jego twarzyczkę, od 3 tyg miałam to zdjęcie i nic nie potrafiłam w nim zobaczyć, a tu nagle olśnienie!!!!
Ma sliczną małą bródkę, mały nosek i duze spuchnięte oczka:36_4_10:

mama2cór a to dla Ciebie:

Lutka jesteś wreszcie :)
Ja też cały weekend korzystałam z wiosennej pogody, a dzisiaj szaro, buro, zimno.
O której masz to USG w piątek? Żebyśmy wiedziały kiedy zacząć trzymać kciuki :)
Lutka - ja tez mam w piatek. Rano o 9.00

mama2corun
a to wiecie co :D

Obraczka z pierscionkiem zareczynowym. Czy sie myle....

Ja do dziosiaj nie dostalam pierscionka zareczynowego. Oj maz oswiadczyl mi sie telefonicznie mowiac tak:

Maz : -Powiedzialem w pracy, ze sie zenie!
Ja, zdziwiona: -A z kim?
- No jak to! Z Toba.
- No to ciekawe. Piersze slysze.
- A co nie kochasz mnie?
- Kocham.
- No to chyba wszystko jasne!!!!

gunia43
mama2corun

Ja do dziosiaj nie dostalam pierscionka zareczynowego. Oj maz oswiadczyl mi sie telefonicznie mowiac tak:

- No jak to! Z Toba.
- A co nie kochasz mnie?
- Kocham.

geniusz urocze naprawde:36_15_9: hahaha niemylisz sie :D
a wiecie co nastepna kwietniowka rozpakowana!!:36_2_21: a miala termin na 14 kwietnia urodzila przez cc 12marca ale ona problemy z cisnieniem,wiec dlatego taka decyzja coreczka zdowa i ponad 3 kg.a moj M to caly czas chodzi i sam sobie powtarza ze na dniach moze zostac tata :D hehe

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/20552.png

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/20553.png

mama2corun

mama2córun
bardzo ladne swiecidla zamknij pudeleczko bo sroki nie spia:smile_jump::smile_jump: suuuper zwlaszcza pierscionek baaardzo mi sie podoba ostatnio wlasnie takie mi sie bardzo podobaja juz mam dosc takich delikatnych ze na palcu ledwo widac..i obraczka tez suuuper a jak z terminem postanowiliscie juz cos?

http://www.suwaczek.pl/cache/e97dcacce8.png http://s2.pierwszezabki.pl/021/021013940.png?8788

Maja

gunia43
mama2corun

- No jak to! Z Toba.
- A co nie kochasz mnie?
- Kocham.

he,he bardzo orginalnie!!! :smile_jump::smile_jump::smile_jump:

http://www.suwaczek.pl/cache/e97dcacce8.png http://s2.pierwszezabki.pl/021/021013940.png?8788

Maja

mama2corun
gunia43
mama2corun

- No jak to! Z Toba.
- A co nie kochasz mnie?
- Kocham.

a wiecie co nastepna kwietniowka rozpakowana!!:36_2_21: a miala termin na 14 kwietnia urodzila przez cc 12marca ale ona problemy z cisnieniem,wiec dlatego taka decyzja coreczka zdowa i ponad 3 kg.a moj M to caly czas chodzi i sam sobie powtarza ze na dniach moze zostac tata :D hehe

o losie babeczki ale ten czas leci nawet sie nie obejzymy a pierwsze z nas zaczna sie rozpakowywac no a juz niedlugo bedziemy pakowac torby...:36_2_13: ja sie chyba w polowie kwietnia zamkne w szafie ...wyjde w czerwcu...naprawde zaczynam sie bac:what:

Maja

katja79
no a ja w koncu sie uporalam ze sprzataniem no mimo ze mój M naprawde sie staral to nie ma to jak babaska reka, no i musialam troche rzeczy poupychac w szafach bo biedny nie wiedzial gdzie co chowac a od jutra zaczynam pranie i prasowanie malej ciuszków:smile_jump::smile_jump:

oj prasowanko super, a ja jade do łóżeczko i inne rzeczy :36_15_9:

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37io4pumqf8for.png

hej kochane, ja dzis obchodze moja 50tke i imieniny :) Kupilam ciacho i ide do kuzynki. Bedziemy malowaly jej mieszkanie, ma to wygladac w ten sposob, ze ja bede na sofie obzerac sie pysznosciami, a Julia (kuzynka) i moje corki beda malowaly :) Mnie to odpowiada, hehehheh

Buziaki Kochane i milego, pieknego dnia. U nas takie slonce, ze rano po zakupy poszlam w samej koszulce :)

http://www.suwaczki.com/tickers/ojxewn15stpumjv2.png

katja79
mama2corun
gunia43

- No jak to! Z Toba.
- A co nie kochasz mnie?
- Kocham.

o losie babeczki ale ten czas leci nawet sie nie obejzymy a pierwsze z nas zaczna sie rozpakowywac no a juz niedlugo bedziemy pakowac torby...:36_2_13: ja sie chyba w polowie kwietnia zamkne w szafie ...wyjde w czerwcu...naprawde zaczynam sie bac:what:
MOj maz mi wczoraj powiedzial, ze w tym tygodniu to juz musze miec torbe przygotowana dla siebie do szpitala i dla dzidzi rzeczy tez, bo on bedzie zbyt nerwowy, zeby to ogarnac. Lepiej miec w pogotowiu wszystko. Coz. Bede musiala sie rozejrzec za klapkami i jeszcze jedna koszula do szpitala.

isabela
hej kochane, ja dzis obchodze moja 50tke i imieniny :) Kupilam ciacho i ide do kuzynki. Bedziemy malowaly jej mieszkanie, ma to wygladac w ten sposob, ze ja bede na sofie obzerac sie pysznosciami, a Julia (kuzynka) i moje corki beda malowaly :) Mnie to odpowiada, hehehheh

Buziaki Kochane i milego, pieknego dnia. U nas takie slonce, ze rano po zakupy poszlam w samej koszulce :)
Gratulacje podwojne!!!!!! Caluski!

Katja fajnie ze jestes juz z powrotem :36_15_9:
co do daty to w srode mamy zaplanowany dzien urzedowy,idziemy wlasnie apropo slubu i mieszkania bo juz chyba wszystkie papiery ktore chca mamy skompletowane
Ewciu to dzis dzien pelen wrazen :D fajnie co?
no nic kochane ja wlanczam muzyczke i do roboty bo porzatki musze zrobic moj kochany M poscielil lozko ale tak byle jak :D ze trzeba poprawic bo my kladziemy nasza posciel na lozko Oliw ale ja to tak ladnie ukladam przykryma kocykiem a on atak polozyl i wsio ale przynajmniej coraz czesciej nawet w najbardziej banalnych rzeczach mi pomaga zeby mnie odciazyc.wczoraj wieczorem za to ja mu przyjemnosc zrobilam i masaz twarzy mu zafundowalam jeju jaki on wdzieczny byl jakbym niewiem conajmniej samochod mu dala...taki ten moj misiek czasem kochany i potrafi sobie doceniac blachostki.ale sexu dalej niema jego ostatnia wymowka ze on bedzie mial wrazenie ze bije dziecko po glowie...no i badz tu madry...
ok ja zmykam do potem kochane :23_30_126::23_30_126:

isabela

no to gratulacje kolejnej 50tki i wszystkiego naja naj z okazji imienin:23_30_126:

mama2corun
Katja fajnie ze jestes juz z powrotem :36_15_9:
co do daty to w srode mamy zaplanowany dzien urzedowy,idziemy wlasnie apropo slubu i mieszkania bo juz chyba wszystkie papiery ktore chca mamy skompletowane
Ewciu to dzis dzien pelen wrazen :D fajnie co?
no nic kochane ja wlanczam muzyczke i do roboty bo porzatki musze zrobic moj kochany M poscielil lozko ale tak byle jak :D ze trzeba poprawic bo my kladziemy nasza posciel na lozko Oliw ale ja to tak ladnie ukladam przykryma kocykiem a on atak polozyl i wsio ale przynajmniej coraz czesciej nawet w najbardziej banalnych rzeczach mi pomaga zeby mnie odciazyc.wczoraj wieczorem za to ja mu przyjemnosc zrobilam i masaz twarzy mu zafundowalam jeju jaki on wdzieczny byl jakbym niewiem conajmniej samochod mu dala...taki ten moj misiek czasem kochany i potrafi sobie doceniac blachostki.ale sexu dalej niema jego ostatnia wymowka ze on bedzie mial wrazenie ze bije dziecko po glowie...no i badz tu madry...
ok ja zmykam do potem kochane :23_30_126::23_30_126:

Oj, z tym biciem dziecka po glowie to sie usmialam. Hi, hi.
Moj mezulek ostatnio tez takie teorie dziwne snuje, ze teraz to by sie bal i nawet mnie przytulic sie boi w nocy, bo nie chce mi brzuszka zgniesc. Juz mu wczoraj powiedzialam, ze chyba przesadza z ta delikatnoscia. Wczoraj jak wzielam szmate i schylilam sie, zeby jedna kropleke wody z podlogi zetrzec to sie rzucil na pomoc, jakbym conajmniej po sztange z ciezarami sie schylila.
Ale brzucho mnie boli, wiec tak z sexem stop. Balabym sie. Ale, ze mam ochote to inna sprawa :-)

gunia43
Daffodil
lutka
Hej baboszki, jak minął weekend? Miałam przecudną pogodę w niedzielę, wiosna wiosna i po wiośnie - dzis szaro i ponuro.

Dzięki mamie2cór ( :23_30_126: ) w skrócie wiem co u Was słychać. Daffodil gratuluję fikołka - grzeczny Kubuś :):tata:

W pt wybieram sie na kontrolne USG, do innego lekarza (tego u którego już raz byłam). A w sobote wieczorem dokonałam odkrycia niczym Jola30 jakiś czas temu. Przeglądając USG młodego, nagle ujzrałam jego twarzyczkę, od 3 tyg miałam to zdjęcie i nic nie potrafiłam w nim zobaczyć, a tu nagle olśnienie!!!!
Ma sliczną małą bródkę, mały nosek i duze spuchnięte oczka:36_4_10:

mama2cór a to dla Ciebie:

Lutka jesteś wreszcie :)
Ja też cały weekend korzystałam z wiosennej pogody, a dzisiaj szaro, buro, zimno.
O której masz to USG w piątek? Żebyśmy wiedziały kiedy zacząć trzymać kciuki :)
Lutka - ja tez mam w piatek. Rano o 9.00

No to zaczynamy o 9 :)

Ewciaa
katja79
no a ja w koncu sie uporalam ze sprzataniem no mimo ze mój M naprawde sie staral to nie ma to jak babaska reka, no i musialam troche rzeczy poupychac w szafach bo biedny nie wiedzial gdzie co chowac a od jutra zaczynam pranie i prasowanie malej ciuszków:smile_jump::smile_jump:

oj prasowanko super, a ja jade do łóżeczko i inne rzeczy :36_15_9:
Ewciaa - udanych zakupow.
My chyba bedziemy dzisiaj farbe mieszac. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Ale nie kupujemy juz innej, bo kasy szkoda. Dodam bialego i troche jeszcze innej. Ryzyk fizyk.

gunia43
mama2corun

- No jak to! Z Toba.
- A co nie kochasz mnie?
- Kocham.

He he, bardzo romantyczne :) Zaręczyny nie mają aż takiego znaczenia, bo stanowicie tak dobraną parę i to się liczy. A o pierścionek zaręczynowy zawsze możesz się upomnieć, jak coś ładnego wpadnie Ci w oko u jubilera :36_15_9:

Daffodil
gunia43
mama2corun

- No jak to! Z Toba.
- A co nie kochasz mnie?
- Kocham.

He he, bardzo romantyczne :) Zaręczyny nie mają aż takiego znaczenia, bo stanowicie tak dobraną parę i to się liczy. A o pierścionek zaręczynowy zawsze możesz się upomnieć, jak coś ładnego wpadnie Ci w oko u jubilera :36_15_9:
Daffodil - Dzieki! A z tym pierscionkiem to taki mam zamiar! Jak tylko Maks sie urodzi ten wydatek mojego M. na pewno nie minie!