Skocz do zawartości
Forum

Można?! Można!!! Piątek trzynastego - czyli wsparcie dla dziewczyn po przejściach!

cinamoonka

Rekomendowane odpowiedzi

Hehehe a no widzisz ;)
Ale życie bez czekolady,to prawda byłoby nie zbyt łatwe.

Alfa kochana jeszcze chwila i będziesz miała swoją slicznotke przy sobie,ale nie w brzuchu a na rekach :) Na pewno nie jest łatwo,ale musisz być dzielna. Wysprzataj po raz 100 mieszkanie :D i przysiady rob!!

:angel_star:10.01.13

8 t.c.
Nadzieja jest jak cukier w herbacie. Jeżeli nawet jest jej mało to i tak wszystko osłodzi.
:heart:

Nie stracilas mocy tylko Twój organizm jest sprytny i 3ma ja do porodu co by Ci nie zabrakło ;) hihihi
Ahhh alfiku kochany teraz to juz z gorki. Szybko minęło 9 m-cy,teraz my musimy Cie godnie zastąpić. 3maj za nas kciuki! A póki Laurka siedzi jeszcze w Tobie to ja poprosze porcje fluidkow :D

8 t.c.
Nadzieja jest jak cukier w herbacie. Jeżeli nawet jest jej mało to i tak wszystko osłodzi.

2 tyg przed 2 tyg po traktowane jest jako norma. Tyle,ze kobiecie pewno nie jest łatwo....
Zobaczysz chwila moment i będzie po. Pewno siedzisz jak na drożdżach co? Zniecierpliwiona. Ale to będzie super jak juz będziesz mogła swoja Laurke przytulic,jak ja przywitasz na tym świecie :) 1 karmienie,1 buziak ahhhhh:in_love:

8 t.c.

_Alfa_
U mnie bez zmian. Znów idę w piątek. Szyjka zamknięta i długa, tylko na ktg skurcze wyłaziły.

no jak już skurcze są to jedziesz ciotka :smile_move:

Nietoperek84
Czesc kochane :)
Co tam słychać,prócz tego ze Alfda wchodzi w stadium ciąży słoniowej ;)
Ja jakas wymeczona jestem :( W pracy jest b.ciężko,przestała mi ona sprawiać przyjemność,dodatkowo ostatnio o niczym innym nie myślę jak o tym jak BARDZO,BARDZO chciałabym zajść w ciążę i urodzić zdrowe dziecko. Chyba jakiś kryzys,lub wahania nastroju przy @. Niech juz paskuda się kończy i przez najbliższy długi czas nie wraca :D
Tak bardzo chciałabym żeby nam się tym razem udało i wszystko było dobrze!!:(
W przychodniach ostatnio masa dzieci,od miesięcznych po kilku letnie. Takie slodziaki ze aż by się porwać chciało!! A w brzuchu pustka ;(
Ehhhh chyba jakiś mam wyjatkowo zły dzień...

Nietoperek kochana ja tez tak mam..... dzisiaj nawet mi się śniło , ze czekałam na krew i otaczały mnie same ciężarne......:36_1_4: a ja do siebie że wszystkie zachodzą oprócz mnie...też mam dno ostatnio....niby się staramy ale jakoś moja wiara, że się uda opuściła mnie.....

Nietoperku glowa do gory bedzie dobrze, zjedz kawalek czekolady jak dziewczyny radza, czekolada to najlepszy afrodyzjak na poprawe humoru :) :D sprzyja wydzielaniu sie endorfin, wiec do dziela!
Mysle, ze tez jestes bardziej wyczulona i pzrewrazliwiona teraz wlasnie z wiazku z checia bycia w ciazy i to ze widzisz dzieciaczki wszedzie i chcesz juz byc wciazy, to normalne kochane i zobaczysz ze zaraz tutaj bedziesz nam opowiadac o objawach razem z Ula , trzymaj sie dzielnie!! :*

A Alfa urodzi zaraz coz czuje nie ma bata :36_7_8:

A teraz powoli zaczyna robić się ciepło (no, może nie w tym momencie, bo wczoraj śnieg spadł), ale niedługo zimowe kurtki pójdą do szafy i będzie widać więcej brzuchów. No i maluchy tez będą częściej wychodzić. Dlatego pamiętajcie - nie nakręcać się negatywnie, tylko myśleć "ja też, już niedługo, już teraz!". I nie smutać mi jednak i druga: ja mocno w Was wierzę, wierzę, że wiosna należy do Was, a na Boże Narodzenie będę mogła Wam wysłać po rożku i czapeczce pod choinkę.

Upadł jej z kolan kłębek włóczki. Rozwijał się w pośpiechu i uciekał na oślep. Trzymała pocz

no jadę tylko na tydzień ale zawsze to tydzień :smile_move:

kurcze veoh ale mnie ominęła okazja!!ja zawsze latam liverpulu tylko tym razem bilety były drogie i lecimy z east midlands:ehhhhhh:

a czemu mieszane.....bo w pl wszyscy znajomi mojego męża mają dzieci, a sąsiadka- drzwi w drzwi jest w ciązy......