Skocz do zawartości
Forum

Można?! Można!!! Piątek trzynastego - czyli wsparcie dla dziewczyn po przejściach!

cinamoonka

Rekomendowane odpowiedzi

I wiecie co jest najsmieszniejsze, ze juz mialam sposobność poczuć co to są mdlosci itp. I wtedy mówilam ze "to znacznie przereklamowane". A teraz nie mogę się doczekać tego stanu!!
A wasze historie dodają tyle nadziei i sily do walki o to :)

:angel_star:10.01.13

8 t.c.
Nadzieja jest jak cukier w herbacie. Jeżeli nawet jest jej mało to i tak wszystko osłodzi.
:heart:

Ja lubię zieloną herbatkę z opuncją i Mikołajek również :dzidzia_mis:

Nietoperku na pewno już niedługo. :mis:

Ja Malucha poczułam w 16. tc ale jak komuś o tym powiedziałam, to wszyscy twierdzili, że w pierwszej ciąży to niemożliwe, żeby tak szybko. Tylko, że mnie zawsze można było żebra policzyć. :sofunny: A kopał strasznie po żołądku. Pod koniec miałam takie zgagi i ciągły refluks, że marzyłam o porodzie...

Upadł jej z kolan kłębek włóczki. Rozwijał się w pośpiechu i uciekał na oślep. Trzymała pocz

Alfa ja naturalnie obstawiam slaska dziolche :) bo po 1 wrozka mamie tak powiedziala po 2 w kalendarzu chinskim mi tak wyszlo :) po 3 tak czuje (byc moze ze tak pragne a nie czuje no ale ciii ):)
Nietoperek tu sa same swietne dziewczyny:)
A mdlosci mialam od 5 tc do teraz i modle sie zeby juz po odstawieniu duphastonu zeby nie powrocily marzy mi sie bezobjawowa ciaza :):) no ale teraz juz powinno byc z gorki :)
Koliberku a pomysl ze ja niezbyt filigranowa dama pierwszy kop poczulam w 13 tc i az sie zgielam!!! Ale nie mowilam nikomu nawet lekarzowi podalam pozniejsza date co by mnie nie wxieli za wariatke ale wiem na milion procent ze to kop a nie wzdec byl :)

Koliberek
2 stycznia koleżanka siostry też rodziła dziewczynkę...urodziła Emila... :hahaha:

A to dobre.
Mój kolega tez jak chodzil na kontrolę z zona,to do 6m-ca zyli w przeświadczeniu ze będą mieli chlopca. Po czym po jednym z badan lekarz mówi "jaki śliczny przedzialek" hihihihi. No i maja piękna core :D

8 t.c.
Nadzieja jest jak cukier w herbacie. Jeżeli nawet jest jej mało to i tak wszystko osłodzi.

kasialukaszo
No kochana ja 3 rozne usg rozni lekarze i haslo : na bank cora!
No i przyszla na swiat z pisiorkiem a ja w krzyk : boze co ja zrobie z sukienkami!!
Dlatego kochana Alfo badz czujna :)

:sofunny:
I co się stalo się z sukienkami? :)

8 t.c.

Nietoperek84
kasialukaszo
No kochana ja 3 rozne usg rozni lekarze i haslo : na bank cora!
No i przyszla na swiat z pisiorkiem a ja w krzyk : boze co ja zrobie z sukienkami!!
Dlatego kochana Alfo badz czujna :)

:sofunny:
I co się stalo się z sukienkami? :)

Poszly w pierony po znajomych ale najbardziej zal bylo sukni do chrztu :( byla piekna!!
A wkutzalo mnie jak dzwonilam ze urodzilam.... syna a tam w sluchawce... aha jest z toba lekarz? Jestes w szoku po porodowym...
Lozeczko drewniane ostatnie 2 mies szlifowalam szykowalam do malowania na rozowo...
A w szpitalu kuba wymiatal wsrod dziewczynek na sali z hego rozowymi ciuszkami wszystkie salowe, polozne odruchowo mowily jaka ona, albo wezmiemy ja... :(