Skocz do zawartości
Forum

Można?! Można!!! Piątek trzynastego - czyli wsparcie dla dziewczyn po przejściach!

cinamoonka

Rekomendowane odpowiedzi

Koliberek
A mnie nie dość, że muli, to jeszcze wymiotuję. Dziś znów (spodziewam się @ w okolicach 27.), w zeszłym miesiącu przed @ też wymioty. W same Święta. Oczywiście rodzinka od razu pomyślała coś innego. W sumie to ja też coraz bardziej śmiało myślę o kolejnych dwóch kreskach, ale nie mogę sobie teraz na to pozwolić i to mnie zaczyna coraz bardziej frustrować. Wiem, że muszę czekać, że muszę się leczyć z dziwnych dolegliwości, które teraz wyszły w praniu, ale chciałabym już pogłaskać się po brzuszku, wiedząc, że ktoś tam mieszka...

Normalnie ryczę teraz praktycznie całymi dniami...

Koliberku przykro mi bardzo ze Twój organizm splata Ci takie figle :( Jesteś dzielna ze sobie z tym radzisz!! 3mam najmocniej jak potrafię kciuki żeby tym razem zamiast @ pokazały się II!!

:angel_star:10.01.13

8 t.c.
Nadzieja jest jak cukier w herbacie. Jeżeli nawet jest jej mało to i tak wszystko osłodzi.
:heart:

Nietoperek84

Koliberku przykro mi bardzo ze Twój organizm splata Ci takie figle :( Jesteś dzielna ze sobie z tym radzisz!! 3mam najmocniej jak potrafię kciuki żeby tym razem zamiast @ pokazały się II!!

@ właśnie się pojawiła - normalnie po ścianach chodzę...a na II nie mogę sobie teraz pozwolić z kilku powodów: zdrowie mi trochę szwankuje, biorę antydepresanty i do tego mam problemy z firmą.

Ula jeszcze nie. Jestem świeżo po innym zabiegu, który miałam umówiony dużo wcześniej i do gina mam zamiar iść w lutym.

Upadł jej z kolan kłębek włóczki. Rozwijał się w pośpiechu i uciekał na oślep. Trzymała pocz

Aleeeee Koliberku mój drogi zawsze po zlej passie przychodzi dobra! Wiec wierze ze Ciebie lada chwila czekają same dobre wiadomosci i sytuacje :D
Widzisz, u mnie za to wszystko ukladalo się b.dobrze. Nowe mieszkanie, zwolnienia zbiorowe w firmie które nie dotknely mnie, później II i jak się to skonczylo :/
Ale teraz tez planuje stanąć na nogi, bo na poczatku ciąży b.chorowalam i do tej pory mnie to męczy, ogarnąć się psychicznie, i wtedy daj Panie Boże zajść w szczęśliwa ciążę :D
Także kochana glowa do gory,bo w końcu karta się obróci i wszystko będzie dobrze!!

:angel_star:10.01.13

8 t.c.
Nadzieja jest jak cukier w herbacie. Jeżeli nawet jest jej mało to i tak wszystko osłodzi.
:heart:

Czesc dziewczynki:*
Swiezak ja Cie prosze.... nie stresuj sie bo to zbedne ... ja 4 tc nic 5 tc pecherzyk 6 tc serduszko. Bedzie dobrze wierze w to z calych sik i ty nie waz sie w to watpic :*
Ulcia biedulko jeszcze ta paskuda Cie meczy... :( no juz w lutym musi Cie opuscic :*
Koliberku chyba Ty pytalas o okresy po. U mnie po pierwszym zabiegu byla masakra mialam wrecz krwotoki, skrzepy 5cm i wieksze i tak przez 9 mies potem druga ciaza zabieg i to samo i trzecia i bez zabiegu bylo i zdazylan miec jedna @ po poronieniu ale byla lajtowa w pirownaniu do wczesniejszych. ( chyba nie namacilam za duzo i w miare jest to czytelne:))
Alfa przydalby Ci sie taki lakier na dlugim pedzlu albo w spreyu:)
Koliberku i inne placzki kochane, wiele z nas jest dowodem na to ze sie w koncu musi udac! Ze poki sie nie poddajemy zawsze jest nadzieja na lepsze jutro! Nie jestescie same z waszym cierpieniem , kazda z nas rozumie i na pewno nie tyljo ja mam takie odczucie ze bym was utulila szczerze z checia. Bedzie dobrze! Musicie w to wierzyc :* w ddtvn uslyszalam takie haslo ze trzeba sie nauczyc zyc tu i teraz bo duzo ludzi zyje albo przeszloscia albo przyszloscia a trzeba sie zatrzymac i spojrzec na to co jest tu i teraz :*
Pozdrawiam. Wiecej usmiechu Wam sloneczka zycze:* wiecej radosci z Waszych cidziennych malych rzeczy ....

Alfa kupiłam sobie dziś zieloną herbatę z melonem co tak zachwalałaś, zaraz będę testować :36_1_21:

http://www.suwaczki.com/tickers/65vq786iklsvuww1.png
http://www.suwaczki.com/tickers/cb7w43r8253bs8l9.png
09.11.2012 :angel_star:Wiem, że jesteś tam
Nie widuję Cię, lecz wiem, że jesteś tam
Cały dzień i noc ktoś puka do Twych drzwi
Każdy chciałby wiedzieć jak ma dalej żyć.
Wiem, że jesteś tam
Dla każdego zawsze musisz znaleźć czas
I choć nigdy o nic nie prosiłam Cię
Dzisiaj proszę bez kolejki przyjmij mnie .

Nietoperek84
Alfa Ty niebawem przywitasz na świecie swojego słodziaka. A właściwie, jeśli to nie tajemnic, jeśli juz to pisalas to nie jestem w temacie - chłopiec czy dziewczynka? :D

Kluseczka :D

Świeżak
Alfa kupiłam sobie dziś zieloną herbatę z melonem co tak zachwalałaś, zaraz będę testować :36_1_21:

Testuj, testuj a gdzie kupiłaś???? W Biedro??

Tak, 2,49zł, wzięłam jeszcze z ananasem i pomelo :36_1_21:

Wiem, że jesteś tam

Ja to mam cały składzik herbat. W zielonej lubuję się najbardziej, dlatego mam kilka smaków, melisa z melonem z Bio Active też jest pycha, no i ma aż 83% melisy.

Wiem, że jesteś tam

kasialukaszo
Ze sie tak wtrace:)Alfa a jak Twoja ksiezniczka ruchliwa? :) czy raczej spokojne dziecie?? :) ja sie wsluchuje w siebie ale poki co ani drgnie,choc co sie dziwic przez ta moja powloke brzuszna to to moje male musi sie wysilic co bym poczula:)

Ło matko, Ty już 12tc!! Czad, ale szybko :D Klucha fika dość intensywnie, ale brzuch mam nisko i mi żebra omija :smile_jump:

Eee to kochana masz dobrze bo dostac w zebro od wlasnego dziecia i to 2 kilogramowego to chyba najgorsze:)a zarazem dziwnie cudne:) mnie tak kuba "bil" z reguly jak si kladlam spac :(
Noo "juz "12 t sama nie moge sie nadziwic ze tak zlecialo:) wczoraj bylismy na usg oczywiscie stres czy dziecie zyje itd noo ale wszystko ok ma juz 6,5cm i machalo rekami i zakladalo raczki na buzie :) gin odstawil dupka to w koncu odzyje po mdlosciach :) no i czekam teraz na kopniaka :) z kuba w 13 tc poczulam !