Skocz do zawartości
Forum

I tymestr - poronienia, brak echa zarodka, pusty pęcherzyk

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie Dziewczyny!

Od dawna nic nie pisałam - wybaczcie. W listopadzie straciłam dzidzię i byłyście dla mnie wtedy wielkim wsparciem za co jeszcze raz serdecznie dziękuję. Od tamtej pory wiele z nas doczekało się na swoje szczęście. Bardzo się cieszę i gratuluję wszystkim przyszłym mamom - Uleńko, Marcelino, Marzenko, Swieżaczku - całuję mocno i życzę spokojnych 9 miesięcy;), a tym, które zaczynają walkę - życzę owocnych i szybkich wyników:)

Początkowo po stracie myślałam, że nie będę chciała szybko zajść w kolejną ciążę, ale pustka była tak wielka, że trzeba było ją zapełnić. Udało się i chcę się z Wami podzielić swoją radością - wczoraj widziałam już serduszko swojej aż 7-milimetrowej kropeczki. Dzieś zaczynam 8 tydzień i mocno wierzę, że odtąd będzie już tylko dobrze;).

Całuję Was wszystkie;*

Sopfie
Witajcie Dziewczyny!

Od dawna nic nie pisałam - wybaczcie. W listopadzie straciłam dzidzię i byłyście dla mnie wtedy wielkim wsparciem za co jeszcze raz serdecznie dziękuję. Od tamtej pory wiele z nas doczekało się na swoje szczęście. Bardzo się cieszę i gratuluję wszystkim przyszłym mamom - Uleńko, Marcelino, Marzenko, Swieżaczku - całuję mocno i życzę spokojnych 9 miesięcy;), a tym, które zaczynają walkę - życzę owocnych i szybkich wyników:)

Początkowo po stracie myślałam, że nie będę chciała szybko zajść w kolejną ciążę, ale pustka była tak wielka, że trzeba było ją zapełnić. Udało się i chcę się z Wami podzielić swoją radością - wczoraj widziałam już serduszko swojej aż 7-milimetrowej kropeczki. Dzieś zaczynam 8 tydzień i mocno wierzę, że odtąd będzie już tylko dobrze;).

Całuję Was wszystkie;*

Ogromnie gratuluję :) Oby te święta były dla nas i naszych kruszynek wspaniałe :) :36_3_13:

https://www.suwaczki.com/tickers/mhsvi09k8fgg2ty0.png
https://www.suwaczki.com/tickers/961l3e5eiyle91jh.png
Aniołki moje pamiętam o Was... i tęsknię... bardzo [*]

Sopfie
Witajcie Dziewczyny!

Całuję Was wszystkie;*

boju Sopie gratuluje kochana!! ale miesiąc!! życzę ci aby tym razem było wszystko pięknie :Kiss of love:

Caroline0887
Ulala1986
juz juz :d nawet pani doktor dzwoniła do mnie z 30 min temu- jest pieknie rośnie :D
z 237 do 599!!! nawet mówi że większy niż dwukrotny przyrost!!:smile_move:

No w końcu!! :smile_jump:

Bardzo się cieszę twoją beta :) A powiedz mi jeszcze który to już tydzień?

idzie 5 tydzień :I love you1:

Ulala1986
Caroline0887
Ulala1986
juz juz :d nawet pani doktor dzwoniła do mnie z 30 min temu- jest pieknie rośnie :D
z 237 do 599!!! nawet mówi że większy niż dwukrotny przyrost!!:smile_move:

No w końcu!! :smile_jump:

Bardzo się cieszę twoją beta :) A powiedz mi jeszcze który to już tydzień?

idzie 5 tydzień :I love you1:

No właśnie stwierdziłam że jestem jednak rodzona blondynka - zauważyłam że przecież masz suwaczek... oj źle już ze mną :36_2_15:
ładne te wyniki :) teraz już musi być dobrze :36_2_25:

https://www.suwaczki.com/tickers/mhsvi09k8fgg2ty0.png
https://www.suwaczki.com/tickers/961l3e5eiyle91jh.png
Aniołki moje pamiętam o Was... i tęsknię... bardzo [*]

Sophie moje serdeczne gratulacje :) Jedna za druga hihihi i juz 8 tydzień,no no - teraz na pewno będzie juz dobrze!! Zdrowka Wam życzę :)

Ula a może to nieco wyższe beta niż x2 świadczy nie o II a o IIII :D ale by było!!!!:)

:angel_star:10.01.13

8 t.c.
Nadzieja jest jak cukier w herbacie. Jeżeli nawet jest jej mało to i tak wszystko osłodzi.
:heart:

WESOŁYCH,RADOSNYCH,PEŁNYCH MIŁOŚCI ŚWIĄT!!Zdrowia dla świeżych mam i ich pociech,zdrowka dla zafasolkowancy co by ciąża przebiegała zdrowo i radosnie ,oraz spełnienia marzeń dla tych które na zafasolkowanie czekają!!!!

8 t.c.
Nadzieja jest jak cukier w herbacie. Jeżeli nawet jest jej mało to i tak wszystko osłodzi.

marcelinna
Nietoperku jestes nastepna na liscie do opicia :smile_jump:

Ula a może jest tam zdrowy silny chłopak ;)

Nietoperek84
Sophie moje serdeczne gratulacje :) Jedna za druga hihihi i juz 8 tydzień,no no - teraz na pewno będzie juz dobrze!! Zdrowka Wam życzę :)

Ula a może to nieco wyższe beta niż x2 świadczy nie o II a o IIII :D ale by było!!!!:)

dziewczyny oby oby!!

byłam dzisiaj na święconce.....no i niestety wróciłam bardziej podłamana niż poszłam...same ciężarne, taki z gromadkami dzieci itp.... wszystkie akurat przyszły na tą godzinę co ja....albo już mam schizy....:ehhhhhh: pewno nikogo dzisiaj nie będzie ale musiałam sobie napisać...
no zaraz do sklepu i cos upiec :I love you1:

Nietoperek84
Ulenko,jeszcze 8 m-cy i Ty będziesz z małym bablem do kościoła latać :D Głową do gory kochana,pomodle się za Wasza dwójkę :*
Uciekam robić porządki i do kuchni.
Buziaki dziewczyny!!

ja tam porządki mam głęboko :whistle: nie będe sie nadwyrężać :whistle: ale piekę ciacha i pomyje gary niech będzie :smile_move:

My z jedzeniem nie szalejemy, zrobiłem salatke,jajka faszerowne i barszcz biały z kiełbaska. My cale święta w gościach po rodzinie więc nie opłaca się specjalnie gotować.
Widzisz kochana Ulenko spełniło się Twoje marzenie,a wątpliwości zostały rozwiane. Będziesz wśród ciężarnych w PL zafasolkowana i nie będziesz się czula samotnie i źle!!!:)

8 t.c.

No pieczenie zakończone :smile_move: mam godzinę na odpoczynek i idziemy do znajomych. Moj zrobił jaja w sosie tatarskim, a ja sobie jutro żurek instant bo moj nie je :hmm:
Rano kiełbasa na ciepło, jaja i tyle :wink: rano hih koło 14 pewno- jak wstaniemy :wink: