Skocz do zawartości
Forum

dostępny bez recepty lek na nadmierne krwawienie miesiączkowe?

Gość ida

Rekomendowane odpowiedzi

Witam
Znacie może jakiś skuteczny, dostępny bez recepty lek na nadmierne krwawienie? Dotąd brałam hemorigen (polecony mi przez lekarza wieki temu), ale ostatnio na mnie nie zadziałał i miałam takie krwawienie, że grubo zastanawiałam się czy to już nie krwotok i czy nie powinnam jechać na pogotowie:o_noo:
muszę oczywiście pójść z tym do lekarza, ale póki co na wizytę u dobrego ginekologa muszę czekać miesiąc, a do tego czasu przede mną jeszcze jeden okres :36_2_21: i już sie boję!
A swoją drogą może wiecie jak może być przyczyna takiego stanu (mam tak prawie od zawsze) i co można z tym zrobić? (-Poza tabletkami antykoncepcyjnymi, które dotąd zawsze proponowali mi lekarze jako sposób na wszelkie problemy :/)

Dzięki Iwonka. Ja męczę się tak prawie od kiedy zaczęło mi się miesiączkowanie i zawsze słyszę tylko, że niektóre kobiety tak mają. Ale od urodzenia dziecka mój organizm przestał sobie już z tym radzić i pomimo brania żelaza wciąż mam anemię. Stwierdziłam, że teraz pójdę do naprawdę dobrego lekarza z polecenia i już nie dam się tak łatwo zbyć, niech docieka przyczyny...