Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość patusia23

Ja już w domku załatwiłam wszystko co miałam do załatwienia teraz jem śniadanko i popijam :kawa:

KATIA superowy pan metka

OLIMPIJKA powodzenia w znalezieniu ubezpieczyciela

KAROLKA powodzonka na szczepieniu

JUSTYNKA ale masz fajnie już po pracy a ja dopiero przed

a jak dziś zaprowadziłam Zuzię do żłobka to się tak uśmiechała i nawet do pani rączki wyciągnęła dzielna dziewczynka zawsze jej na uszko powtarzam jak mocno ją kocham,więc jestem spokojna tylko dziś zaliczyłam małą sprzeczkę z T jak mnie wkurzył:wsciekly::wsciekly::duren::duren:już dzwonił z 10 razy ale ja jestem uparta i nie odbieram

nie nie nie!!

3 raz piszę posta!nie mam już siły!!

dlatego krótko:
OLIWKO- wszystkiego najcudowniejszego :)pół roczku już masz dzieuszko!!brawo!!!

bardzo się cieszę na jutrzejsze spotkanie!!już mi się gębula raduje!!:D:D

a przeczytałam wszystko tylko naprawdę nie mam siły pisać już 3 raz tego samego,wybaczcie!!

pozdrawiam wszystkiebardzo gorąco!!

patusia- heheh ja też sie pokłóciłam ze swoim i mam zamiar byc tym razem nieugięta;)

a jutro spotkanko!!jupiii!!!!:Śmiech::Śmiech::Śmiech::Śmiech::Śmiech:

k8i & Pati :Całus:

http://suwaczki.maluchy.pl/li-23419.png

ja tylko na chwilke powiedziec dziendoberek
Oliwko wszystkiego najcudowniejszego:Święto::Święto:
sąsiad niestety przezyl ( uspokoil sie po kilku walnieciach w rury ale znowu zaczal teraz ) wiec jak tak dalej pojdzie bede potrzebowala waszej pomocy:Oczko: do tego remont 2 pietra wyzej
k8i tez sie ciesze na spotkanko wlasnie bratowa chciala zebym jej zrobila paznokcie ale lece na zakupy zeby zrobic szyszki:Śmiech::Śmiech::Śmiech: i lodowke uzupelnic
i zawiezc zdjecia do dyplomu
zajrze pozniej:Oczko: chyba ze mnie zgarna za podwojne morderstwo 2 sasiadow

http://ticker.7910.org/an1cA6C0g410010Mzg3bGR8NjcyOTE1MGRhfE5hc3phIGPzcmNpYSBtYQ.gif
http://ticker.7910.org/as1cF1_0g410010NTFqfDAwMDE1OWR8TmFzeiBzeW5layBtYQ.gif

Gość patusia23

OLIMPIJKA super że znalazłaś ubezpieczyciela a co do mojego T to wkurzył mnie dośc bardzo,więc na razie jestem nieugięta jak K8I

NEFRETETE nie spiesz się tak zdążysz ze wszystkim

K8I ja niekiedy też tak mam że mi się coś spsuje i trzeba na nowo pisac

DOMINIKA jak zdrówko u Was?????

Gość patusia23

Dominika
Patusiu-dzięki wielkie :) zdrowi jesteśmy, ale zarobiona jestem strasznie, a Kajtek zaczał na maksa wstawac, o upadek nietrudno, zaliczył juz kilka, wiec oczy naokoło głowy mam, zaraz zdjecia dam.

DOMINIKA super że zdrówko ok,ni i oczywiście siłek do Twoich czortów

w czwartek nam przyjdą robić rurki do ogrzewania, bo tam teraz nie mam w ogóle ogrzewania, piecyk kupiliśmy rano, ale instalator go odmówił, bo nie taki (a pytaliśmy 3 różnych i mówili, ze dobry :/ ), buuuuuu, a potrzebny piecyk, zeby zrobić ogrzewanie, mam serdecznie dosć.... a po skuwaniu płytek ubiłam sobie palca, śliwa na pół dłoni (ze zmęczenia omsknął mi się młotek, zamiast w przecinak, walnęłam w rękę :/ )

Kuba (4.07.2000), Kacperek (18.07.2004), Kajtuś (6.08.2007),Ania (20.10.2010)

Gość Agnieszka31

witam dziewuszki

zapraszam na kawe!!!!!!!!!!!!!

Alka spi na tarasie wiec chwilka dla mnie

Dominika- to trzymam kciukasy za szybkie zakonczenie remontu, i juz sobie nie obijaj niczego
Bylam u kolezanki co ma prawie rocznego synka i robi dokladnie to co Kajtus, jestem w szoku, toz to 5 miesiecy roznicy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

K8i- niech G zrobi cos z kompem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! niewybaczalne abys musiala sto razy pisac posty!!!!!!!!!!!