Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

jestem

wiecie co, takie czytanie calego dnia mi nie sluzy, szczegolnie jak takie niepewnosci od samego rana :lup:
czytam i czytam, tyle stronek naklepane i dopiero tutaj pare postow wyzej wiadomosci o justynie, mowie Wam, gorsza lektura niz horror jakis serce mi do gardla podchodzilo z niepokoju!!!!!

ale ufff, justynko, kochana! ciesze sie ze to jednak zadne poronienie, bo wiem cos na ten temat......
witam tez pania Agnieszke z fasolka, martwilysmy sie ze cos powaznego Cie do kompa nie dopuszczalo!!!

starletko, widze ze u Ciebie mnostwo znakow zapytania w zwiazku z zachowaniami Natalki, ja tez mam troche klopotow z Natankiem, do psychologa jeszcze nie ide ale wyjscia nie znalazlam ...

martusia, mama z Ciebie normalna i jak kazda z nas masz dobre i gorsze okresy, tak samo jak nasze dzieci. Oboje uczycie sie zycia razem i wiedz ze tak bedzie przez cale zycie!! zawsze bedzie jakas kloda pod nogami, niestety, nie pociesze Cie za bardzo ale w kazdym okresie zycia bedzie cos co bedzie przeszkoda. Ale jedyne co moge smialo powiedziec na pocieszenie to to ze z czasem nauczysz sie skakac coraz wyzej i sprawnie przeskakiwac te przeszkody. A poza tym takie zle i smutne okresy macierzynstwa sa mimo wszystko niwelowane innymi cieplymi momentami czulosci jakie mamy z naszymi dziecmi

no i znowu kazanie walnelam :lup:

wszystkimzdrowka optymizmu i wiary w lepsze jutro!!

moze jeszcze zajrze :)

Gość starletka

Ann
nic tak nie dodaje sil jak swiadomosc ze mozna komus pomoc

dokładnie :)

Moniq
ja umówiłam się na wizytę dla świętego spokoju - może łatwiej mi będzie pracować nad zachowaniem Natalki
mam też kilka pytań, które nie dają mi spokoju :Oczko:

Starletka i dobrze, nie ma jak fachowa rada kogos z boku, nalozona na Twoje doswiadczenia oby tylko pomogla.
Ja szykuje sie na rozmowe z wychowawczynia Uli ktora ma taki czas poswiecony na rozmowy o dzieciach. Chcialabym by to co robie szlo w parze z tym co sie dzieje w przedszkolu i w druga strone tez. Wowczas Uliska nie bedzie miala zametu a nam wszystkim powinno byc latwiej

Gość Olimpijka

czesc

Kronkis-trzymam kciuki resztka sil ale trzymam .....bedzie dobrze

Starletko-dziekuje za wiadomosc

Ann-buzka

Justynko- dzielna kochana kobieta z Ciebie

Agnieszko-zdrowka

JA resztka sil dobrnelam do konca i w miedzy czasie na czerwiec zaprosilam sasiadow z pl na 2 tyg do nas....marzyli o przylocie do nas i do tego nigdy samolotem nie latali a ze dzisiaj ich rocznica slubu to dostali w prezencie bileciki do nas :D

uciekam sie umyc i wtulic w meza.....

spokojnej nocy

Gość patusia23

Kochane już jestem po małej przeszkodzie ale wróciłam (auto nam nie chciało odpalic)Dziewczynki zaraz do szkoły i do żłobka a ja do łóżka

KRONKIS mam nadzieje że wszystko w porządku

ANN sił sił sił

OLI super prezent dla sąsiadów

Zmykam zajrzę później :spey::spey::spey:

Anulka
u mnie stres od rana...żal, że spokój miałam tylko kilka dni...Miki narzekał na ból przy ucisku węzłów chłonnych w pachwinie...przez przypadek zauważyłam, że sie łapie w tym miejscu...myslałam, że ubranko niewygodne i cos go uwiera...ale uciekał jak chciałam go dotknąć w tym miejscu...na 16.40 lekarz

anulka mam nadzieje ze te wezły to tylko fałszywyalarm... trzymam goraco kciuki

kronkis czekam na wiesci...

dołączam do kawy...

u nas dalej kaszel... ale kacper był siewczoraj prxzewietrzyc... i katar jakby mniejszy... jesli na weekende nie przejdzie to idziemy do lekarza... jeszczedzisiaj kupie oscilloccocinum

dziewcxzyny napiszcie mi prosze jak mozna nawilzyc skórę rak? bo mi wczoraj na palcach w pracy popekała... mimo wielkiej ilosci kremów do rak skóre na dłoniach mam jak papier :( az wstyd:( sprzatam, zmywam w rekawiczkach... na dworze tez w rekawiczkach...

Kochane już jestem po małej przeszkodzie ale wróciłam (auto nam nie chciało odpalic)

my skrobałysmy lód w rodku auta:Oczko:

http://www.suwaczki.com/tickers/9f7je6ydopwft2b3.png
http://www.suwaczki.com/tickers/km5se6yd9zs70fzs.png
jesteśmy ze sob