Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

no a mnie szlag trafil posta (sorry), nigdy mi sie nie zdarza to teraz rozumiem rozpacz tych ktorym sie to przytrfaia!! chcialam cos wkleic i zamknelam okienko i po sprawie :duren:

aniolku, jak sie ciesze ze znalazlas kawalerke!!!!! ale super nowina!!!!!!!!!!! nareszcie odzyjecie i bedziesz mogla inaczej na zycie spojrzec!!! naprawde bardzo sie ucieszylam!!

mineralka, ale sie ciesze ze cos sie u Was zmienia!! widzisz, ostatnio pytalam czy nie ma planow na budowanie tego domu a tu prosze, ogladacie (razem!!!) projekty:) !!!! gratki dla Jasia za piekne chodzenie!!!

katia, zycze poprawy samopoczucia, a jesli by to fasolka to jak?? fajnie?? czy panika na pokladzaie?? :lol: a zdjecia sliczne i Wik jak zwykle wyrosniety i wyglada na duzo starszego!!!
a co do klotni, chyba sie nie da casem nie wyladowac negaywnej energii! kazdemu moze sie zdarzyc i jesli tylko potraficie wyciagnac z tego cos pozytywnego to jest ok!!! oczyszczenie atmosfery, jak ta burza co pisalam juz kiedys....

ann, jak znowu zazdroszcze spotkania, w dodatku i made upolujesz, ja sie tu zaplacze na smierc!!! z zazdrosci, a fuj, jak nie lubie tego uczucia ale co zrobic jak ta Francja tak daleko...

w ogole to oznajmiam ze dzis byl moj ostatni dzien pracy i mam wyczekiwany urlop. 9go nad morze :)

maluchy sie maja wysmienicie, Noas nareszcie zasuwa na czworaka tylko i wylacznie, wspina sie na niewysokie rzeczy, wychodzi sam na taras przez okno balkonowe (schodek jeden malutki)
dzis go szukalam a on wylazl na taras podczas ulewy!!!!!!!!! i czolgal sie po zalanym tarasie caly uchachany!!! nie mialam czasu zdjecia zrobic bo poszlam lapac gada malego!!!

gda, ja tez juz swoje przeszlam i bez zadnych porownan moge powiedziec ze tez mi zycie po tylku dalo ale wiem tez ze jednak kiedys musi nastapic czas spokoju, slonca i optymistycznej przyszlosci. jak spiewala Budka Suflera....
dla przypomnienia, pewnie ann sie zbierze na wspomnienia bo ja jeszcze nie 40stoletnia (ona tez nie :lol: ) ale to i moja epoka muzyczna!!
YouTube - BUDKA SUFLERA - Jest taki samotny dom - KRZYSZTOF CUGOWSKI

no i ja jak zwykle ostatnia, wszystkie spia, ja tez ide

dobrej nocki i na ranek prosze bardzo dla wszystkich
:kawa: :kawa: :kawa: :kawa: :kawa: a dla niekawoszek, :kawa: herbatka
jusyna, to zebys Ty miala mniej roboty :) :) :)
a ze taka powazna muzyka dzien skonczylam to na poczatek piatkowego dnia wesolutka pioseneczka dla naszych maluchow!!!
niech wszystkim dzionek minie jak najlepiej!!!!!!
YouTube - Titou Le Lapinou - Le Coucou du Titou

Gość patusia23

KACPERKU WIELKI BUZIAK

Dzień Dobry

KATIA mocno Cię tulę,super foteczki

ANIOLEK super że jest ktoś kto może Ci pomóc :Oczko:

MINERALKA no no poważne zmiany ale super i aby ku lepszemu

PAULA super że Oliwcia już się lepiej czuje

MONIK gratki urlopu :Oczko:

Miłego Dnia

Hejka
I my juz nie spimy :)
Agnieszka moze byc zwykly biszkopt nie musi byc Miskopt.Ba ja malemu czasem sucharki jego mlekiem zalewam i czekam az rozmokna :) Taka papka baaardzo mu smakuje :)Ja malemu tak rozpuszczalam jak "warczał" na mleko :) Dzialalo - bylo smaczne i sycace :)

Lece sie ogarnac i potem na zakupy :)

Szczęsliwa mama

hej :)
wczoraj nie zajrzałam bo miałam m,eeegaq bół głowy :( wziełam tabletki i położyłam sie szybko spac bonie dawałam rady z bólu :(
no ale wstałam i jest juz ok :)
Wiki wczoraj już nie wymiotowała za to miała biegunke :Smutny: no jakas masakra :(
z dobrych wiadomości mężuś wraca dzis czyli szybciej :) jest teraz na wysokości berlina czyli popołudniu będzie, co prawda ma pare spraw do załatwienia no ale wieczorek razem :D
Aniołku ale super z mieszkankiem:D
moniq czyli Noas miłosnik wody :) z moim jak pójdziesz na plaże to by tylko do wody leciał inaczej afera :Niespodzianka: z wanienki jak wyciągam to też sie nie podoba bo on chce jeszcze.... uwielbia wode:Spoko:
gda kciuki zacisniete :)
katia śliczne fotki :D
miłego dzionka :)

http://b2.lilypie.com/zuhrp1/.png

http://b5.lilypie.com/D07ep1/.png

Witam
Ann a gzie mam byc w domku jestem :sofunny::sofunny: niewiem o co chodzi ale jakbym miała gdzieś byc dałabym znać :he:
noc fajna chyba zaczynamy dojrzewac ( tzn ja) do odstawienia cycusia i skończenia definitywnie karmienia piersia w przyszłym tygodniu pojde do gina musze z nim pogadać
Ann a ty musiałaś brać tabletki czy laktacja sama zanikła ??

Kacperku kochany ogromniasty całus od ciotki na kolejny miesiączek :Całus::Całus::Całus:

http://www.suwaczki.com/tickers/860iio4p5bnysih3.png

http://www.suwaczki.com/tickers/ibm2i09kvjtx621v.png

justyna@
Ann
Justyna to ladny sen, a u mnie drugi dzien histeria przed drzemką :Smutny::Padnięty:

Ann może to z gorąca a może zęby widzisz u nas sie uspokoiło jak wyszły te jedynki mam nadzieje że i u ciebie przyjdzie spokój

tez tak mysle ze to moze cieplo na niego tak wplywa, albo cos sie czai w paszczy

hej Mada

dziendoberek

mineralka gratuluje decyzji o budowie domku. macie juz jakis upatrzony projekt. mnie sei podobaja te z DOMOWE KLIMATY gotowe projekty typowe domĂłw jednorodzinnych. My tez jestesmy w trakcie budowy i nie jest lekko ale naprawde warto... :Uśmiech: nie ma to jak domek z ogrodkiem :Uśmiech:
gda powodzenia u lekarza
ann wspolczuje histerii przed drzemka... wiem cos o tym
justyna ale fajnie ze mozecie sobie z gajka pospac. a jak twoje odcycanie? ile karmien macie?
agnieszka tez spytam o twoje odcycanie... jakie postepy?
madalenka / antalis / patusia / karolka i cala reszta :Całus:

milego dzionka