Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

niech mi ktos wytlumaczy o co chodzi z tym Podolskim i z tyml PZPNem, bo ja sie nie znam :)

a co do samego meczu, no tragedia, mialam wrazenie ze niemcow bylo 20 na boisku a polacy sie gdzies zgubili :(

ida, kochana, dobrze jest pilnowac roznych rzeczy wiec sie nie przejmuj ze jestes nadtroskliwa :)

nie kojartze juz przez ten mecz ale ktos pytal (cafe??) o wozek, ja mam peg perego pliko, nie ten najnowszy ale wlasciwie wiele sie nie rozni od obecnego. i uwazam ze to naprawde rewelacyjny wozek, latwy, zwrotny, zgrabny, jakos mu minusow nie znajduje. :)

ide juz, w klasyfikacji meczy calego euro jestem 3cia na 20 grajacyhc :lol: a tyle sie na pilce znam co te 2%polakow :sofunny:

buziaki dziewczyny!!

Gość Agnieszka31

Moniq- chodzi o to ze Podolski mial dwa obywatelsta (polskie i niemiecki) i jak zaczal grac w niemczech a raczej siedzial na lawce to pisal do pzpn ze sercem jest polakiem i chce w polsce grac, nie doastal odpowiedzi a teraz nam 2 bramki wklepal, a mogl wiecej

Moniq masz slicznych synow, a altanka fajowa :Podziw:

Mada super wycieczka, a fotki Kajetanka i twoje piekne :Podziw:

CHcialam tylko sprostowac ze ja nie mam nic do kibicow, jesli ktos lubi pilke nozna to prosze bardzo mi to nie przeszkadza, ale ja nie lubie :Psoty: Mimo wszystko szkoda ze tak marny wynik bo wnioskuje ze ostatecznie zostalo 0 ale to bylo do przewidzienia bo podobno (podkreslam podobno bo ja sie pilka nie interesuje to nie wiem) polacy nigdy nie wygrali z niemcami wiec bylo malo prawdopodobne ze tym razem wygraja..

DOBRANOC :Całus:

p.s. Moj synus zrobil dzis kolejne samodzielne trzy kroczki, bo on juz bardzo sprawnie chodzi przy kanapie i meblach, a to ze puszcza sie i lapie rownowage to standard, kochane moje malenstwo, on wydaje mi sie nadal taki malutki a tu on juz uczy sie chodzic ehh..

http://ticker.7910.org/an1cA6D0g410010MTI1OTcyNmR8MTc3NjY1NWRhfE1pY2hhbGVrIG1h.gif

mkarasowska :D super jak ci mały śmiga:D hehehe jeszcze kilka dni i bedzie biegał :D
my na etapie puszczania się i łapania równowagi jesteśmy...

co do piłki to najbardziej mnie wqrza że oni wszyscy mówią : " wygramy! jesteśmy super przygotowani! jak nigdy mamy formę" itp itd a jak przyszło co do czego to piłki przejąć nie umieli... nie powiem chyba lepiej grali niż na euro 2004... ale kurde wqrza mnie takie przechwalanie się... biegali za tą piłką jak baby momentami:Wściekły:

miłego dnia wszystkim życzę...
my idziemy do pani doktor... za długo kaszle mi i kicha kacper:Padnięty:

http://www.suwaczki.com/tickers/9f7je6ydopwft2b3.png
http://www.suwaczki.com/tickers/km5se6yd9zs70fzs.png
jesteśmy ze sob