Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczko-Wrześnióweczki 2007

martusia

Rekomendowane odpowiedzi

paula00-25
Witam babeczki

Ja od wczoraj wzięłam się za sortowanie moich ciuchów.
Wiosna - lato pranie i odświeżanie a zimie mówię już definitywnie dowidzenia:Śmiech:

No prosze i mnie to czeka ale najpierw musze firme wyprowadzic na prosta bo sie pogubili :)

Wlasnie wciagnęłam sałatkę gyros i wypilam kawę i w zasadzei jestem gotowa wrocic do pracy..........ahhhh

nie jestem w stanie za Wami nadazyc, przebieglam tradycyjnie przez strony starajac sie dziekowac Wam bardzo za cieple slowa.

Mialam w planie dzien lenia, takie swieto :sofunny: ale nie da sie :Padnięty: czyli dzien jak co dzien, no moze pierwszy raz nie spojrzalam ze Szymek wykonuje machniecie i byl w zupce wraz z calym fotelikiem w ktorym je :Śmiech: o podlodze dookola nie wspomne nawet. Dobrze ze to byla pierwsza porcja wiec zjadl ta co miala zostac na jutro. (dzis po raz pierwszy dostal w zupie zoltko, ryby jeszcze nie jadl, ale my jak wiecie opoznieni z nowosciami :Oczko:)

No i znow cos wzywa (zalew do pilnych maili dzis - ale to dobrze :Oczko:)

Gość Agnieszka31

witam

wyciagnelam sasiadke na spacer ze swoim 13 miesiecznym synkiem ale nam sie zmudzilo po 15 minutach i wrosilysmy na kawe
teraz Alka spi ale na tarasie wiec porcja swiezego powietrza bedzie zaliczona

idzie burza wiec pewnie tarasowanie sie skonczy dosc szybko

Olimpia-a gotujesz ta rybe...czy poprostu macie jakies gotowe dania w słoiczkach?
Paula-ojjj ja tez ostanio sie za to zabrałam....pół dnia mi zeszło, ale dobrze miec to z głowy:)
Kronkis-współczuje, jeszcze nie wiem co to ale jak my sie bedziemy meczyc z zabkami Was ten problem nie bedzie juz dotyczył;)::)
przed chwila dokonałam kolejnej segregacji ciuchów Mai-nastpne poszły w odstawke-az zal niektóre odkladac:):)

czy któras znalazła te jogurty nestle-szukam ich namietnie w sklepach ale chyba nie mam szczescia

Justyna,Maja i Milenka

http://ticker.7910.org/an1cA7_0alX0010ODAwNjhqfDQwODcwMzQybGF8TWFqZWN6a2EgaXM.gif
http://ticker.7910.org/an1cEQb-Wnm0010MDQyODI0ZHwwOTg3NzhwYXxNaWxlbmthIGlzIA.gif

inka
Olimpia-a gotujesz ta rybe...czy poprostu macie jakies gotowe dania w słoiczkach?
Paula-ojjj ja tez ostanio sie za to zabrałam....pół dnia mi zeszło, ale dobrze miec to z głowy:)
Kronkis-współczuje, jeszcze nie wiem co to ale jak my sie bedziemy meczyc z zabkami Was ten problem nie bedzie juz dotyczył;)::)
przed chwila dokonałam kolejnej segregacji ciuchów Mai-nastpne poszły w odstawke-az zal niektóre odkladac:):)

czy któras znalazła te jogurty nestle-szukam ich amietnie w sklepach ale chyba nie mam szczescia??

Zaczynalam od sloiczkowych, pozniej gotowalam z ziemniakami, marchewka, kukurydza i szpinakiem...teraz z braku czasu i checi znowu sloiczki w ruchu :)

Olimpijka
inka

czy któras znalazła te jogurty nestle-szukam ich amietnie w sklepach ale chyba nie mam szczescia??

Zaczynalam od sloiczkowych, pozniej gotowalam z ziemniakami, marchewka, kukurydza i szpinakiem...teraz z braku czasu i checi znowu sloiczki w ruchu :)

ja chyba nie widziałam u nas słoiczków z rybą - może za mało się rozglądam (mało kupuję)

ala0000
jeśli już jestem wyklęta to zrozumiem, nie mam czasu zaglądać, poczytać a co dopiero poodpisywać. To jakiś koszmar, horror i nie wiem co jeszcze. Oby do wakacji, może będzie lepiej.

Chciałam gospodynię naszą uściskać,
Ann, buziaki

Trzymajcie sie wszytskie, gorąco Was pozdrawiam,

ja cos przeoczylam czy ktos kogos tu wyklal?? :lol:

ala, wracaj!!!!!!!

a tak w ogole to dziewczyny, zero czasu dzis na cokolwiek, komp zalaczony caly dzien a mnie prawie na nim wcale... :(
niespodziewana dluuuuga wizyta kumpeli, w plecy 3godz prac domowych czyli duze opoznienie do nadrobienia kosztem rozrywek :lol:
tylko Was poczytalam!!

inka, u nas ryba od 5go miesiaca, sloiczki glownie ale i swieza tez jadl, lososia i inne (nie pamietam jak sie nazywa po pl), robilam z cukinia, ziemniaczkami i szparaga zielona :)

ann, serdecznosci urodzinowe, kochana!!! juz Ty wiesz czego ja Ci zycze :oczko:

Gość Agnieszka31

VeAnN- wspolczuje, ale mam nadzieje ze sobie poradzisz!!!!!!!!!!!!

Alka juz spi, sama zasnela w lozeczku w ciagu 10 minut, zobaczymy kiedy sie obudzi, dzis znowu zjadla prawie 200ml kaszki, chcialam aby popila cyckiem ale mnie ugryzla

Ciuchy posegregowane:Kiepsko:
Dobrze mieć to już z głowy.
Pies wyczesany bo linieje teraz na wiosnę jak jasna chol...a, dziecko śpi od 19:30 a teraz czas na relaksik i czekać aż M wróci z pracy:Śmiech:

VeAnn Kurczę, ciężko będzie z ręką w gipsie, bardzo ci współczuję, trzymam kciuki żebyś dała radę:Smutny::Całus::Całus::Całus:

INKA Ja kupuję jogurty z owocami z HIPP - a ale i ostatnio znalazłam z BOBOVITY, tylko że te są od 9 miesiąca a z HIPP - a od 5.
A co do dania z rybką to mała jadła ostatnio z BOBOVITY, niby od 9 miesiąca ale wszystko było ok:Oczko:

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200708194565.png

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20070310060114.png

http://pierwszezabki.pl/s/suwaczek_8898396.png