Skocz do zawartości
Forum

Ciaża po poronieniach

Rekomendowane odpowiedzi

Witam się z kawką,bo ostatnio bez niej ani rusz.
Wczoraj odwiedziłam koleżankę w 8mym m-cu ciąży.Jaki miała ślicznu brzuch,taką piłkę i zero zbędnego tłuszczyku.
Jakie głupie mam sny ostatnio.Małpy mi Nikodema porwały,żeby nakarmic potwora a potem się okazało,że to kobieta która nie mogła miec dzieci ale potem go oddała.Chyba mam z deklem.
A dziś jakby mniej słońca,uff.

Coś tu kobitki mało piszecie,
buziaki.

http://www.suwaczki.com/tickers/qdkkj44jfz096os6.png

Witaj Żuczku

Odnośnie tych tabsów w necie kosztują ok. 50 zł na miesiąc, i tylko tam możesz je kuić w aptece rzeadnej u nas ich nie ma.... Poza tym zastanawiam się czy te tabletki mają naprawdę takie działanie czy działają mentalnie.

Każdy może się poddać, to najłatwiejsza rzecz do zrobienia. Ale wytrzymać, przetrwać, gdy nie wychodzi, gdy nie wiesz co dalej, gdy inni namawiaj

dbozuta
Witaj Żuczku

Odnośnie tych tabsów w necie kosztują ok. 50 zł na miesiąc, i tylko tam możesz je kuić w aptece rzeadnej u nas ich nie ma.... Poza tym zastanawiam się czy te tabletki mają naprawdę takie działanie czy działają mentalnie.

Cześć dbozuta ja Ci wczoraj pisałam, że tych tabletek nie ma w aptekach. Jak mają nie działać na prawdę skoro one mają same witaminy? Wiesz, niektórzy wierzą w moc picia ziół, więc takie tabletki może również mają jakąś moc :hahaha: nie mniej jednak mi raczej jest szkoda pieniędzy na takie tabletki, bo w sumie to wyjdzie ok 150zł...

angela00000
Inkaaa
angela00000
Witaj Inka co u Ciebie słychać?

Właśnie uczę się na ostatni egzamin, który mam jutro o 17...

To trzymam kciuki za jutrzejszy egzamin.

A u nas pada jak jasna chol****:lup:

Nie dziękuję :D u mnie też leje, ale dobrze niech pada, bo już jest taka susza, że coś strasznego...

dbozuta
ja również nie skorzystam, tylko zastanawiam się czy może ma to moc psychiczną jakąś

Taniej Ci wyjdzie jak kupisz sobie witaminę C i będziesz wierzyła, że ma ona moc i pewnie tak samo Ci pomoże jak te tabletki za 150zł :lol:

a dziewczynki ja mam do was inne pytanko

Ktoś mi powiedział, że pomimo iż poroniłam, powinnam brać witaminy dla kobiet w ciązy czy może coś wiecie na ten temat? czy któraś brała takie witaminy?

Każdy może się poddać, to najłatwiejsza rzecz do zrobienia. Ale wytrzymać, przetrwać, gdy nie wychodzi, gdy nie wiesz co dalej, gdy inni namawiaj

Dziękuję

A jakie możecie mi poliecić. niestety nie mam o tym pojęcia, na co zwócić szczególną uwagę i czy do nich brać kwas foliowy czy może go odstawić ?