Skocz do zawartości
Forum

Interaktywny chat z Adrianą Klos, psychologiem i psychoterapeutką z Centrum Medyczne

Rekomendowane odpowiedzi

Interaktywny chat z Adrianą Klos, psychologiem i psychoterapeutką z Centrum Medycznego LUX MED, organizatorką warsztatów psychologicznych wspierających kobiety spodziewające się dziecka i świeżo upieczone mamy

Serdecznie zapraszamy wszystkie osoby zainteresowane depresją poporodową na chat z Adrianą Klos, psychologiem i psychoterapeutką z Centrum Medycznego LUX MED
Wirtualna rozmowa rozpocznie się 28 lipca o godz. 15.00

Temat przewodni: jak się nie dać depresji poporodowej, a zwłaszcza:

• czy istnieją mamy idealne,
  • jak znaleźć kompromis między potrzebami swoimi a dziecka,
  • jak zmienia się mój związek,
  • jak sobie radzić z dobrymi radami otoczenia,
  • jak doceniać siebie w nowej roli,
  • informacje o warsztatach rozwojowych dla przyszłych mam oraz dla mam niemowląt.

Adriana Klos jest psychologiem i psychoterapeutką. Ukończyła studia psychologiczne
w Szkole Wyższej Psychologii Społecznej. Obecnie kończy kształcenie w zakresie psychoterapii w warszawskim Ośrodku Pomocy i Edukacji INTRA. Wraz z zespołem stworzyła Ośrodek Rozwoju i Psychoterapii – Strefa Zmiany, gdzie prowadzi terapię indywidualną, par oraz warsztaty rozwojowe dla kobiet.
Jest autorką publikacji o tematyce psychologicznej w mediach min: w Rzeczpospolitej oraz mamazone.pl.
Jest mamą półtorarocznego Filipa i wspierając inne mamy, łączy własne doświadczenie osobiste z pasją zawodową.
Przyjmuje także w Centrum Medycznym LUX MED przy ul. Postępu 21C w Warszawie.

Jak wziąć udział w chacie?
Aby uczestniczyć w dyskusji wystarczy kliknąć na link podany poniżej:
LuxmedChat

Uwaga: do poprawnego otwarcia „LIVE CHAT" potrzebny jest dostęp do Internetu oraz „Flash Player". Osoby, które nie mogą włączyć „LIVE CHAT", a mają dostęp do Internetu najprawdopodobniej nie posiadają w przeglądarkach (Internet Explorer, Mozilla, Google Chrome) zainstalowanego „Flash Player".

Uwaga!

Uprzejmie informujemy, że wszelkie materiały zawarte na czacie mają jedynie charakter informacyjny i nie mogą zastąpić profesjonalnej konsultacji, diagnozy i opieki medycznej. Jest to jedynie dodatkowa możliwość zapytania, zasięgnięcia rady i nie należy traktować tej drogi komunikacji jako konsultacji medycznych. Pamiętajmy, że każdy przypadek jest inny, nie można generalizować, jak również oczekiwać diagnozy/leczenia "na odległość".
Zachęcamy do odwiedzania lekarza w celu uzyskania pełnej informacji o stanie swojego zdrowia. Ponosisz osobistą odpowiedzialność zawierzając jedynie wiadomościom zawartym na czacie, wypowiedziom osób współpracujących z serwisem, a także opiniom innych użytkowników.