Skocz do zawartości
Forum

Nasze gotowanie


mosia

Rekomendowane odpowiedzi

mosiu chinszczyzne robilam tak- makaron ryzowy zalalam wodo, pozniej podsmazylam go na patelni w sosem sojowym- posklejal sie ale w salatce doszedl do siebie :D podsmazylam cebule, marchew w slupkach, namoczone wczesniej grzyby chinskie, pod koniec dorzucilam poszatkowana kapuste- najlepiej pekinska ale ja mialam biala. hmmm nie wiem co jeszcze, ale mozna dosac praktycznie wszystko. na koniec razem wymieszalam wszystko, dolalam sosu sojowego i przyprawilam.
mozna tez zrobic osobno sos ze skrobi kukurydzianej, sosu sojowego i przypraw i pozniej wylac na makaron i warzywa.

http://suwaczki.maluchy.pl/li-22519.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bhywe6ydagtwhn27.png

:smile_move::pig::smile_move:
http://straznik.dieta.pl/zobacz/straznik/?pokaz=81764df5aed2504bb.png

Odnośnik do komentarza

asioczek84
Mosiaczku, SUPER!! a to pesto to domowej roboty, czy ze słoiczka?? jak własna robota to proszę podziel się przepisem..

ze słoiczka :whistle:

ezelka
Ewka aleś dziewczyno zaszałała:Śmiech: jedzenie normalnie pierwsza klasa:love::love::love:

Mosiu pychaaaaaa!!!!! a ten makaron to wymiata...jeszcze nigdy nie jadłam pesto, muszę spróbować:Śmiech:

nigdy nie jadłaś?
to koniecznie musisz spróbować

http://davf.daisypath.com/nuLVp1.png http://lb2f.lilypie.com/VHQ3p1.pnghttp://straznik.dieta.pl/zobacz/straznik/?pokaz=86355161396c0f824.png

Odnośnik do komentarza

Inkaaa
Wpadłam sobie tutaj przed śniadaniem i zaraz mi język ucieknie tyle pyszności :sofunny: przyznam się, że ja również nigdy nie jadłam pesto... Muszę wypróbować ::):

jeśli będziesz kupować takie ze słoiczka, wybieraj to, które ma konsystencję taką bardziej płynną niż stałą, że jak przechylisz słoiczek, to będzie "przepływać". :36_1_11:

http://davf.daisypath.com/nuLVp1.png http://lb2f.lilypie.com/VHQ3p1.pnghttp://straznik.dieta.pl/zobacz/straznik/?pokaz=86355161396c0f824.png

Odnośnik do komentarza

Jak frytki i rybka to z kiszonej chyba, co? Ja ostatnio robiłam ze świeżej taką na słodko-kwaśno, pycha :ble:

http://www.suwaczki.com/tickers/65vq786iklsvuww1.png
http://www.suwaczki.com/tickers/cb7w43r8253bs8l9.png
09.11.2012 :angel_star:Wiem, że jesteś tam
Nie widuję Cię, lecz wiem, że jesteś tam
Cały dzień i noc ktoś puka do Twych drzwi
Każdy chciałby wiedzieć jak ma dalej żyć.
Wiem, że jesteś tam
Dla każdego zawsze musisz znaleźć czas
I choć nigdy o nic nie prosiłam Cię
Dzisiaj proszę bez kolejki przyjmij mnie .

Odnośnik do komentarza

Przyszły mi do głowy buraczki i sobie narobiłam ochoty, a najwcześniej zjem w sobotę, bo w domu nie mam.

http://www.suwaczki.com/tickers/65vq786iklsvuww1.png
http://www.suwaczki.com/tickers/cb7w43r8253bs8l9.png
09.11.2012 :angel_star:Wiem, że jesteś tam
Nie widuję Cię, lecz wiem, że jesteś tam
Cały dzień i noc ktoś puka do Twych drzwi
Każdy chciałby wiedzieć jak ma dalej żyć.
Wiem, że jesteś tam
Dla każdego zawsze musisz znaleźć czas
I choć nigdy o nic nie prosiłam Cię
Dzisiaj proszę bez kolejki przyjmij mnie .

Odnośnik do komentarza

ezelka
Mięsem mielonym, pieczarkami, dorzucę jeszcze paprykę i chyba kukurydzę:Śmiech:


A do tego na wierzch trochę startego żółtego sera..:) przepraszam, że się tak wtrąciłam, ale u mnie to danie uwielbiane, więc często robię, żeby M. przyjemność zrobić..:) daję dokładnie to, co Ezelka, tylko mięsko mieszam z ryżem i podsmażoną cebulką- jak do gołąbków.. no i na wierzch ten ser.. pycha!

http://lb3f.lilypie.com/TikiPic.php/auVqCvV.jpghttp://lb3f.lilypie.com/auVqp1.png http://s2.pierwszezabki.pl/040/040309980.png?9490
http://www.suwaczki.com/tickers/hy8kxzdvw4pwctfw.png
[url=http://www.su

Odnośnik do komentarza

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

×
×
  • Dodaj nową pozycję...