Skocz do zawartości
Forum

Nasze gotowanie


mosia

Rekomendowane odpowiedzi

Ulala paszteciki boskie..przepis sobie zapisałam:Oczko:.
A omlet wymiata.
NATKA jak zwykle pycha...uwielbiam wszystko co z makaronem.
Otka oj...narobiłaś smaka na bigos::):.

Spaghetti
Była jeszcze zupka ale nie zdąrzyłam foty zrobić:Oczko:.

Odnośnik do komentarza

Arisa
Ulala paszteciki boskie..przepis sobie zapisałam:Oczko:.
A omlet wymiata.
NATKA jak zwykle pycha...uwielbiam wszystko co z makaronem.
Otka oj...narobiłaś smaka na bigos::):.

Spaghetti
Była jeszcze zupka ale nie zdąrzyłam foty zrobić:Oczko:.

Arisa
NATKA08
Arisa twój makaronik palce lizać przyznaj się pozazdrościłaś ha ha ha

przyznaje się bez bicia:hahaha::hahaha:..pozazdrościłam:Oczko:.

no tak myślałam ale wiesz co bilans się wyrównał bo ja ostatnio pozazdrościłam ci sałatki z makreli którą po prostu musiałam zrobić :smile_move:

Odnośnik do komentarza

Mosia te twoje domowe frytki spowodowały u mnie ślinotok :smile_move:
Betty- krokiety!! boju jak dawno nie jadłam
Natka- mój brat uwielbia rybę po grecku a ja nawet nigdy nie robiłam! dasz przepis pliiissss :smile_move:

no a to moje ostatnie dzieła:
pomidory ze śmietaną- tak jakoś mnie naszło ;)
https://lh3.googleusercontent.com/-RoM79x_gIJY/UU-Mgc4WkXI/AAAAAAAAAn0/rALpqX67KoQ/s972/DSC_0684.jpg

ogórkowa- przyznam się bez bicia-zrobiona przez męża :D
https://lh3.googleusercontent.com/-n6tVxh168xM/UU-Mf8hE3BI/AAAAAAAAAnc/YilObiGTfeQ/s972/DSC_0686.jpg

pieczeń wołowa z puree
https://lh5.googleusercontent.com/-mIrmQLSJk88/UU-Mf-TOQOI/AAAAAAAAAng/rggbQt8j3ss/s972/DSC_0677.jpg
a iajk zwykle przy weekendzie- muszne tym razem w sosie czosnkowym :D

https://lh4.googleusercontent.com/-Q-7NXRGiTVk/UU-MgLbcvdI/AAAAAAAAAns/79deku8GZGM/s972/DSC_0678.jpg

Odnośnik do komentarza

Ulla a u ciebie jak zwykle same frykasy

przepis pewnie ze dam
kupuję rybkę przyprawiam tylko solą i pieprzem, obtaczam w mące i smarze
marchew, pietruszkę, seler ścieram na tarce o grubych oczkach cebulę kroję warzywa podsmażam na patelni (na oleju) jak się lekko zarumienią wrzucam do wrzącego bulionu oczywiście mała ilość bo to musi być gęste i dusze ok 10 min z przyprawami trochę cynamonu, goździki, listki laurowe, ziele angielskie pieprz na koniec koncentrat pomidorowy i trochę cukru żeby nie było zbyt kwaśne - układasz rybkę na tych warzywach i gotowe

Odnośnik do komentarza

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

×
×
  • Dodaj nową pozycję...