Skocz do zawartości
Forum

Nasze gotowanie


mosia

Rekomendowane odpowiedzi

NATKA08 szalejesz:Oczko:...wszystko pysznie wygląda.
I jak sałatka?Smakuje?:Oczko:.
Yvone zaśliniłam klawiature:Śmiech:..
Za niedługo komp przestanie mi działać,hihi.
ezelka same smakołyki.
Makaronu z kiełbasą i serem nie jadłam...jeszcze:D.
Aaaa robiłam omleta ostatnio ale nie wyszedł mi taki puszysty..pomimo,że dałam proszku.
Hmmm...grunt,że młodym smakowało.
mosia pyszota..poprosze babke marmurkową..właśnie kawke popijam::):.

A ja bez zdjęc::(:.
Mój wspaniały małż wykasował wszystko z aparatu..niech no tylko przyjdzie z pracy:Śmiech:.

Odnośnik do komentarza

homar- mięso delikatniejsze niż krewetki. jest trochę dłubania ale ogólnie dobre :) mój mąż zachwycał się smakiem. a że trafilismy na panią była i ikra czyli przysmak koneserów :wink:

a to mój dzisiejszy obiadek-panierowana rybka z warzywami -zamiast ziemniaków :smile_move:
https://lh5.googleusercontent.com/-AvMgc864X2A/UUZe8z8vNhI/AAAAAAAAAmA/Eembbkx-wLM/s972/e3a3c6e4-5d4b-4f39-a28c-34eb7cdf1299.jpg

Odnośnik do komentarza

NATKA wszystko pyszota::):.
mosia,Ulala poprostu wymiatacie.
Otka super śledziki....aż slinka mi pociekła.

1.zupa pieczarkowa
2.ziemniaczki,sałatka,cielęcinka w sosie pieczarkowym
3.sałatka obiadowa(sałata lodowa,ogórek,pomidor,kukurydza,koperek,jogutr nt)
4.odsmazane ziemniaki,karczek z cebulką,sałata

Odnośnik do komentarza

Betty no mi wyszło dość sporo....z 20

Mrożony spinak- rozmrozony i odsączony z 0,5 kg
Ser żółty pól kubka
Cebula duża
I paczka ciasta francuskiego

W sumie ja dodalam wiecej sera i cebuli wiec po prostu zrób na oko :wink:
Cebula szatkujesz i smazysz aż bedzie miękka
Dodajemy szpinak i smazymy aż spinak bedzie ciepły i wylaczamy
Przyprawiamy do smaku
Dodajemy sera żółtego i mieszamy i czekamy aż troche przestanie

Ciasto francuskie rozwalkowujesz, kroisz na kwadraciki i jak pierogi nakładasz farsz i zaklejasz.
Ja posmarowalam bialkiem, 200 stopni aż sie zaruniemi i tadam :smile_move:

Odnośnik do komentarza

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

×
×
  • Dodaj nową pozycję...