Skocz do zawartości
Forum

Grudzień 2008

Rekomendowane odpowiedzi

wiecie co... jak nigdy nie pijalam capucino tak teraz coraz czesciej... tyle ze robie je z samym mlekiem i tylko z 3 lyzeczek a nie jak na opakowaniu -7 lyzeczek na filizanke ;p

co do facetow... to ja nic nie wspominam o tekstach Adiego... nie wiem czasem czy plakac czy smiac sie z tego co mowi ;p

ale i tak zawsze brat mnie rozbraja... wlasnie mnie spytal kiedy wkoncu koszulke zmienie bo pewnie juz smierdzi tyle czasu ja nosze ...a co ciekawsze... wczoraj wzielam ja swieza z szafki ;p

tinka_20
Nogi i nad kolanami depilatorem, a w innej czesci ciala maszynka. jeszcze co jakis czas depiluje rece woskiem na cieplo.
ostarnio sie smialam, ze jak pojde rodzic (jakos dziwnie mam brzuch zarosniety) to mi powiedza, ze pani to pomylila zoo ze szpitalem i dla mnie to weterynarz a nie ginekolog:)))))

hyhy... no pieknie....

a myslalam ze ja dziwna jestem ze gole sobie nogi nad kolanami... ;p
no na szczescie rak nie musze :) uf....

tinka_20
Jak ktos byl glupi jak byl maly(o sobie pisze) i wzielam nozyczki i poobcinalam wlosy na reku to teraz musze depilowac, bo wygladam jak mapa....

no wlasnie ja do dnia dzisiejszego zastanawiam sie jak by to bylo gdybym nigdy nie zaczela golic nog i bikini.... czy by tez bylo tak strasznie jak teraz :D

tak samo kilka razy wasik pod nosem depilowalam ale stwierdzilam ze jak za czesto bede to robic to potem bedzie to nie uniknione a na starosc to wogole bede jak dziadek wygladac ;p

no ja zwykla wcinam...ale w sobote jak wpadne na zakupy to normalnie nie wiem co pokupuje... znalazlam jakis czas temu precelki czekoladowe...pycha...ale juz mi sie dzis skonczyly :( no ale za duzo czekolady nie ma co wcinac :D

co do wypadu meza...nie zazdroszcze... ja ostatnio powiedzialam sobie ze nie bede czekac az wroci z inwentury a i tak nie moglam zasnac poki nie wrocil (chodz jak przyszedl udawalam ze spie bo wiedzialam ze jak sie odezwie to zacznie sie gadka)

no ale na szczescie poki co nigdzie nie chce wychodzic z kolegami...ciekawe jak dlugo ;p

no a tak pozatym... dostalismy zaproszenie na urodziny kolegi juz na 22 listopada... powiedzial ze nie wyobraza sobie zeby nas nie bylo... chyba zapomnial ze ja w ciazy i nie wiem czy bede chciala isc do jakiegos smierdzacego papierosami lokalu w koncowce ciazy...

moj dzis wlasnie na piwie siedzie z kolegami i dzwonil przed chwila zebym na niego nie czekala i zebym drzwi nie zamykala na klucz zeby nie halasowal hehe

tinka ja tez mam malpowaty brzuch ale ja zwsze taki mialam chociaz teraz to przegiecie, ale mam taki krem do rozjasniania wlosow i tym robie chociaz teraz to sobie daruje bo zima to nie trzeba brzucha pokazywac

ja tez gole uda

ja mam inna zmore z ktora nie umiem zyc i czasem spedza mi to sen z powiek, ale nic nie moge z tym zrobic bo mnie nie stac...
mam :ass: z wlosami...
obrzydlistwo...odbiera mi to cala kobiecosc jak sobie o tym pomysle...

ale sie wam obnarzylam ojojoj

a teraz ide spac bo mnie tylek i plecy bola i Gabi tez ma dosc serdecznie
do jutra

www.mgm.poznajomosci.pl Kupuj najkorzystniej!

http://www.suwaczek.pl/cache/0e254f5076.png http://s2.pierwszezabki.pl/014/0144859b0.png?9491

http://www.suwaczek.pl/cache/f739b05c99.png

http://straznik.dieta.pl/zobacz/straznik/?pokaz=65614b961f91cfb5c.png

witajcie kobietki!!!
co do golenia to brak słów, tez jade na czuja na szczescie jeszcze bez ubytku na moim zdrowiu ale nawet nie chce patrzec jak to wyglada. pewnie jak w reklamie fanty....

ja tez mam nadmiar owłosienia, szczegolnie w ciazy, jakos duzo włosków mi sie zrobiło na brzuszku, fakt wytarły sie troche ale gdzies tak w 4 miesiacu wygladalam jak szympansica. normalnie to mam sciezke miłosci ktora trzeba usuwac hyhy
littlemum jak nazywa sie ten krem ????

:36_1_21::36_1_21::36_1_21::36_1_21::36_1_21:

Własnie przesłała mi to kolezanka!!!!Humor
DZIECI ….

Twoje ubrania:

Pierwsze dziecko: Zaczynasz nosić ciążowe ciuchy jak tylko ginekolog potwierdzi ciążę.

Drugie dziecko: Nosisz normalne ciuchy jak najdłużej się da.

Trzecie dziecko: Twoje ciuchy ciążowe STAJĄ się Twoimi normalnymi
ciuchami.

Przygotowanie do porodu:

Pierwsze dziecko: Z namaszczeniem ćwiczysz oddechy.
Drugie dziecko: Pieprzysz oddechy, bo ostatnim razem nie przyniosły żadnego skutku.
Trzecie dziecko: Prosisz o znieczulenie w 8. miesiącu ciąży.
Trzecie dziecko: A niby czemu chłopcy nie mogą nosić różowego?
Trzecie dziecko: Uczysz swoje pierwsze dziecko jak nakręcać grające zabawki w łóżeczku.

Drugie dziecko: Polewasz sokiem z butelki i wsadzasz mu do buzi.

Trzecie dziecko: Wycierasz w swoje spodnie i wsadzasz mu do buzi.

Przewijanie:

Pierwsze dziecko: Zmieniasz pieluchę co godzinę, niezależnie czy brudna czy czysta.

Drugie dziecko: Zmieniasz pieluchę co 2-3 godziny, w zależności od potrzeby.

Trzecie dziecko: Starasz się zmieniać pieluchę zanim otoczenie poskarży się na smród, bądź pielucha zwisa dziecku poniżej kolan.

Zajęcia:

Pierwsze dziecko: Bierzesz dziecko na basen, plac zabaw, spacerek, do zoo, do teatrzyku itp.

Drugie dziecko: Bierzesz dziecko na spacer.

Trzecie dziecko: Bierzesz dziecko do supermarketu i pralni chemicznej.

Twoje wyjścia:
Pierwsze dziecko: Zanim wsiądziesz do samochodu, trzy azy dzwonisz do opiekunki.

Drugie dziecko: W drzwiach podajesz opiekunce numer swojej komórki.

Trzecie dziecko: Mówisz opiekunce, że ma dzwonić tylko jeśli pojawi się krew. ______________________________________________________
W domu:

Pierwsze dziecko: Godzinami gapisz się na swoje dzieciątko.

Drugie dziecko: Spoglądasz na swoje dziecko, aby upewnić się, że starsze go nie dusi i nie wkłada mu palca do oka.
Trzecie dziecko: Kryjesz się przed własnymi dziećmi.

Połknięcie monety:

Pierwsze dziecko: Wzywasz pogotowie i domagasz się prześwietlenia.

Drugie dziecko: Czekasz aż wysra.
Trzecie dziecko: Odejmujesz mu z kieszonkowego.

Prześlij to wszystkim, którzy mają dzieci lub znają kogoś, kto ma dzieci lub? sami byli dziećmi!

WNUKI: Nagroda od Pana Boga za nie zamordowanie własnych dzieci.

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/2849.png
http://www.suwaczek.pl/cache/a416b6578c.png
http://www.suwaczek.pl/cache/2587710bc4.png
http://s9.suwaczek.com/200812075278.png

Witam dziewczynki :)

Ja dziś w końcu poszłam na badania krwi i moczu, wykorzystałam okazję, gdy mąż był w domu i mógł mnie zawieźć i przywieźć :) Przy okazji zapisałam się do okulisty, żeby dowiedzieć się czy nie mam jakiś przeciwwskazań do porodu naturalnego. Ale mam nadzieję, że nie będzie. Potem idę znów na szkołę rodzenia, dziś będą uczyć naszych partnerów jak mogą nas masować w czasie porodu, żeby nam było lżej :D

Renka - powodzenia u dentysty i ginka :)
Tinka - ja też bym teraz ciągle chodziła po sklepach, ale na szczęście do wszystkich mam daleko, więc jakoś się powstrzymuję ;)

Wszystkim miłego dnia :)