Skocz do zawartości
Forum

Od malej Fasolki do Styczniowego Bejbika-styczen 2011

molalala

Rekomendowane odpowiedzi

cafe82
Arisa
krawatek ja mam potworną zgage i pomaga mi mleko:smile:
Mój maluszek też strasznie kopie i to najczęściej wtedy kiedy mi się już usypia:wink:

cafe dzieki,musze z moim pogadać i zastanowic się nad takim rozwiązaniem:wink:
Al będę wyglądała na spacerach-z 3 dzieci,hihihi:D

tez mowie,ze bedziemy zwracac uwage
ale mam to gdzies
niech patrza:Oczko:
:36_27_2:

Na mnie juz dziwnie patrzą jak ide z dziewczynkami na spacer-a najgorsze są te "moherowe berety":hahaha::hahaha:
Stanie taka i sie gapi:lup::lup:

cafe82
krawatek no zostaje ci jakis rozgrzewajacy masaz albo cuś :hahaha:
mezus na pewno cos wymysli :Oczko:

arisa no co ty??dwojka dzieci az taki robi szał??
NO co za ludzie!

nasi chlopcy na bank beda bidni w centrum uwagi...juz slysze....patrz blizniaki,paaatrz jaki wozek...patrz i jeszcze jedno dziecko....
nie mnie pocaluja w :ass:

2 dzieci+mój brzuch:D
I też nie raz słysze,tyle dzieci????
A ja mam to w .....:lol::lol::lol:

krawatek
cafe nie liczyłabym na niego z tym masażem... coś ostatnio jest niedobry dla mnie, tak jakby był zazdrosny o Groszka, że tyle uwagi ubrankom poświęcam itd. a jak ja coś chcę, to on albo wielce zmęczony albo buczy na mnie...

no to musi sie chlopina przyzwyczaic ..... cieeeezko bedzie,moj tez przezywal na poczatku..ale jako sto ogarnelismy,i wy ogarniecie na pewno
my zreszta od poczatku zalozylismy,ze dzieci nie beda nas ograniczac...i do tej pory nam to wychodzi....zabieramy olka wszedzie...i jest ok
z blizniakami na poczatku bedzie gorzej .... czekamy na wiosne

cafe82
krawatek
cafe nie liczyłabym na niego z tym masażem... coś ostatnio jest niedobry dla mnie, tak jakby był zazdrosny o Groszka, że tyle uwagi ubrankom poświęcam itd. a jak ja coś chcę, to on albo wielce zmęczony albo buczy na mnie...

no to musi sie chlopina przyzwyczaic ..... cieeeezko bedzie,moj tez przezywal na poczatku..ale jako sto ogarnelismy,i wy ogarniecie na pewno
my zreszta od poczatku zalozylismy,ze dzieci nie beda nas ograniczac...i do tej pory nam to wychodzi....zabieramy olka wszedzie...i jest ok

no ja tez nie chce sie ograniczac bo bym sie udusiła, ale on zazdrosny jest :D :D :D hihihi no i zawsze moim marzeniem było Peru i Argentyna to może mały zobaczy kawałek świata,hihihi. niech tylko m. pracę znajdzie:)

http://lb2m.lilypie.com/dXovp1.png

krawatek
cafe82
krawatek

no ja tez nie chce sie ograniczac bo bym sie udusiła, ale on zazdrosny jest :D :D :D hihihi no i zawsze moim marzeniem było Peru i Argentyna to może mały zobaczy kawałek świata,hihihi. niech tylko m. pracę znajdzie:)

wspaniale plany
a zazdrosnik odpusci jak juz dzidziol bedzie z wami,zobaczysz

Kochane pozdrowionka ze szpitala kroplówka z fenoterolu leci od popołudnia, powoli, teraz mi podkręciły, ale zaczelo się trzęsienie rąk i kołatania serca... mam nadzieję, ze sie skonczy ta kroplówa jak najszybciej

cafe dzięki za posta, nie leżę na patologii , bo u nas nie ma, leżę za to na ginekologii ze starszymi paniami, ktrore są po usunięciu macicy i jajników:yyy::36_19_2:
A synek z babcią !

http://www.suwaczek.pl/cache/e8f4041d2e.png

nitka07
cafe coś w tyłek - jakiś zastrzyk dostaje, ale nie wiem co to:o_noo: A ja mam spoko i teściową i mamę i mogłyby mi sie ciagle opiekowac hubertem :36_1_67: chociaz nie naduzywam tego, zebys nie pomyslala!

hehe to sie dogadalysmy:hahaha:
mialam na mysli te starsze panie,z ktorymi lezysz :hahaha:

a ze i mamuska i tesciowa chetne do pomocy,to tylko doceniac...zazdroszcze

a jak sie czujesz w ogole?

nitka07
Kochane pozdrowionka ze szpitala kroplówka z fenoterolu leci od popołudnia, powoli, teraz mi podkręciły, ale zaczelo się trzęsienie rąk i kołatania serca... mam nadzieję, ze sie skonczy ta kroplówa jak najszybciej

cafe dzięki za posta, nie leżę na patologii , bo u nas nie ma, leżę za to na ginekologii ze starszymi paniami, ktrore są po usunięciu macicy i jajników:yyy::36_19_2:
A synek z babcią !

Hej nitka:smile:
No to masz towarzystwo na sali:D,dobrze,ze ma kompa.hihi.
A jak się czujesz?I kiedy Cie wypuszczą do domku?

Cześć ranne ptaszki :) Ja to jednak nieruchawa jestem. A noc miałam straszną i zaczęłam mysleć nad szpitalem... ciągle miałam spięty brzuch, a do tego jeszcze ból doszedł i najgorsze w tym dziesięcioleciu kurcze łydek. Na szczęście przeszło i siedzę na razie cicho i odpoczywam.
Dlatego dzisiaj mam romans z łózkiem jak Nitka :) i synuś też wybył na dwie noce do rodziców, bo już kilka tygodni planujemy parapetówkę i randkę z mężem, a ta nasza gadzina nawet jak się przytulimy włazi między nas i mówi ciągnąc nas ku sobie: chodźcie tu rodzina :D. Generalnie można się zakochać na zabój :)

Już nie raz miałam Was spytać o sposoby na zgagę. Juz miesiąc się męczę. A mleka nie dam rady wypic, bo mnie na wymioty bierze hihi
Mój gin proponował mi siemie lniane zalane wrzątkiem i wypicie tego kisielku z niego (nie z ginekologa, tylko z siemienia) bez ziarenek, ale jeszcze nie próbowałam. Podobno przez inne leki bez recepty, np rennie inne leki sie nie wchłoną i jest ryzyko anemii, więc nie polecał :)

krawatek

Ach, ci mężczyźni - to naprawdę duże dzieci są. I konkurencja się pojawi, więc mają focha :)
U nas jak urodzilam Piotrusia Piotrek sam mówił, że potrzebuje więcej uwagi. Podobno mężczyźni w większości odczuwają odrzucenie. Niestety jak pojawia się taki mały skarb na świecie to faceci odchodza w odstawkę dlatego trzeba o tym pamiętać i też ich poniańczyć :)

nitka07

A synek z babcią !

Ale babek w sali szpitalnej nie zazdroszczę :)
I tak, jak pisałam na początku czuję, że powinnam byc tam gdzie Ty. Wybiorę się do swojego lekarza i zobaczymy, co powie...

A ja dzisiaj chyba na wirtualne zakupy sie wybiorę i zaszaleję z jakimiś ciuszkami dla drugiego synalelka :)

A z tym magnezem to w rankingu niestety wygram chyba - mam zażywać trzy razy po dwie tabletki Magne B6 - i dalej nie pomaga - bo jeśli to twardnienie brzucha też niedobór magnezu powoduje to nie wiem, ile musiałabym łykać. Chyba paczkę dziennie :)

Jak ja nie lubię kroplówek Nitka...

Pozdrowionka

tylko jestem w robocie i nie bardzo mogę ;) :P ale może kiedyś... teraz to juz tyle tego mam, że Dzidzia nago chodzić nie będzie:D hihihih jeszcze by się jakieś pajacyki welurowe przydały... kupiłam kilka półśpioszków no i mam do tego bodziaki, wydaje mi się że to będzie dla mnie najwygodniejsze, no i pajace może też... tylko mam rozmiary 62 i 68 a jak jest coś 56 to i tak mi się to wydaje duże :D

http://lb2m.lilypie.com/dXovp1.png