Skocz do zawartości
Forum

Od malej Fasolki do Styczniowego Bejbika-styczen 2011

molalala

Rekomendowane odpowiedzi

ufffffff wróciłam!!! :D :D :D po ginku byłam na kebabie - bo sie naczekałam w kolejce 2 godziny,mieli dziś straaaaaaaaszną obsuwę i myślałam że tam z głodu padnę!!:glass:
no apotem byłam u kuzynki i się nagadałyśmy ciężarne,ze hohohohoh :36_2_4:

no i Dzisiaj u Gin mówi: oooo!!!jaki piękny chłopak!!!
czyli jest tak,jak byc miało, dziś się nie wstydził Młody i pokazał wszystko hihihihihi:36_3_1::36_3_1: mój synuś!!!!:15_5_16:
oczywiscie gin potem mi powiedziała, że dopiero po porodzie będzie PEWNE ale między nóżkami było, oj było :36_1_67:

nitka07
marta nie pasuje, że jak chłopak to krecha, bo ja nie miałam ani nie mam :)

ja też krechy nie mam :D :D :D

ale jestem pozytywnie naładowana!!! cały dzień poza domem ajeszcze nazakupki zarz jedziemy, bo nawetpasty do zębówwdomu niema, hihihihi :36_2_15:

http://lb2m.lilypie.com/dXovp1.png

krawatek
ufffffff wróciłam!!! :D :D :D po ginku byłam na kebabie - bo sie naczekałam w kolejce 2 godziny,mieli dziś straaaaaaaaszną obsuwę i myślałam że tam z głodu padnę!!:glass:
no apotem byłam u kuzynki i się nagadałyśmy ciężarne,ze hohohohoh :36_2_4:

no i Dzisiaj u Gin mówi: oooo!!!jaki piękny chłopak!!!
czyli jest tak,jak byc miało, dziś się nie wstydził Młody i pokazał wszystko hihihihihi:36_3_1::36_3_1: mój synuś!!!!:15_5_16:
oczywiscie gin potem mi powiedziała, że dopiero po porodzie będzie PEWNE ale między nóżkami było, oj było :36_1_67:

nitka07
marta nie pasuje, że jak chłopak to krecha, bo ja nie miałam ani nie mam :)

ja też krechy nie mam :D :D :D

ale jestem pozytywnie naładowana!!! cały dzień poza domem ajeszcze nazakupki zarz jedziemy, bo nawetpasty do zębówwdomu niema, hihihihi :36_2_15:

Gratuluje synka:Całus::Całus::Całus:

No to jeszcze ja zostałam niewiedząca:Oczko::Oczko:

Ja dopiero teraz, bo miałam dzień pełen zajęć, a później wymuszonego odpoczynku.
Niestety nie czuje sie najlepiej. Jest mi ciężko, najchętniej leżałabym cały dzień, a połowę tego czasu spała. Na szczęście mój mężus jest wyrozumiały i kiedy tylko trzeba zajmuje się Piotrusiem, a czasami nawet obiad ugotuje.
Muszę się pochwalić, że kilka dni temu wieczorem, kiedy nie było juz bułeczek, sam upiekł pyszne :)

Żeby mi się tak chciało, jak mi się nie chce!
Stąd duży szacun dziewczyny za siłę na sałatkę, a wyglądała wyśmienicie.

Krawatek - serdeczne gratulacje :):):) a nastawiona byłaś na córcię, czy synusia???
Nitka - uważaj na siebie i dawaj nam znać jak się czujesz.

Widzę, że nie tylko ja z tym samopoczuciem i twardnieniem brzucha. A juz myślalam, że sama się tak męczę.

MartaN nie jem mięsa już dość długo, bo ponad 10 lat, ale nabiał i jajka zajadam (chociaz też miałam fazę na rezygnację, ale chyba z lenistwa to zostawiłam) i wyniki są ok, jutro jadę i zrobię morfologię i czas na krzywą cukrową.

A na kreskę doczekać się nie mogłam, jak byłam w pierwszej ciąży i po jakimś czasie się pojawiła i bardzo mi się podobała. Najgorsze, że po ciąży doczekać się nie mogłam, kiedy zniknie, bo taka mega ciążowa była :) Dlatego teraz mi do niej nie śpieszno i jeszcze się nie pokazała.

Arisa, a życie w niepewności jest pikne, sama jestem ciekawa, ile w naszej grupie będzie chłopaków, a ile dziewczynek :)

molalala ja dzisiaj też swojego muszę udobruchać, bo trzy dni spałam w innym pokoju przez ten swój powiększający się brzuchol :)

Dobrej nocki!

Dzień doberek:love:
Ja już pije sobie kawke,mała zjadła kaszke i goni po pokoju,druga jeszcze śpi:wink:
Dziś w końcu musze się zabrać za mycie tych okien,bo niedługo już nic nie będzie widać:D

Ja dla maluszka mam już poprane,zostało poukładać do szafy-ale cos mi się nie chce.
Może dziś wieczorkiem mi się uda-bo sporo tego jest:D

Słoneczko zaczyna świecić ale zimno jak diabli.

Eulalia nie wiem czy tak żyje w niepewności?Ja czuje,że to dziewczynka będzie:wink::wink::wink:-zobaczymy czy USG to potwierdzi:D

Miłego,słonecznego Dnia:love:

Dzień dobry :)

molala fajne mebelki. Wygląda na to że TY juz prawie gotowa do wielkiego dnia.
krawatek gratuluję synia!!!!
Eulalia oszczędaj się. ja jak czuję że się zmęczę lub że coś jest nie tak to po prostu się kładę na troszke i reszta mnie wtedy nie obchodzi. Fajnie że Ci mąż tak pomaga.
Arisa ja też przez pierwsze 20 tygodni ciąży żyłam w przekonaniu że to będzie córcia bo na USG wcześniej nie dało się podejrzeć. A tu synek :P No ale może u Ciebie przeczucie się sprawdzi :)

Miłego dnia życzę

25dz (cc)
http://www.suwaczki.com/tickers/f2w3rjjgu8ewg40p.png

Arisa, a wiesz, jak ja czułam, że u mnie chłopak? :wink:

DZIEŃ DOBRY!!!

Krawatek, gratuluje synka!
Naprawdę więcej chłopców u nas? Ostatnio na liscie sprawdzałam i było więcej dziewczynek...
Nitka, wojny nie bój :wink: Bartek rodził się 6 lat temu i wtedy na wątku, na ktorym pisalam, była olbrzymia większość chłopców, a wojny ani widu, ani słychu... :wink:
A wiecie, że ten wątek wciąż istnieje? I wiele z nas się widziało na żywo, i dzwonimy do siebie, kartki na święta wysyłamy, odwiedzamy sie... A wtedy takie fora to dopiero powstawały... I większość z nas oczekiwała pierwszego dziecka, a teraz nasze Lipcusie w większości mają rodzeństwo, często w liczbie większej niż jeden.
Fajnie by bylo, gdyby i z naszym wątkiem było podobnie. Czesto przecież nasze rodziny nie wiedzą tyle o naszych przeżyciach, co dziewczyny z wątku, bo my przeżywamy wszystkie to samo i rozumiemy rozterki innych, a nasze mamy czy siostry niekoniecznie, i ile można innym o ciąży mówic, i ciuszkach, wózkach i butelkach...

Rozpisałam się :oops:

A chcialam tylko spytać, czy kupujecie pieluszki flanelowe? Przypomniało mi się na widok przewijaka Moli i pytania Nitki o pokrowiec, bo ja właśnie na tę ceratkę kładłam flanelową pieluszkę - one są bardzo miłe w dotyku i mozna kupić śliczne, kolorowe, z obrazkami, a niekoniecznie zwykłe białe... I tetrowych kilka też zawsze miałam, chociażby do trzymania na ramieniu, gdy maluch trzymany do odbicia, żeby na mnie nie ulał..

Gosiu, strasznie mi bylo miło, jak przeczytałam, że pamiętasz o tym, co o ubrankach pisałam! :usmiech: bo ja wciąż boje, że pomyślicie, że się tu wymądrzam... :oops:

http://www.suwaczki.com/tickers/iv09vcqgwqh7olh3.png
http://images39.fotosik.pl/166/486b0534ac2588d7med.jpg

Dzień dobry!! :)
pogoda wstrętna, ale ze względu na Groszka humorek mi dopisuje :) hihihihi pierwszy raz mój tato nie wstał do pracy, pewnie szalona noc hihihihi :D :D :D no i siedzę tu sobie sama, zaraz na allegro idę poszperać :) taki pieeeeeekny śpiworek mi wczoraj przepadł, o 2 grosze mnie przelicytowali!!!!! :nerw:

Arisa
Dzień doberek:love:
Ja już pije sobie kawke,mała zjadła kaszke i goni po pokoju,druga jeszcze śpi:wink:
Dziś w końcu musze się zabrać za mycie tych okien,bo niedługo już nic nie będzie widać:D

Ja dla maluszka mam już poprane,zostało poukładać do szafy-ale cos mi się nie chce.
Może dziś wieczorkiem mi się uda-bo sporo tego jest:D

Słoneczko zaczyna świecić ale zimno jak diabli.

Eulalia nie wiem czy tak żyje w niepewności?Ja czuje,że to dziewczynka będzie:wink::wink::wink:-zobaczymy czy USG to potwierdzi:D

Miłego,słonecznego Dnia:love:

oj Arisa, ja jeszcze nie mam nic poprane, nawet proszku nie kupiłam, hihihhi. Czekam aż tego więcej będzie (czyt. dostanę w końcu paczki!!) i wtedy zrobimy szybki szpil praniowy :15_8_217:

ps. a okna to ja bym tez musiała domyc, bo ostatnio wzięłam sobie "na raty" ni mi balkonowe zostały...ale jest tak ziiiiiiimnoo... 3 stopnie!! rączki i uszka przymarzały normalnie :)

MIŁEGO DZIONKA BABULINKI!!!:36_7_8:

MartaN
Arisa
MartaN ja czuje,że dziewczynka ale wszyscy wokoło mi mówią,że chłopaka urodze:wink:-poczekamy,zobaczymy:wink:

A najważniejsze, żeby zdrowe bylo!
Mnie strasznie wkurza, jak ktoś na wieść o dziewczynce mówi: No, wreszcie Wam się udało! Albo Całe szczęście! A jakby miał być chłopiec to co, współczuliby? Wrr...

Pewnie,że najważniejsze,żeby było zdrowe:love:
A ja mam gdzieś takie gadanie:D-nie powiem,bo wkurzające to jest

MartaN
Arisa
MartaN ja czuje,że dziewczynka ale wszyscy wokoło mi mówią,że chłopaka urodze:wink:-poczekamy,zobaczymy:wink:

A najważniejsze, żeby zdrowe bylo!
Mnie strasznie wkurza, jak ktoś na wieść o dziewczynce mówi: No, wreszcie Wam się udało! Albo Całe szczęście! A jakby miał być chłopiec to co, współczuliby? Wrr...

hehe
no u nas czesc wspolczuje:Szok:

mam po olku flanelowe pieluszki,sa suuuper....takie prawie kocyki:)
mam chyba z 5
wiecej nie kupuje
tetrowy chyba mam ze 3...i tez nie kupuje wiecej

MartaN

Ostatnio z Szymkiem rozmawiałam...
- Mamooo...?
- Słucham?
- Jesteś piekną kobietą!

:36_3_8:

I która dziewczyka tak by mamie powiedziala? A ty, Cafe, takich zakochanych w najpiekniejszej na swiecie mamie będziesz miała x3!

hihihhi ale fajnie :D :D :D

a ja wylicytowałam własnie misiowy kombinezon :) pewnie normalnie bym tyle za niego nie dała, ale chciałam wygrać moją pierwszą aukcję, hihihihi :D :D :D :36_1_67:
niedługo mój chłop oszaleje przez te moje zakupy hihihih :D