Skocz do zawartości
Forum

Od malej Fasolki do Styczniowego Bejbika-styczen 2011

molalala

Rekomendowane odpowiedzi

iga7777
Arisa
iga7777

oo Arisa dobry pomysł z tą sałatką jarzynowa mi podsunełaś ale dawno jadłam;-)

Pomysł dobry,sałatka też ale krojenia...:Szok::Szok::Szok:
Narazie czekam aż mi się reszta jarzynek ugotuje:Śmiech:

hihi no krojenia troszkę jest ja chyba zaraz pojde do sklepu i kupie co trzeba hihi czyli wszytko oprocz ziemniakow bo te mam;-)

Hihihi,ale Cie zaraziłam sałatką:Śmiech:,miłego krojenia zatem życze:D:D

nitka07
molala no kazał mi do rodziców się przeprowadzać a on bedzie na wekendy brać synka. Niech spada - nigdzie nie pójdę! hahaha, zresztą już gada ze mną jak by nigdy nic, ale ja mu nie zapomnę tak latwo.

Nitka nie daj się.

A ja byłam na spacerku, słoneczko super. Przechodziłam koło apteki i zaszalałam - kupiłam sobie (ponoć dobry) krem na rozstępy. Ale mężowi się nie przyznam ile kosztował :)

25dz (cc)
http://www.suwaczki.com/tickers/f2w3rjjgu8ewg40p.png

Czesc!

Krawatek - ten kombinezonik to jest na 3 miesiace (do 5.7kg, do 61 cm), slyszalam ze maluszki szybko rosna i te najmniejsze ubranka starcza na 1 lub 2 razy tylko, dlatego wzielam nie ten calkiem najmniejszy, a w marcu (nawet kwietniu) nie jest wcale jeszcze tak cieplo. Powodzenia u lekarza!

Nitka - wyciagniecie reki do zgody nie powinno Ci zaszkodzic, uwazam ze zawsze warto sprobowac. Mowi sie, ze zgoda buduje - niezgoda rujnuje. W kazdym razie zycze Ci szczescia i rozwiazania wszystkich Twoich problemow. Silna babka jestes, wiec na pewno nie dasz mu soba pomiatac. Sto lat dla Hubercika!

Molalala - ubranka slodziachne, a sesja z brzuszkiem chyba byla udana, bo to zdjecie z rozyczka jest urocze.

Iga - tez zauwazylam, ze wiekszosc ubranek dla dziewczynek jest w rozowym (albo zblizownym do rozowego) kolorze, oczoplasu mozna dostac :) ale masz juz szafeczke dla malutkiej zaopatrzona :)

Kasia - bluzeczki sliczne, tylko Marta chyba pisala, ze takie krotkie bluzeczki sa niepraktyczne, bo sie podwijaja do gory. Wzielam to sobie do serca i takich nie kupuje :P

Powiedzcie mi dziewczyny jak to jest z ta kreska na brzuchu, bo nie wiem dlaczego ja jej nie mam. Czy ja zawsze musze miec odwrotnie jak wszyscy?

Pozdrawiam!

http://www.suwaczki.com/tickers/qb3c2n0a9ne9y47c.png
http://www.suwaczki.com/tickers/h5v8xzdv8cv8e4l9.png

gosia2011
Czesc!

Krawatek - ten kombinezonik to jest na 3 miesiace (do 5.7kg, do 61 cm), slyszalam ze maluszki szybko rosna i te najmniejsze ubranka starcza na 1 lub 2 razy tylko, dlatego wzielam nie ten calkiem najmniejszy, a w marcu (nawet kwietniu) nie jest wcale jeszcze tak cieplo. Powodzenia u lekarza!

Nitka - wyciagniecie reki do zgody nie powinno Ci zaszkodzic, uwazam ze zawsze warto sprobowac. Mowi sie, ze zgoda buduje - niezgoda rujnuje. W kazdym razie zycze Ci szczescia i rozwiazania wszystkich Twoich problemow. Silna babka jestes, wiec na pewno nie dasz mu soba pomiatac. Sto lat dla Hubercika!

Molalala - ubranka slodziachne, a sesja z brzuszkiem chyba byla udana, bo to zdjecie z rozyczka jest urocze.

Iga - tez zauwazylam, ze wiekszosc ubranek dla dziewczynek jest w rozowym (albo zblizownym do rozowego) kolorze, oczoplasu mozna dostac :) ale masz juz szafeczke dla malutkiej zaopatrzona :)

Kasia - bluzeczki sliczne, tylko Marta chyba pisala, ze takie krotkie bluzeczki sa niepraktyczne, bo sie podwijaja do gory. Wzielam to sobie do serca i takich nie kupuje :P

Powiedzcie mi dziewczyny jak to jest z ta kreska na brzuchu, bo nie wiem dlaczego ja jej nie mam. Czy ja zawsze musze miec odwrotnie jak wszyscy?

Pozdrawiam!

Ja tej kreski nie miałam wogóle:Śmiech:
Ani w jednej ani w drugiej ciązy,teraz tez nie mam:Śmiech:

gosia2011
Czesc!

Pozdrawiam!

heh miałam sie właśnie was pytac o ta kreskę ja tez jej nie mam i nie pamietam czy miałam ja w pierwszej ciaży??

Arisa, Iga smacznej sałatki :36_11_15: ARISA - A ZAZDROSZCZĘ cI TYCH SPACERKÓW - JA LEŻAŁAM CAŁY DZIEŃ I BYŁO OK, I STWIERDZIŁAM, ŻE TAKA ŁĄDNA POGODA TO SIĘ PRZEJDĘ PO SYNKA DO PRZEDSZKOLA (NIEDALEKO JEST). NO I POSZŁAM - ALE Z POWROTEM LEDWO SZŁAM - TAKI MIAŁAM TWARDY BRZUCH :36_19_2: KURCZE - CZY MI TA KROPLÓWKA COŚ DA, ŻEBYM MOGŁĄ POTEM NORMALNIE CHODZIĆ I COŚ ROBIĆ? BO KTO ZA MNIE POROBI???

GOSIA ja też tej kreski nie miałam, pewnie to zależy od hormonów Jedno słyszałam o niej - w tv, albo w gazecie jakiejś czytałam, że podobno noworodek wyciągnięty z brzucha i położony na brzuchu mamy od razu po tej kresce by się potrafił doczołgać do sutka i zacząć ssać! Niewiarygodne, ale może coś w tym jest ?

http://www.suwaczek.pl/cache/e8f4041d2e.png

molalala
Nitka-ale mi ciebie zal....beidactwo co sie dziej z tymi chlopami:(

a ja leze...zaraz ide meza udobruchac po tej awanturce....

i chwale sie lozeczkiem i kompda...i oparciem na ta lozeczko

buZZZZZZZZZzka:*:L*

slodkich snow:*

Mebelki super:36_2_25:

MartaN
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev013pr___.png

:wink: Studniówka dziś!

Gratuluje Studniówki:Całus: