Skocz do zawartości
Forum

Od malej Fasolki do Styczniowego Bejbika-styczen 2011

molalala

Rekomendowane odpowiedzi

krawatek
gosia2011
Hej!

Krawatek, a kto to taki niedobry jest dzis dla Ciebie? Moze klienci? Skad ja to znam...
Miej ich gdzies, nie przejmuj sie :36_1_67: a brzuszek masz sliczny :)

Krawatek i Kasia - ja tez jestem zielona w sprawach dzieciecych ciuszkow i wogole z wszystkim, co z maluszkiem zwiazane, ale czytam, pytam i powoli sie ucze :D
Teraz intensywnie poszukuje lozeczka, znalazlam juz takie ladne, ktore bardzo mi sie podoba, ale nie ma w sklepie :(, sa inne ale mniej mi sie podobaja, wiec poczekam na ladniejsze. Posciele tez juz ogladalam, sa sliczne, ale jaka cena! Mozna kupic lozeczko (z tych tanszych) w tej samej cenie co posciel.

W sobote kupilismy z mezem drewniana podloge, maja nam przywiesc w te sobote, bedziemy wiec mieli kupe roboty. Najpierw bedziemy zrywac te okropne dywany-wykladziny (sa nowe, ale i tak mi sie nie podobaja, tym bardziej przy dwoch psach). Ale sie ciesze, bedzie piekna podloga :)

Milego dnia!

gosiu, kdrt - niestety przy przy humorkach mojej sister i mojego chłopa klienci to anioły istne!! :) smutno mi było, ale zamówiłam aż 12 ubranek na allegro- oczywiście różne rozmiary!! no i mi lepiej :36_3_3: no ale nie mówię nic mojemu M, aż paczka nie przyjdzie, bo jeszcze wciry dostanę, bo kasy brak a ja sobie zamawiam:D :D :D :D :D aleniech Groszek ma ładne ubranka, a co!!!!:15_8_217:

co do łóżeczek to ja mam upatrzone też na allegro -ale w sklepie internetowym, takie białe z szufladą :) ładniutkie :):) :) a pościel będę kombinować tez w grudniu- no chyba że na chandrę :D :D :D

gosiu! miłego zrywania podłogi, hihihihi:) ja mam wszędzie panele i kafelki. panele kilkuletnie, ale kafelki ohyda!!! no ale co zrobić, jak to mój powiedział: prędzej się wyprowadzimy niż zmienimy te kafle!! :D :D :D

hih krawatek widze ze lubisz allegro;-)
ja mam to samo z ebyayem licytuje licytuje daje wszedzie po funcie na kazdej rzeczy ktora mi sie podoba a pozniej przez przypadek wszystkie wygrywam... hihi tak jak ten kombinezon wygralm za funta z wysylka wyjdzie mi za 3 hihi a jest prawie nowy ;-)
i jeszce wygrałam spiochy za 1f a wczesniej czapeczki i bede miala komplecik hihi

iga fajne ciuszki:) ja nie licytowałam jeszcze nigdy tylko zawsze kup teraz , ale na licytacje jeszcze nastanie czas - jak się rozkręcę :D :D

wiecie co dzisiaj zrobiłam?? wygnałam mojego chłopa z domu hihihhihi ale w pozytywnym tego słowa znaczeniu. marudził mi ostatnio ze nigdzie nie wychodzi, ze nie ma tu znajomych itd itp no i dziś chłopaki do mnie dzwonili czy mogą wpaść do nas, to jana to,że absolutnie, że mają mi zabrać chłopa na miasto :D hihhihihi może odżyje troszkę, ja wychodzę z koleżankami, a on po tej przeprowadzce troszkę skapciał, więc dzisiaj jestem przeszczęśliwa, że a) on się dobrze bawi b)nie będzie wiecej marudził c) ja mam W KOŃCU wieczór w domku tylko dla siebie!! SPOKÓJ!!!!:36_9_2::36_7_8::36_7_8::36_7_8::36_7_8:

jakby co to dobrej nocki kochane :)

http://lb2m.lilypie.com/dXovp1.png

hej, to jestem po wizycie u gin w szpitalu Słuchajcie jaja jak berety Tydzień temu mi powiedziała, że szyjka ma 6 cm, dziś 4,5...i nawet przy badaniu dopochwowym odczuwa, ze się skróciła ale za to tak jak ostatnio niby miałam lekko V-kształtne ujście przy łożysku tak teraz mam T-kształtne - czyli jakby się zamknęło, czyli powinno być dobrze A czemu się szyjka skraca? już nic nie wiem...kazała mi dalej brać luteine, no-spe i sie oszczedzac i za 2 tygodnie przyjsc.

iga ja cie kiedys pytalam, czy na e-bayu mozna cos wygrac hahhaahhahaha Ty - ja dopiero zajarzyłam , ze to chodzi o wygranie aukcji! a nie ze jakies nagrody dają !:sofunny::yyy::brawo:

gosia miłęj pracki przy podłodze :)

arisa iesze się, że jest ok uffff ;)

POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE, ZNOWU NOCUJE U RODZICÓW, KRAWATEK CHYBA PYTAŁAŚ CZY JA TAK ZAWSZE - JAK MI KAŻE SPADAĆ Z DOMU TO NIE BEDĘ TAM NOCOWAĆ, PRZYNAJMNIEJ JAK ON JEST.

http://www.suwaczek.pl/cache/e8f4041d2e.png

iga świetne ciuszki-a te czapeczki super:lol:
krawatek ja uwielbiam na allegro siedzieć,bo zawsze coś wyszukam i kupie:D
nitka to musisz się oszczędzać skoro szyjka Ci się skraca-ja tak miałam w pierwszej ciąży i zakładali mi taki krażek na podtrzymanie i do tego musowe leżenie.

Ja jutro popołudniu mam wizyte i ciekawe co mi powie-brzuszek mi ostatnio za często twardnieje:Szok:

Spokojnej nocki życze:Całus::Całus::Całus:

nitka07
arisa no widzisz - mi tego nie mówiła, że aż coś takiego może byc, ale skoro Ty mówisz że tak miałas to jest to możliwe... No staram się oszczędzać...

Dobrej nocki!!!!

Mi ten krążek zakładali w 5 lub 6 miesiącu ciąży-już dobrze nie pamiętam a ściiągneli przed samym porodem.
Do tego miałam fenoterol przepisany i leżenie-z tym było ciężko bo ile mozna leżeć.
Oszczędzaj się a będzie dobrze i stresik tez nie wskazany,bo wtedy skurczyki łapią.

Wiecie, jestem trochę przerażona swoim samopoczuciem. Byłam dzisiaj na zakupach i słyszałam od swojej mamy i sprzedawczyni, że mój brzuch jak na ten miesiąc jest duży, a co dopiero będzie za trzy miesiące, do tego moja mama twierdzi, że tak wyglądałam kilka dni przed urodzeniem pierwszego synka :36_19_2: - masakra normalnie!!!
A czuję się coraz cięższa i nie wiem, co dalej. Jeśli ktoś zapyta jak z moja kondycją, zapytam - a co to jest kondycja hihihihihih
Ale mimo wszystko dzień był udany - poza tym, że jadąc do rodziców, musielismy się zatrzymać, bo myślałam, że :wymiotuje:
I kupiłam sobie kilka fajnych ciuszków - ciepłych roooozciągliwych tunik, które na jakiś czas na pewno mi się przydadzą. Udało mi sie tez dostać biustonosze po 16 złotych, a że mam teraz duży biust, cięzko mi cokolwiek znaleźć.
Wyobraźcie sobie, że w ogóle nie jestem przygotowana, jeśli chodzi o ciuszki i inne rzeczy dla syneczka. Po Piotrusiu takich naprawdę ładnych rzeczy w najmniejszym rozmiarze znalazłam dzisiaj tylko kilkanaście hihi więc czas zakupów przede mną :)

Dzień doberek Dziewuszki :big_whoo:

pogoda jest dzisiaj trochę "nietentego" ale co tam:) wczoraj mój M. wrócił taaki wesolutki, hihihihi :)i on się troszkę rozerwał, ja miałam czas dla siebie, tego nam czasem trzeba :) na dodatek załatwił sobie fuchę u znajomego, żeby dorobić. Na rozmowy kwalifikacyjne też dzwonią, ale w międzyczasie jak ma okazję, to czemu nie? :) także wszystko zmierza ku lepszemu :)

troszkę się zastanawiałam nad tym "skróceniem szyjki" lekarka za każdym razem Was bada? i za każdym razem mierzy?? mi nic nie mówiła jak długą mam itp.

dziś w nocy miałam okropny koszmar!!! i to taki że sama się obudziłam, bo się masakrycznie darłam przez sen. Urodziłam dziecko malutkie jak myszka i owłosione i oni mnie z nim wypuścili pół godziny po porodzie do domu i ja nie wiedziałam jak je zabrać bo nawet nie było jak je ułożyć w foteliku. I karmiłam i potem moja mama chciała na ręce wziąć i maluch jej upadł na łóżko na którym była żyletka postawiona i umarło porozcinane... MAKABRa!!!!:wrrr:

miłego dnia moje drogie!!

ps. czekam na paczki z allegro, już się doczekać nie mogę!!! ciekawe czy dzisiaj przyjdzie coś, chociaż 1 malutka...:D

http://lb2m.lilypie.com/dXovp1.png

Dzień dobry z rana

krawatek jakie Ty masz okropne te sny. Horrory można nakręcać. Może ciężkie filmy oglądasz przed snem? Ja mam po takich filmach zawsze koszmary.

cafe a jaki masz ten wózek wybrany? My z mężem też już mamy swoeje typy co do wózków ale tak do końca to jeszcze nie jesteśmy zdecydowani.

MIŁEGO DNIA WSZYSTKIM

25dz (cc)
http://www.suwaczki.com/tickers/f2w3rjjgu8ewg40p.png

cafe82
no mam nadzieje,ze bedzie my zadowoleni
a jak nie,to sprzedamy i kupimy inny,proste :hahaha:

krawatek ty mi sie tu nie smiej z matki wielodzietnej rodziny ,cooo

Ja tez matka wielodzietna-nie jesteś sama:hahaha::hahaha:

kdrt
Aż pobiegłam zobaczyć ile ja teraz ważę.
Mi przybyło już więceeeej niż 6 kg.

Ja to sie dzis dowiem i pewnie doznam szoku ile waże:Szok::Szok:

A wogóle to dzien dobry:Całus: