Skocz do zawartości
Forum

Od malej Fasolki do Styczniowego Bejbika-styczen 2011

molalala

Rekomendowane odpowiedzi

cafe- ale fajnie z tą Ikea ja nie byłam całe wieki chociaż mam w sumie nie daleko

krawatek- koniecznie pokaż Radzia w lewku

a u Nas dziś były moje psiapsióły zjedna nie widziałam sie od listopada, pogadałysmy sobie fajnie;)

krawatek co do spania może radzio ma za duzo wrażen w dzień ze pozniej nie moze spać kurcze nie wiem. Ulutka np nie sypia w ogole po południu niechce próbuje ja uspić ale ma to w poważaniu;/
a mnie znów ząb boli ja pierdziu oszaleje z tym kłem, i muszę zacząć szukać pracy, niechcę ale muszę niestety problemy zaczynają się piętrzyć najgorsze to że cieżko bedzie bo jak słyszą że mam dziecko to prawie jakbym zbrodnie popełniła. a ja na prawdę potrzebuje pracy;(

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/40891.png

cafe- Ty to już w ogole na rynku pracy nie istniejesz z 3 dzieci kobieto!! jeszcze z bliźniakami które pewnie razem chrują starszy przynosi choroby z przeczkola coś Ty zwariowałaś hihi
Ulutka do żłobka będzie musiała iść bo na nianie nie bedzie mnie stać niestety przez nasze problemy stanie sie pewnie tak jak sie stanie i przez pewien czas zostane z małą sama wiec chcac niechcac musz mieć prace bo na chcep bede mówiła beb;(

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/40891.png

Agnisia
cafe82
agnisia sory ale nie czaje
jak sama?
co sie dzieje?

i spokojnie dasz rade:yes:
wierze w ciebie
na pewno wszystko sobie poukladasz i prace,i zlobek
a ulcia juz duza pannica wiec tylko na plus,ze bedzie miala kontakt z dzieciakami

to nie na forum ale jest zle... bardzo zle;( a mi pada juz psycha:(:(

:Całus:
jakbys sie chciala wygadac to zawsze jest prywatne

mimo wszsytko trzymam kciuki za ciebie
sil

dzien dobry.
agnisia nie widziałąm reklamy. kumpela na fb wrzuciłąi tak zostało...

co do rada.. znowu noc jak z horroru...normalnie co 40minut jest płacz. i przytulamy, spiewamy całujemy, głaszczemy i nic...
jeszcze jedna rzecz. rado reaguje strasznym wrzaskiem na zgaszenie swiatła-wczesniej nie było z tym problemow.mam nadzieje ze w zlobku nie zamykaja dzieci w jakiejs ciemnej komórce albo cos, bo pozabijam.(kolezanki nie kolezanki-łeb utne)
jejku...ale mi sie czarny scenariusz wlaczyl. ale nawet m. powiedzial zebym dzisiaj podjechala wziac rada niespodziewanie wczesniej czy cos...masakra nie??

wczoraj bylam taka happy a dzisiaj mi tato mowi ze zamykamy firme jak do piatku nic sie nie znajdzie...no i zostane w czarnej dupie.

moze któras potrzebuje kontener/ stróżówkę/ kiosk/ biuro itd itp??
AZ Kontenery

http://lb2m.lilypie.com/dXovp1.png