Skocz do zawartości
Forum

Od malej Fasolki do Styczniowego Bejbika-styczen 2011

molalala

Rekomendowane odpowiedzi

o kuzwa Eulalia, a Adaś też z kroplowką???
współczuję baaaaaaaardzo....

jesli rado nie ma alergii, to ja nie wiem, bo rzęzi okropnie. a nad ranem to naprawdę sie wystrzaszyłam... jak dzisiaj się powtórzy to jedziemy na pogotowie...

a tak sobie popatrzylam że we wczesniejszym poscie to miało być o Agnisi, ze ja i moj też tak komentujemy;)

jutro ma byc moj tato na obiedzie. ma byc grzybówka i na 2 indyk pluc cośtam- jutro wymysle:P mam nadzieje ze przyjdzie. a mięsko się piecze i paaaaachnie :)

i tak mi przykro bo wszyscy mówią, ze super że b. sie podobał film itd itp, ale prawda jest taka, że jak bym nie miala kupionych biletów to bym jej nigdzie nie wziela...jak przyszlam to byla wypita. i powiedziala ze niby 1 piwo ale wódą od niej walilo z kilometra... od jej sasiadki też....*****...wiedziała ze bede, to mogla chociaż nie pic nie?? przeciez nie jestem tam codziennie...

http://lb2m.lilypie.com/dXovp1.png

krawatekuuuuu to babcia tez popija
wspolczuje ci
ale i tak jestes super :yes:

a wcale sie nie dziwie,ze sie wystraszylas
kurcze powiem ci,ze od alergii chyba by az tak sie nie dusil
ale lekarzem nie jestem

a osluchowo bylo czysto?

my dluugo walczylismy z katarem i az taka flegma sie zbierala i rzezilo straasznie
wtedy nawilzanie i mucofluid-naprawde fajnie daje rade

zdrowka w kazdym razie:Całus:

cafe fajnie że wieczór sie udal:) a z zakupami zawsze tak jest, ze zwykle wychodzą nieplanowane ;)

my dzisiaj wymieniliśmy opony na nowe zimówki....kardcor, prawie tysiak poooooooooooooooooszedł... no ale teraz mozemy spokojnie jechać na sylwka do mamy... juz się nie mogę doczekać!!! wiem ze będzie super!!!!

dziewczynki a co Wy robicie??

krawatek
cafe my też mucofluid mamy i już nie działa.
ale odcigam gluty chyba 100 razy dziennie.

i osłuchowo jak zwykle było nieczysto. niestety. mam nadzieję że do poniedz damy radę....

no czaje

wiem,ze ciagle sie wymadrzam ale tak tylko wiesz na luzie staram sie pomoc,podpowiedziec

nie wiem tez czy slyszalas taka opinie,ze czeste sciaganie tez niedobre
kurde juz nic nie wiadomo,nie?

podoba mi sie twoje podejscie
ale domyslam sie tez,ze martwisz sie i meczy was ta niepewnosc

no wlasnie mi tez lekarka mówiła ze dzieci "wyrastają" i zwykle testów nawet nie chcą robić... ale ta moja lekarka to własciciekla kilku przychodni(m.in.tej, do której chcemy iść do alergologa) i poleciła 1 lekarkę i powiedziała, że mamy robic testy (mówiła o pobraniu krwi..nie wiem co jeszcze) żeby rada odpowiednio leczyć.... powiem tamtej lekarce, no, zobczymy. jak nie to będziemy inczej szukać.

cafe a co do sciągania....ja widzę róznicę jak jest jak ściągnę a jak nie... chociaż moje słońce oddycha normalniej....

a najgorsze jest to, że młody już czai z syropami i nie chce ich połykać... na siłę muszę... oj jak ja tak nie lubie....

a co do mojego przystojniaczka...wiem, wiem, że się udał :P hiihhihihihihi :) jest najpiękniejszy na świecie!! :)