Skocz do zawartości
Forum

Od malej Fasolki do Styczniowego Bejbika-styczen 2011

molalala

Rekomendowane odpowiedzi

sobie spodnie i 2 bluzki, takie zwykłe. jeszcze szukałam swetra ale te co mi sie podobały to gryzły, ble.
a na inne co mi sie podobały szkoda kasy:P
chreśnicy kupiłam duzy zestaw ciastoliny z jakimis maszynkami, foremkami i innymi pierdołami.
a olkowi takie klocki ktore są tez sorterem itd.
bralismy w smyku bo mielismy ten bon.
chcialam radziulowi kupic pake duplo albo bylo takie "coś" (ale nie wiem jak sie to nazywa), ale m. mnie wkurzył i nic nie brałam. powiedział że weźmie z magazynu 3m kabla i to bedzie dla radka najlepsza zabawk.a a nie takie cos...no to niech weźmie...phi. ;)

no ale duplo zamówimy od dziadków :)
sanki od drugich dziadkow
a my moze bujak kupimy.... :P i juz.

http://lb2m.lilypie.com/dXovp1.png

No a my po randce w kinie :)
Listy do M - polecam - lekka komedia świąteczna :) - naprawdę śmialiśmy się nie raz w głos :)
Za to byliśmy w Home&You - taaakie tam są piękne świąteczne rzeczy! - Piotruś dostał ozdobną kolejkę z chudym Mikołajem na dachu i udało mi się kupić piękne ceramiczne pojemniki na pierniczki - mój jest w kształcie domku piernikowego, a dla rodziców głowa Mikołaja - rewelacja :)

Krawatek - szczerze - co Ci się w takich galeriach nie podoba? Ja zawsze jak wiesz kochałam przedświąteczny zgiełk :) - im więcej ludzi, tym lepiej :)
powoli szykujemy zmiany na święta na naszych stoiskach, a ja jestem w swoim żywiole :)

Nie mam pojęcia, co kupić Adasiowi.
A wiecie, że ten mały gnojek mówi po swojemu brum brum - jeździ autkami i mówi bwwwuuuu :) i aaaaaaaa (powtarza po mnie, kiedy pytam, jak spał Piotruś) i wa wa wa ba - jak robi kaczuszka (też po mnie powtarza, ale to rzadziej) - kontakt z nim z każdym dniem jest genialniejszy :)

A Wasze choinki będą jedno czy wielokolorowe? My w tym roku biało-czerwone :)

DObranoc :)

Eulalia- fajnie że randka się udała. a co do choinki to nasza w tym roku będzie chyba niebieska ;)

krawatek- śmiać mi się chciało jak czytałam o tym kablu. dziś mojej mamie mówiłam że malej na świeta chcemy kupić ten garnuszek z fisher prisa a moja mama co mi na to?! że po co skoro ona najbardziej lubi sie bawić kartonami, pieluchami i rozdzierać papier toalenowy! mowie Ci masakra!

cafe- dzielny mężuch ;)

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/40891.png

czesc..nie wiem cafe czy cie pociesze ale u nas tez nocka potworna.
rado gorzej, ja tez..
ale zyczymy zdrowka.

eulalio, fajnie ze wam sie wyjazd udał.co do zakupow, bylismy wczoraj w silesia citi center-masakra, full ludzi, wózkiem sie nie dało przejechac w sklepach bo wszystkiego dużo i napchane, ludzi pełno, fuj.
juz nie mówie że rado mi sie cały pprzesrał i przesikał. dzięki bogu, miałam zapasowe body i rajstopy.
tez bylismy w home&u ale nie widziałam tkich misek...
no i gratulacje dla szybkiego rozwoju Adasia :P

czy wasze dzieci trawią takie wkrojone warzywa w rosołek itp? kurde, baaardzo drobno pokroiłam marchewkę itd, a dzisiaj rado w pieluszce miał tę samą wercję, która zjadł wczoraj....
jak to u was jest? chyba powinien juz umiec strawić takie małe kawałeczki, nieprawdaz??

http://lb2m.lilypie.com/dXovp1.png

Dzień dobry :)

Krawatek a jeśli pamiętasz to ile to lego duplo kosztowało? i jakie to było opakowanie? Bo my też o klockach myślimy dla Adasia

Cafe zdrówka życzę dla dzieciaczków. A mąż nieźle się spisał.

Eulalio w ciebie to jakiś świąteczny demon wstąpił :)
Super że wyjście do kina się udało. My ostatnio jak byliśmy u moich rodziców też mieliśmy iść do kina, nawet bilety były zarezerwowane ale jakoś nie wyszło.

Agnisia mój Adaś to papier toaletowy od razu do buzi pcha wiec zabawka taka dla nas jest niebezpieczna.

A choinka u nas w tym roku będzie ograniczona do wersji minimum tzn jakaś mała na komodzie albo więszy stroik świąteczny. Oczywiście to ze względu na Adasia bo przecież nie upilnowałabym go i by się tylko pokół.

Z katarem walczymy dzielnie. Ja od dziś też kaszlę ale na szczęście Adaś nie.

25dz (cc)
http://www.suwaczki.com/tickers/f2w3rjjgu8ewg40p.png

Trzymaj się krawatek - nie mam pojęcia co to zapalenie ślinianek, ale dobrze to nie brzmi.Obyś nam szybko wyzdrowiała.

Kasia - świąteczny demon? JESZCZE nie :Oczko:

Tak naprawdę robię wszystko, żeby świętami się cieszyć, bo ostatnie lata nie wyglądały tak, jak tego chcieliśmy - trzy lata temu bida nam w oczy zajrzała, dwa lata temu pracowaliśmy do ostatnich chwil przed wigilią, rok temu moja leżąca ciąża i skupienie wyłącznie na porodówce plus nieciekawa sytuacja rodzinna, a ten rok musi być wyjątkowy :)

Oczywiście pracy będziemy mieli 10x więcej niż zwykle datego przez dwa tygodnie liczymy na pomoc rodziców, wstępnie się zgodzili, a potem nic tylko świątecznie i tyle :)

Cafe - współczuję, ale to wiesz. I to jeszcze wszyscy. Ech...

Ja też daję kupny makaron. Jeszcze mnie nie pogięło. A szkoda. Jak zacznie mnie giąć to napiszę. Ale oczywiście na wigilię łazanki i makaron będzie domowy. Rosół też :Oczko:

Kasia - Ciebie też choróbsko z Adasiem przetrzymało, ale już wyszliście chyba na prostą?