Skocz do zawartości
Forum

Od malej Fasolki do Styczniowego Bejbika-styczen 2011

molalala

Rekomendowane odpowiedzi

krawatek- jak Radzio lepiej?

kurcze do mnie jutro przyjeźdza teściowa;/;/ miała przyjechać szwagierka, przywieź mi wózek bo na zimę biorę dużą spacerówke co była w komplecie z glebokim.- zawsze cieplej ale przytacha sie z cała rodzina ;/;/ kur*** jak ja to lubie latajace dzieciaki po chacie drące sie i usługiwanie wszystkim tym bardziej ze nie mam miejsca w domu na przyjmowanie takiej ilosci ludzi masakraaaaaaaaaaa ale mam w dupie i nic słodkiego nie robie kupie jakies ciastka i sru. nie bede sie zarzynać

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/40891.png

dzięki cafe:) jakoś mi się tak miło zrobiło;)

już mam wszystko ogarnięte. jeszcze sobie wymysliłam ciastka francuskie z budyniem, ale ciasto jest gotowe, tylko budyń zrobić i upiec.

m. się baaardzo postarał:) dostałam od niego olbrzymią szkatułkę na bizuterię!!! taką jak sobie wymarzyłam:) oprócz tego zrobł śniadanko i mi bardzo pomógł przy sprzątaniu:) mój kochany. radziul śpi,podłogi mokre, mam chwilkę:) jeszcze muszę sie jakoś pomalować żeby ludzi nie straszyc:P

miłego dnia!

http://lb2m.lilypie.com/dXovp1.png

A tak wogóle to dzień dobry

Właśnie grzeje zupke,zaraz dziewczynki zjedzą i pójdą spać:yipi:.
Za oknami nadal huk(burzą most).
Myslałam,że chociaż w niedziele będzie spokój ale nie....po co!!!!!
Zaczynam żałować,że kupiliśmy to mieszkanie.
Gdybyśmy wiedzieli,że pod samymi balkonami stanie market to w życiu byśmy się nie zdecydowali na kupno....wrrrrrrrrrrrr.
A teraz?Nawet sprzedać bedzie ciężko....ajajjajajaj...

KRAWATEK STO LAT:love_pack:

arisa- widok bomba nie ma co;/

kdrt- gości jeszcze nie ma przyjada pewnie pod wieczór ;/;/ nibynmaja być ok 17 ale jak znam życie to sie nie wyrobią.

a ja mam teraz chwilke dla siebie mała zasneła mi na kolanach, zupka na jutro gotowa no prawie, zrobiłam ogórkową tylko za malo ogórów kupiłam hihi jutro do kupie dodam i już.
a jeszcze jutro na bezrobocie musze jechać, niechce mi sie jak nie wiem ale co zrobic

powiedzcie mi kobitki co dajecie dzieciaczką na kolacje?

szyszka nie zazdroszczę grzyba, moja kumpela też się męczyła teraz zrobiła sobie takie mozajki na scianach z gipsu i ma spokój. kurcze nie wiem jak ci to wytłumaczyć. ogólnie fajnie to wyglada no i spokój

a u mnie goście byli i poszli, mała byla już tak zmęczona ze ujechac sie nie dało i poszła spac bez kompieli- trudno sie mówi.

kdrt- ja kaszkę daje na śniadanie.

:D :D :D :D :) :) :) :)
tak było super:)

w sumie to nie było duzo ludzi, ale niektórzy mnie bardzo mile zaskoczyli, bardzo:) no i troche nadostawałam;) z najdziwniejzych i największych rzeczy było: gigantyczny lizak i mini torcik:), mikrowela, taki śmieszny stojak na świeczki ze sztucznymi kwiatami(nie wiem skąd mojemu tacie się taki pomysł wziął, bo ja zawsze baaaaaaaaaardzo neguję sztuczności,a napewno takie "coś";)hihihihihhi :) no i jeszcze kilka innych rzeczy.... i bilety! pierwszy- na wyspaną noc bez Radka ps. i gorący sex :):P a drugi na cały tydzień masaży na mój bidny kręgosłup i potem raz w tygodniu :) moja siorka jest najwspanialsza na swiecie:* i inni też są :) jestem przeszczęśliwa, byli Ci, którym zależało i z tego się ogromnie cieszę:)

na jutro też się zapowiedzialo kilka osób, tych którzy dzisiaj niestety byli w pracy... :)

to był udany dzień :) ale niestety nie dla m..... teraz on wymiotuje.... masakra jakaś....tylko ze on przez cały dzień zjadł tonę słoodyczy i nic konkretnego, a jest na dukanie....to musi byc straszne! mam troche stracha...mam nadzieję że to nie jakiś wirus, bo byli u mnie znajomi z dzieckiem i koleżanka w ciąży.... no ale mam nadzieję że to tylko głupota mojego ukochanego :P

http://lb2m.lilypie.com/dXovp1.png

witam witam

agnisiawidze,ze przezylas wizyte:Oczko:

krawateknooo to znajomi i rodzinka sie spisala...ja tez chce taki bon na przespana nocke:Oczko:

kdrti za wami fajny weekend-i jeszcze jak znajomi z wlasnym ciastem przyjechali to tymbardziej fajnie,heheh
ja tez zawsze z czyms slodkim jade :yes:

arisao cholera-niezle z ta budowa macie,rzut beretem od was
jedyny plus,ze na zakupy bliziutko

Witajcie

Troszke dziś pracowity dzień mam.
Teraz stoje przy garach,a mój robi mały remoncik w korytarzu(w końcu montuje światełka w półeczkach)-będę mieć po nim sprzątania a sprzątania.
Werusia dopiero co usnęła i mam nadzieje,że troszke pośpi łobuziara:D.
Spacerek już dziś zaliczony-fajnie zimno:D.

krawatek zdrówka dla Was.
Dobrze,że Radzio ok.
szyszka współczuje walki z grzybem...
cafe jak dla mnie to nie ma żadnych plusów marketu pod samymi balkonami.
Będzie tylko huk i syf....cóż..narzekanie i tak nic nie pomoże.

Ide jarzynki obrać do sosiku:smile:

KRAWATEK - wszystkiego naj naj najlepszego :) - oby zdrowie Ci zawsze dopisywało, a chłopaki były takie kochane, jakie są :)
Nawet nie wiesz, jak się cieszę, że urodziny Ci się udały.

No wlaśnie - jak się czujesz???

Pisząc o zdrowiu - ja też od wczoraj rana chora - grypa mnie dopadła. I albo porządne dreszcze pod trzema koldrami, albo leżę odkryta i umieram, bo mi gorąco.

Masakra. Już troszkę lepiej, więc mam siłę coś napisać. Bo nawet czubki palców bolą.

A pracy mamy masę. Wszyscy w domu - Piotruś troszkę przeziębiony, ale wszystko wskazuje na to, że nic mu nie będzie. Zawsze zapobiegawczo w domu zostaje.

zdrówka dla Wszystkich chorowitek!
My dziś byliśmy zobaczyć gdzie budują te nowe bloki w których może dostaniemy mieszkanko.Ogólnie mam bardzo mieszane uczucia. Teren przy samym osiedlu piękny same lasy i płot lotniska wojskowego to już mniej fajne, rozmawialiśmy z Pania która mieszka zupełnie obok i mowila ze te samoloty sa na prawde nie szkodliwe lataja rzadko 2 razy w tyg czasami w cale mowi ze kwestia przyzwyczajenia. no i ma konie;) do miasta nie jest aż tak daleko,sklepów też kilka jest i wpadlam na genialny pomysl ze na tym osiedlu otworze sklepik :D:D widzialam też boiska i plac zabaw, park... sama nie wiem