Skocz do zawartości
Forum

Od malej Fasolki do Styczniowego Bejbika-styczen 2011

molalala

Rekomendowane odpowiedzi

dobry wieczór
przyznam od razu ze poczytałam Was z grubsza ale i tak połowy nie pamietam

Arisa- chyba jakis domek a może kuchenka to była?! z hello kiti widziałam w biedronce za 130 zł chyba ale nie jestem pewna

Eulalia- ja też karmie mala na oko nie mam co do min ustalone :P

cafe-a co to za ciasto ten stefanek?

krawatek- góry super sprawa ;) ja bym jechała i sru z przygotowaniami i staniem przy garach :P

coś jeszcze miałąm ale nie pamietam- przepraszam

a u Nas z 1 str zajebiaszczo duzy problem a z 2 suuuuuuuuuuper byliśmy dziś na rozmowie w sprawie mieszkania, zaproponowali nam mieszkanie na nowym osiedlu w nowiuśkim bloku ogolnie fajnie w poniedz pojedziemy sobie zobaczyć gdzie to jest tylko boje sie ze jest to kompletne wypiździejewo ale zobaczymy. i co najfajniejsze ze beda pod klucz zrobione już w polowie 2012 roku
kurcze ciekawa jestem jak diabli :)

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/40891.png

Jestem zajechana.
Cafe - pewnie, że nie mogłam się wyspać. Rano mamy zawsze galimatias. Adaś krzyczy i łapie mnie za nogi, robimy sniadanie dla Piotrusia, który czasami średnio je, Mąz się spieszy, ja próbuję się szybko ubrać i pomalować, umyć wysuszyć włosy - takie banalne, co?

A jak człowiek jest zmęczony, jak ja dzisiaj i okazuje się, że musi ruszyć dupsko do obsługi klientów w największym chaosie to czasem robi się słabo.

Pracowałam do szesnastej, Piotruś do rodziców, Adaś z mężem w biurze, ja tramwajem do biura, praca do 20.00. obiad w centrum handlowym o 20.30 i powrót do domu po 21.00

Właśnie leżę przy grzejniku.
Herbata od męża ukoi mnie trochę.

Tyyyyyle o sobie.
I odbieranie telefonów od nie zawsze zadowolonych pracownic...

A teraz Wam chocoaż troszkę odpiszę, żebyście i Wy mnie nie zlinczowały :P

Agnisia - super z mieszkankiem - daj znać jak będizesz wiedziała co i jak.

Krawatek - współczuję zaszłorocznych urodzin. Mi w tym roku też nie raz było przykro. A że 30 nie raz nie dwa się ma, przeżyję :P
Życzę Ci, żebyś miała w tym roku wymarzone urodziny.

Arisa - walcz w Smyku o kartę stałego klienta - jest 10% taniej - zawsze to coś.

Płakać mi się za moim Piotrusiem chce. U dziadków dzisiaj śpi - nie dało się inaczej :(

dzień dobry.

Eulalio no to nabroilaś z wodą :P

m. w pracy...ehhhhhhhhhhhhhh........a dostaliśmy wczoraj zapraoszenie w gory od znajomych, którzy tam mają fajny domek:) no i m. ma dać znac o której wróci czy ma sens jechać.... pewnie taak:)

Agnisia - rozdają nowe mieszkania?? no proszę tego jeszcze nie było:P ja też chce ja tez!!!:)hihihih
Agnisia a powiedz mi jakie trzseba spełniać warunki żeby przysługiwało mieszkanie socjalne??

ostatnio pisałyście o książkach, wczoraj wypożyczyłam bardzo dobra. już ja prawie przeczytałam., tak mnie wciągnela. autor dostał nobla i kilka bardzo innych prestiżowych nagród. pewnie znacie :) "HAńba" Coetzee

http://lb2m.lilypie.com/dXovp1.png

i ja witam

krawateksuper z gorami...o hanbie czytalam,musze sobie zapisac zeby ja przeczytac
skoro polecasz

agnisiano fajnie z mieszkaniem-wlasnie tez jestem ciekawa jakie warunki trzeba spelniac,zeby dostac od miasta
trzymam kciuki,zebyscie jak najszybciej byli juz na nowym

eulaliaty to jestes rozkojarzona..albo zmeczona...dobrze,ze chaty nie zalalas:Oczko:
a dzisiaj odpoczywajcie!

Witam się i ja

Noc koszmarna(to mało powiedziane).
Karolina kążyła,siedziała na łóżku,mało co spała.
Weronika marudziła..mam dość(całe szczęście teraz właśnie zasypia).
Ja chora,zasmarkana..

Agnisia fajnie z tym mieszkankiem.
Jak już cos więcej bedziesz wiedziała to pisz:smile:
Też jestem ciekawa jakie warunki trzeba spełniać:D.
krawatek super,góry.
Oj też bym chetnie pojechała( do mojego Zakopca) ale narazie nie ma jak:frown:
Eulalia dobrze,że mieszkania nie zalałaś:wink:

Dzień dobry :)

Wczoraj m. wyjechał i nie było go od północy do następnej północy a do tego Adaś wczoraj cały dzień tylko przy mojej nodze:)

Eulalio z tym porannym galimatiasem - hmmm skąd ja to znam. Po prostu walka z czasem przed wyjściem m. do pracy hihi

Agnisia fajnie jak z mieszkankiem wyjdzie i to nowym!

Krawatek - góry Super:)

Arisa zdrówka.

Ja dziś od rana sprzątam. Kuchnia już załatwiona. Pokój też. A na reszte to na razie siły nie mam. Chyba kawkę trzeba strzelić.
Zimno się coś zrobiło no ale chociaż dziś słonko świeci ślicznie.
A po południu na imieninki jedziemy do kolegi. Adaś pobawi się trochę z dziećmi :)

25dz (cc)
http://www.suwaczki.com/tickers/f2w3rjjgu8ewg40p.png

czy u Was też tak pizdzi????????? (sory ale inaczej sie tego nie da nazwac).
skonczyłam książkę:P oj szyyybko wyczytana:) tylko jakoś mi smutno.....nie powiem żeby koniec należal do najmilszych....

Radziul śpi, m. ma zaraz byc i idziemy gdzieś na obiad-oczywiście jak ksiaze Radosław się łaskawie obudzi:) mhmmmm... z powodu mojej utraty świadomości i braku czucia realnego świata, w domu nie ruszyłam nic... nawet nie umylam butelek z nocy od radka... trudno... mam takie mini-urodzinki:P bo od jutra zapieprz:)

http://lb2m.lilypie.com/dXovp1.png

u nas tez pizdzi
wychodzimy na spacer doslownie na 40 mintu,zeby przyzwyczajac mlodych do takich temperatur
wkurza mnie to jak nie wiem
byle do kwetnia

krawatekszkoda,ze wyjazd nie wypalil
ale na pewno cos wymyslicie

goscie pojechali
chlopcy dostali torbe deserkow i kilka fajnych zabawek
m in takie klocki
Playskool klocki z niespodzianką duże i tanio!! (1915303380) - Aukcje internetowe Allegro
niby nic ale bardzo fajne
dzieciaki zachwycone

cześć dziewczynki.
My byłyśmy na spacerku ale piździ jak nie wiem. mała pospała troche na dworze w domu dospala w wózku a teraz sama nie wie czego chce .

co do mieszkania:
3ba złożyć wniosek i czekać co do wymagań: u Nas jest trochę inaczej bo my juz mamy mieszkanie "misatowe i po prostu zamienić chemy na wieksze a zaproponowali nam to bo to ma być taka jakby nagroda :P za to ze czynsz reguralnie płacimy i nie mamy zaległości (u nas w bloku ludzie strasznie pozadłużani) Pani w urzedzie powiedziala ze mamy poerszenstwo bo nasze mieszkanie będzię mieszkaniem socjalnym a takie najbardziej potrzebują my dostaniemy komunalne.
któraś pytała o socjalne jakie warunki 3ba spelnić z tego co wiem to dochód na rodzine musi być bardzo mały nie wiem dokladnie ile.
jeśli chodzi o komunalne u nas jest dochód ok 700 zł na osobe musi być. oni i tak tego nie sprawdzaja przynajmniej na poczatku.
Najlepiej jechac do urzedu i sie dowiedzieć co i jak aaa i 3ba miec stały dochód.

Agnisia
cafe- małej ostatnio z tej firmy D kupił taka kule
KULA PEŁNA AKTYWNOŚCI HASBRO PLAYSCHOOL NOWA DHL13 (1910040067) - Aukcje internetowe Allegro

też niby nic ale mala cały czas sie nią bawi a najlepsze ze D ja kupił za chyba 30 pare zł a wczoraj ta sama zabawke widzialam po 77zł:noooo:
normalnie paranoja

mamy tez kule,podobne
a ceny coraz wyzsze,bo swieta ida:Histeria:

dlatego ja juz kupuje prezenty
bo pozniej i drozej i wszsytko przebrane

hej hej :)
Agnisia - ja bym na Twoim miejscu naprawdę zjechała na zawał :D

Krawatek - obyś w gory wyjechała :)

Cafe - współczuję nocki barrrdzo

A my odpoczywamy na tyle, na ile to mozliwe. Czuję się jak wyrodna matka, ale Piotruś też musi u dziadków troszkę pobyć, tym bardziej, że uwielbia u nich być, a oni go wyprosili aż do niedzieli.
Płakałam dzisiaj za nim.
Oglądalismy dzisiaj filmy nagrywane parę lat wstecz. Płakałam i smiałam się jednoczesnie. Piotruś był taaaka kluseczką :D

I obiad zaliczylismy w naszej ulubionej restauracji - aż mnie od środka wypieściło :D

papapapapap

Dzień dobry

Wyprawilam mojego do pracy,zrobiłam śniadanko i siedze.
No za cholerke nie chce mi się ruszyć a tyle jest do zrobienia..
Za oknami od bladego świtu straszny huk(most burzą)-oszaleć można.

Agnisia fajna ta kula:smile:
A Twój Ci fajną niespodzianke zrobił,hihi.
Ja bym zawału dostała:D.
cafe klocki :great: i najważniejsze,że chłopaki zachwycone.
krawatek szkoda,że wypad w góry nie wypalił ale napewno coś innego wymyślicie:D.

I nie wiem co jeszcze miałam napisać?
Jak sobie przypomne to wróce:wink:

Miłej soboty

Dzień dobry!
u nas za oknem słoneczko sie pojawia ale zimno jest
ja z grubsza ogarnełam żeby jakos wygladało i co i moja córcia kochana "pomaga" mi w sprzataniui znów syf;/ porzadek trwał całe 5min. Za to we wtorek albow śrdę D bierze mała na cały dzień do teściowej a ja biore się za generalne porzadki. chce mi sie jak... ale co zrobić.kiedyś 3ba. a we wtorek może pojedziemy zobaczyć gdzie te bloki buduja. Patrzyłam w necie i wychodzi na to ze pod samym lotniskiem wojskowym, wiec coraz mniej mi sie podoba ale pojedziemy zobaczymy. Kurcze jakos nie wyobrażam sobie mieszkac kolo lotniska gdzie startuja F16:Real mad:

krawatekuuuu co za cholerstwo rada meczy?
moze zjadl cos ? a moze od kataru?ma katar w ogole?
oby to juz sie nie powtorzylo
a dla ciebie sil

agnisiaw zeszlym tyg widzialam reportaz o ludziach mieszkajacych wlasnie niedaleko lotniska
zobacz sobie
na tvn24 jesli sie nie myle
masakra jednym slowem
takze przemyslcie sobie
fajnie,ze bedziesz mogla w spokoju sobie wysprzatac