Skocz do zawartości
Forum

Od malej Fasolki do Styczniowego Bejbika-styczen 2011

molalala

Rekomendowane odpowiedzi

Zbliża się północ.
Kto najbardziej przeżył dzisiejszy dzień? Adaś,,, - żartuję - ząbkowanie na całego zacząć czas...
Piotruś też jakieś 15 minut temu zasnął podśpiewując pod noskiem - kocham to u niego...
Mężuś zaczął dyżur, zdążył troszkę pospać.
A ja padam. Adasia chyba strasznie męczy ten ząbek. To czwarta ciężka noc :) - a myślałam, że bolesne ząbkowanie nas nie spotka hmmmm

Damy radę :)

Witam

Eulalio przytulańców to u nas nie było. Raczej takie energiczne wyginańce.

Jeśli chodzi o wiek to mi do 30stki jeszcze brakuje. No ale wiek chyba nie jest tak ważny.

Nitka ty do knajpek wychodzisz a ja np do dentysty hihi I pisz częściej- my tu czekamy :)

Eulalio jak noc minęła z zabkowaniem?

A wy widze najlepsza pore na pogaduszki macie wtedy gdy ja walcze z usypianiem Adasia i wszystko mnie mija. No ale z rana przynajmniej mam co czytac :)

A jutro mój mąż ma wolne a ja szaleje na całego :D tzn. mam wyjscie do wspomnianego juz wczesniej dentysty, pozniej szczepienie Adaśka i jeszcze ja do lekarza.

U was tez tak szaro i byle jak?

25dz (cc)
http://www.suwaczki.com/tickers/f2w3rjjgu8ewg40p.png

melduję, że i u mnie!!
rado sie zaciesza,znowu na dywan wypełzł robal mały, co sobie uskutecznił zabawę od 3 do 5 w nocy:) ale i tak go kocham;)
a ja ide dzisiaj w końcu do fryzjera!!!! tralalala:P

a wiecie co??tak sobie pomyślałam, że my się oceniamy po stylu pisania, co w rzeczywistym życiu mogło by nas bardzo rozczarować.... to prawie tak romans na czacie.... :)

http://lb2m.lilypie.com/dXovp1.png

krawatek
hihihihihihihi prawie jjak w filmie;)
to my mnieliśmy inaczej;) m. był w 4letnim zwiazku a ja w rocznym.... i wtedy sie okropnik wprowadził... to dopero było straszne.

jak wprowadzil?
do ciebie?
ale numer

ale wydaje mi sie ,ze tak na wariata najlepiej
my w ogole jestesmy odwazni i sluzy nam to,zdecydowanie!

a chlopakom musimy kupic jakis sprzet grajacy i tez beda sluchac muzyczki,fajny pomysl

bo ja mieszkalam wmieszkaniu studenckim z kolezanka w 1 pokoju a w 2 wlascicielka miala miec 2 chlopakow:P żeby było śmieszniej/straszniej - mój ówczesny chłop wolal mieszkac w akademiku, a dziewczyna m. mieszkala w innym mieście, ale to ona znalazła mu to , jak teraz mówimy "mieszkanie z niuespodzianką". jak sobie przypomnę, to to był dla mnie straszny dramat i wyjechalam wtedy na pół roku na Litwe, zeby on był z dziewczyną...no ale m. przyjechal do mnie.... i tak to wyszło.... ale tychmotyli w brzuchu nigdy nie zapomnę.... ale wam opowiedziałam... uffff

http://lb2m.lilypie.com/dXovp1.png