Skocz do zawartości
Forum

Od malej Fasolki do Styczniowego Bejbika-styczen 2011

molalala

Rekomendowane odpowiedzi

Co do "wzoru żywienia" to ja tez dołączam sie do prosby krawatka. Chociaż będę coś wprowadzała dopiero za 3 tyg (wg zaleceń pediatry).

I co dziewczyny robicie na ten ból krzyża? Bo ja nawet schylić sie nie moge.

Krawatek ja nie wyobrażam sobie powrotu do pracy teraz. Nie dałabym rady teraz zostawić Adaśka w domu.

25dz (cc)
http://www.suwaczki.com/tickers/f2w3rjjgu8ewg40p.png

kdrt
krawatek
cafe, a tam jest o dziecku karmionym sztucznie, a jeśli je cyca, to co w tym wypadku?? ło matko,ale mnie tępota ogarnia.

ps. a u nas też pogoda do d**

Myśle ze tu bardzie chodzi o kolejnosc wprowadzania produktów a nie trzymanie sie jakis schematów.

trzeba z glowa podawac dziecku nowosci i obserwowac
i tyle

Hej.
Krawatek, tyle o tej zumbie pisałaś i nakręciłaś mnie na nią:D Już sprawdzałam czy jest w Ząbkach i jest:) Namówię siostrę i się wybiorę któregoś pięknego dnia:)

Byłam dzisiaj z Fifim u lekarza, bo strasznie go wysypało;/ Dałam mu przedwczoraj jabłko z owocami leśnymi i cholera wczoraj zaczęły krotki wyskakiwać a dzisiaj już cały jest nawet we włosach więc poszłam. Mogłam się tego spodziewać, bo Paula też po tym miała;/
Przy okazji go zważyłam i waży 8890g więc ładnie przybiera na wadze;)Ach no i dzisiaj kończy 5 miesięcy:D

Jeśli chodzi o pogodę to u mnie tak samo jak u kdrt haha nie rozumiem dlaczego jeszcze się nie spotkałyśmy przecież mieszkamy w tej samej miejscowości;p
Ania się nie odzywa, a miałyśmy w parku bródnowskim się spotkać jak wróci i co?

Cafe Twoje chłopaki pół roku już mają!!! Dużo zdrówka:D

Ja też buziakuję Wasz pociechy:)

pisałyśmy o jedzonku, a dzisiaj dostałam paczkę z Bobovity z książeczką co?kiedy?ile? ;) i teraz już wszyyyyystko wiem ;)

Rado nadal masakra... teraz zasnął,ale pewnie na 15 min:)

szyszka, Zumba jest naprawdę super!!! dzisiaj też idę;) daj znać potem jak Ci się podobało;) dużozależy od instruktora.ja byłam u 3 i jedna babeczka spasowała mi tak najlepiej,ale daje wycisk niezły;)
u nas nadal leje jak z cebra.

http://lb2m.lilypie.com/dXovp1.png