Skocz do zawartości
Forum

Od malej Fasolki do Styczniowego Bejbika-styczen 2011

molalala

Rekomendowane odpowiedzi

Potwierdzam, Elina wygladasz świetnie:)
Szkoda, że nie piszesz juz na planujemy:P Bo to Ty prawda? Ewelina?:)

hehe Marta wyobrażam sobie taką kulkę ganiającą za sankami:D

Iga dużo zdrówka dla synka!

Arisa nie bój się przecież to nie pierwszy Twój poród:) Może właśnie dlatego się bois, co?:)

A ja się nie mogę doczekac opisów porodów:D Uwielbiam je czytac, to jest cos pieknego:)

Ide sie polozyc na chwile, bo mnie kregoslup napierdziela i pachwiny i chyba blizna, bo na dole brzucha tak akurat w tym miejscu;/ A spac mi sie nie chce:)

Dobranoc dla tych które już się wybierają spac:* Jeszcze pewnie wpadne na chwilke.

No, no Elina - zgrabny ten Twój brzuszek :)
Ja to raczej do styczniowych laseczek się nie zaliczam - toż to ze mnie istny King Kong :D
Szyszka - ja tez się nie mogę doczekać opisów porodów. Mam nadzieję, że będziemy miały same piękne wrażenia :) współczuję paluszka.
Jak widzicie spać nie mogę - po drzemce popołudniowej jestem jak nowonarodzona. Szkoda, że w ciągu dnia tak nie jest :)
Arisa - leż, leż - jeszcze kilka dni do porodu Ci zostało :) hihi - nie stresuj się tak - będziesz miaa to już za sobą i będziesz mogla nam opowiadać swoje przeżycia :) a my wtedy najemy się strachu za wszystkie czasy :)
A bociany już pukają do naszych drzwi....
:bocian:

Witajcie dziewczynki :)

Elina ślicznie wyglądasz :smile_move:

Szyszka widać że Paulinka zadowolona :) Śliczna dziewuszka:) Ja już się nie mogę doczekać kiedy moi moją diablicę przywiozą tak mi za nią tęskno.....

Iga kochana pięknie i faktycznie śniegu że hohoho. U nas nie napadało tylko wczoraj do południa troszkę.A teraz nieśmiało słoneczko wygląda ale jest -12 stopni brrrrrrr

Chciałam coś jeszcze napisać ale skleroza wzięła górę :aj:

Miłego dnia.Buziaczki :36_3_15:

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13041
http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13040
http://s1.suwaczek.com/20091017040123.png
:Aniołek: 04.2005 :Aniołek: 11.2005

iga7777
znalazlam kabel

Ale piękna zima u Ciebie::):

Szyszka cudna ta Twoja córcia:Całus:

A wogóle to witam się::):
Ja już od 7-mej na nogach:Szok:
Byłam rano pobrać krew,potem z córą na szczepienie(miałam zaległe).
I od pań z przychodni dostałam reklamówke ciuszków dla dzidzi::):::):
Zaraz włączam pralke::):
Dziś popołudniu ma przyjść do mnie położna(nie wiem po co?ale ak mi powiedziała w przychodni).

U nas zimno jak diabli ale śnieg narazie nie sypie:Śmiech:

Miłego Dnia:Całus:

Dzień dobry

Elina jaki Ty masz mały ten brzuszek!
To dziś robimy następne podejście do prasowania :)

Iga ja też mam tyle śniegu. Chyba wszędzie tak ostro popadało.

Dziś już pochodziłam trochę na czworaka. Nie wiem jak tym małym dzieciom wygodnie w takiej pozycji cały dzień. Mnie po tym krzyż boli no ale będę nadal próbowała nakłonić w ten sposób Miśka na obrót w moim brzuchu.
Zaraz idę ogarnąć trochę dom i znowu prasowanko.

Co do kolejki do rodzenia to mi się nie śpieszy :) Mogę resztę przepuścić przede mnie :D

25dz (cc)
http://www.suwaczki.com/tickers/f2w3rjjgu8ewg40p.png

MartaN
Tyle, ze Iga w UK - tam to musi byc niezly szok, prawda? :wink:
W IE rok temu przy -2 i cieniutkiej warstwie sniegu szkoly zamknieto na dwa tygodnie a komunikacja miejska sparalizowana!

heh samochodów na ulicy prawie nie widać... szkoła zamknięta ja drzwi nie moge otworzyć bo mi śnieg z dachu spadł pod drzwi heh jestem uwięziona....

pokaże wam moją Asti która sie ulokwała na górce śniegu przed drzwiami...

:Kiss of love::Kiss of love:

Dzień dobry brzuszki:)

Ale zima u mnie też -12 stopni, normalnie koszmar, nawet nie mam zamiaru wystawić dupki na zewnątrz:P

Dziękuję dziewczynki za skomentowanie mojego brzuszka:PTak sobiem rosnę jak my wszystkie:)
Iga U mnie też tyle śniegu jest, masakra, dobrze, że placu nie muszę odśnieżać...
Masz fajnego pieska a ja też mam huskiego - nawet 2:) a miałam 9 ale wszystko poszło do ludzi.
Może byś tak fotę brzuszka wrzuciła?
Eulalia uważaj na siebie,leż i się nie denerwuj.Trzymam kciuki w razie potrzeby...
Szyszka Emilko, tak to ja Ewelina:) Nie piszę, bo poprostu piszecie zbyt długie posty i ja potem po 2 dniach nie mogę nadążyć za Wami i wszystko zapominam:P Ale Was czytam czasem i oglądam jak tam z Wami:) Masz prześliczną córkę a jaka zadowolona:)
ArisaWidzę, pilnujesz kolejki:) Ty się masz fajnie dostałaś ubranka za piękny brzuszek chyba i oczka:)Fajnie.
Kdrt Na czworakach?Chciało Ci się?:P No tak starość nie radość:P
Dziś kolejna paka prasowania napisz potem jak Ci poszło:)
Angela z tą sklerozą ciążową tak bywa, nie przebijemy jej:P
Marta to miałaś w czoraj ruchu:) To Cię podziwiam:)

Ale ja Wam powiem jaki ja miałam ruch, w prawie 5 miesiącu weszłam na GIEWONT:)8 godzin nam to zajęło razem z wejściem i zejściem
To był dopiero ruch:) Ale cóż...

prawie 2000m.n.p.m:)
Foty:

No...położna była,pogadałam sobie:Śmiech:
Mam mieć już torbe spakowaną przy drzwiach,bo jak poczuje mocne bóle i skurcze co 10 min to od razu do szpitala:Szok:-powiedziała,że u mnie to szybko pójdzie:D(wiem,wiem,bo poprzednie porody też były mega ekspresowe).

A tak to ugoowałam zupke i leże.Chciałam iść do fryzjera ale moge zapomnieć:Szok:
Chyba sobie pózniej kupie farbe i zafarbuje kudły-musze sexi wyglądąć na porodówce:sofunny::sofunny::sofunny:

Eulalia co z Tobą?Pisz
Elina też byłam na Giewoncie:Śmiech:(urodziłam się w Zakopcu:Śmiech:)
A kolejki pilnuje,nie ma wpychania się-czekać na swoją kolej:lol::lol:

Dziękuję kochane.
Już troszkę lepiej. Dzwoniłam do lekarza i powiedział, że jeśli będzie działo się coś niepokojącego do końca dnia to do szpitala, przynajmniej na ktg wyjdzie, czy nic się nie dzieje.
Do tej pory leżę w piżamie - nie miałam siły się ubrać, było mi słabo mimo, że leżałam cąły dzień i brzuch bolał, teraz troszkę spokojniej, ale martwię się.
Mam nadzieję, że przejdzie, bo czuję się koszmarnie.

No właśnie, Arisa - ja nie z tych, co się pchaja do kolejki - chcę cichutko na swoją kolej czekać :) A Twoja torba już przy drzwiach???:36_17_1:

Zakopane jest najpiękniejsze na świecie - byliśmy w tym roku latem, a widok z okna mieliśmy na Giewont własnie. Jedyne, na co sobie pozwolilsmy to wjazd kolejką naKasprowy (przy kilku godzinach stania w kolejce to i tak coś:)) i nogi się pode mną uginały - taaaakie piękne widoki.
Arisa - zazdroszczę miejsca urodzenia, a Elinie siły (w piątym miesiącu to naprawdę wyczyn)

Kochane, dziękuję za troskę i trzymajcie za mnie kciuki, żeby ból brzucha minął. Najwazniejsze, że czuję jak mnie dzidziuś kopie

:23_30_126::23_30_126::23_30_126:

Eulalia
Dziękuję kochane.
Już troszkę lepiej. Dzwoniłam do lekarza i powiedział, że jeśli będzie działo się coś niepokojącego do końca dnia to do szpitala, przynajmniej na ktg wyjdzie, czy nic się nie dzieje.
Do tej pory leżę w piżamie - nie miałam siły się ubrać, było mi słabo mimo, że leżałam cąły dzień i brzuch bolał, teraz troszkę spokojniej, ale martwię się.
Mam nadzieję, że przejdzie, bo czuję się koszmarnie.

No właśnie, Arisa - ja nie z tych, co się pchaja do kolejki - chcę cichutko na swoją kolej czekać :) A Twoja torba już przy drzwiach???:36_17_1:

Zakopane jest najpiękniejsze na świecie - byliśmy w tym roku latem, a widok z okna mieliśmy na Giewont własnie. Jedyne, na co sobie pozwolilsmy to wjazd kolejką naKasprowy (przy kilku godzinach stania w kolejce to i tak coś:)) i nogi się pode mną uginały - taaaakie piękne widoki.
Arisa - zazdroszczę miejsca urodzenia, a Elinie siły (w piątym miesiącu to naprawdę wyczyn)

Kochane, dziękuję za troskę i trzymajcie za mnie kciuki, żeby ból brzucha minął. Najwazniejsze, że czuję jak mnie dzidziuś kopie

:23_30_126::23_30_126::23_30_126:

Jaka torba?:hahaha::hahaha:,właśnie ją rozpakowałam:hahaha::hahaha:
Mam czas,w tym tygodniu nigdzie się nie wybieram-teraz cafe kolej,nie moja:D
Kciuki trzymamy:Całus::Całus::Całus: