Skocz do zawartości
Forum

Od malej Fasolki do Styczniowego Bejbika-styczen 2011

molalala

Rekomendowane odpowiedzi

Witam::):
Miłej I śnieżnej Niedzieli Życzę:Całus::Całus::Całus:

Gosia ślicznie wyglądasz:Całus:
A co do siary to mi też nie leci(wogóle się tym nie przejmuje).

Angela no właśnie ja jak poprzednio odstwaiłam fenoterol,o byłam pewna,że zaraz urodze a tu niespodzianka:Śmiech:(jeszcze 2,3 tygodnie chodziłam z balonikiem:lol:)-także nie ma reguły,że jak odstawisz o od razu Cie złapią skurcze i urodzisz.

Co do wanienki to my mamy taką najzwyklejszą i jestem z niej zadowolona:Oczko:

Wczoraj wpadli do nas znajomi(jak zwykle się zasiedzieli),było miło ale jak dla mnie za długo,bo wieczorem brzuchol mnie bolał i skurcze łapały.
Dopiero po no-spie przeszło ale już miałam stracha,bo skurcze były dość mocne:Szok:.
Śniegu coraz więcej,bałwanka wczoraj ulepiłam:lol:,dziś następnego,hihi..
Tyle,bo zapomniałam już co chciałam kliknąć:Szok:

:Całus::Całus::Całus::Całus:

Angela - Ty też ślicznie z brzuszkiem wyglądasz:)
Jak ja chciałabym mieć zdjęcie - ostatnie miałam robione przed nieszczęsną wizytą, która zmieniła w miarę aktywną ciężarną w leżącego wieloryba :)

Ale muszę się zmobilizować i na leżąco dać się sfotografować :) - to przecież też niezapomniane chwile :)

Arisa - ja też bym chciała bałwanka :)

Ciekawe, co u Nitki.

A Was dzisiaj nie ma - cisza jak makiem zasiał...

Miłego niedzielnego popołudnia :)

Czesc!

U nas wszystko ok dzis.
Przed poludniem bylismy w kosciele (co, przyznaje, rzadko nam sie zdarza, bo z chlopakami to niezly hardcore :wink: ), potem zrobilam obiad - pierwszy raz od sierpnia! (caly czas u rodzicow, bo sie stresuja moim stanem i albo nas zapraszaja do siebie, albo przynosza) i bylismy u znajomych, ktorzy mieszkaja kilka domow dalej (moja przyjaciolka z czasow podstawowki/liceum i M. kolega z bloku :wink: ). 11 lat temu poznalismy ich na tyle skutecznie, ze sa dzis malzenstwem i rodzicami 2-letniej dziewczynki przekochanej.
Dzien minal wiec calkiem ok. Oby i tydzien nastepny byl taki, czego sobie i Wam zycze :smile: Ja co prawda w piatek do spa :wink: ale tez tego jako kary nie traktuje, czekam bardzo na to usg, oby maluszek urosl i zdrowy byl...

Slicznej Gosi! i Angeli (ktora rowniez ladna dziewczyna, ale Twoja buzie juz widzialam, a Gosie pierwszy raz :smile: ) chce powiedziec, ze macie fajne, spore brzuszki. Mysle, ze moj mniejszy, ale podejrzewam, ze to przez brak lustra w domu tak sobie zyje w nieswiadomosci :wink:

Milego poniedzialku!

http://www.suwaczki.com/tickers/iv09vcqgwqh7olh3.png
http://images39.fotosik.pl/166/486b0534ac2588d7med.jpg

angela00000
Dzień dobry :)

A ja się pokusiłam i tak jak Gosia wstawiam swoje foto.

Miłego dnia życzę.:Kiss of love:

Już pisałam,śliczny,zgrabny brzusio:Podziw:

Eulalia
Hej mamulelki!
Ja dzisiaj wymiękam - spać mi się chce i ledwie żyję.
Powiedziałam, co wiedziałam.
:8_1_222:

Ja dziś popołudniu miałam śpiączke,gdzie nie siadłam o od razu mi oko leciało:Szok:
Ale to pewnie dlatego,że tak się obżarłam:Śmiech:

Marta fajnie,że u Ciebie wszystko ok-oby tak dalej::):

Ciekawe co tam u nitki,nie wspomne już o moli-bo przepadła i nie daje żadnych oznak..

A ja się nudze,bo mojego nie ma-poszedł i siedzi u kumpla.
W tv nie ma nic,kompletna kicha:Szok:

Miłego Wieczorku I spokojnej Nocki:Całus::Całus:

gosia,angela sliczne z was mamuski

marta ja tez pod koniec tygodnia bede w spa,my to mamy dobrze :sofunny:

i u mnie sypie ... ale wieje tez jak cholera
mam dzisiaj znow luzik,tym razem mlody u tesciow,wroca z K po obiedzie
i szczerze?
ciesze sie,bo moge spokojnie polezec,cos tam ogarnac

nie wiem co sie stalo,bo przez dwa lata olek byl u nich raptem kilka razy no ale lepiej pozno niz wcale,mam odpoczac sobie :Oczko: no to odpoczywac i korzystam ,w koncu to ostatnie dni spokoju

MartaN
To by bylo na tyle, jesli chodzi o mily poczatek tygodnia...

Bartek obudzil sie z paskudnym kaszlem :/
Zostal w domu.
A jutro maja bal andrzejkowy...
Szukam porzadnego laryngologa, bo podejrzewam, ze to od kataru splywajacego do gardla i przerosnietego trzeciego migdala :/

:Całus:
kurde,zawsze cos,co?
nie mozna sie nudzic

sil kochana i wlasnie dobry lekarz to podstawa

Cześć dziewczynki :)

Marta zdrówka dla Bartka.Oby mu szybko przeszło.

Cafe odpoczywaj kochana odpoczywaj póki możesz :)

A ja właśnie wstałam, i coś mnie mdli :lup: i w ogóle jakoś się cała trzęsę nie wiem czy to po tym fenoterolu ale było już lepiej tylko raz kiedyś tak miałam i widocznie znowu mam taki dzień.

Miłego dnia.Buziaki :Kiss of love:

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13041
http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13040
http://s1.suwaczek.com/20091017040123.png
:Aniołek: 04.2005 :Aniołek: 11.2005

Witam się i ja::): w ten piękny,śnieżny poniedziałek:Śmiech:.
Śnieg sypie i sypie:D
Zupka już się gotuje,więc dziś luzik.
Pózniej spacerek i to obowiązkowy i lepienie bałwana::):.

Marta zdrówka dla Bartusia-oby szybko przeszło:Całus:
Cafe odpoczywaj,odpoczywaj póki cisza i spokój::):
Angela a Ty wskakuj do łóżeczka..masz leżeć:Oczko:

Ja dziś nawet wyspana-nie mam za bardzo na co narzekać:Śmiech:(przynajmniej narazie).

Miłego Dnia Wam Życze:Całus:

dzień dobry poniedziałkowo :)
tak ślicznie jest za oknem, że aż się chce żyć :) i nawet nie tak zimno! :36_1_11: ja juz kawkę w pracy wypiłam i złapałam lenia, chyba zamieniam się w niedźwiadka :36_27_3: Powiem Wam że miałam dzisiaj kosmiczne sny! mój synek oczywiście był juz przy mnie i mogłam go wycałować i wyprzytulać za wszystkie czasy !! :)

Arisa co Ty tak wcześnie gotujesz zupę?? ja nawet jeszcze o śniadaniu nie zdążyłam pomyśleć!!! :) no ale obiadek mam niedzielny na dzisiaj mniam mniam :36_7_8:

Marta - zdrówka dla syna!!! taki czas na różniste infekcje, niestety :temperature:

Gosia, Angela fajne zdjęcia :) ja muszę sobie zrobić, bo potem będę patrzeć jak wyglądałam grubaśno :D hihihi

Ann wyprałam w końcu tę pościel i szczerze mówiąc - nie polecam! pomimo płynu do płukania jest sztywna, kolejne 2 komplety (bo tak liczę że mieć 3 to takie optimum) kupię chyba z mięciutkiej flanelki, czasem lepiej dopłacić :) ta pościel jest śliczna, nie powiem, ale niezbyt delikatna jak dla mojego Grosia :Zakręcony:

cafe to jak masz wolne to zrób sobię sesję relaksacyjną - fajna sprawa :) Robicie dziewczyny coś takiego?? ja sobie puszczam z Youtube najczęściej no i na tych zajęciach dla brzuchatek czasem mamy taki relaksik na koniec ::):

no i MIŁEGO DNIA!!!! :Kiss of love:

ps. przez ten śnieg mam ogromną ochotę jechać na narty!!!!

http://lb2m.lilypie.com/dXovp1.png

Witam dziewczynki po weekendzie

Gosia i Angela piękne brzuszki i ślicznie wyglądacie.

To wiaderko do mycia dziecka to dziwne jakieś. Ja też kupiłam zwykłą wanienkę.

Marta
zdrówka dla synka.

Angela poprawia Ci się dzisiejsze samopoczucie?

Krawatek ja też jak tylko dziś śnieg zobaczyłam za oknem to od razu o nartach pomyślałam. No ale chyba w tym roku się nam nie uda :D Mam nadzieję że za to za rok nadrobię.

Ja w weekend byłam u swoich rodziców w rodzinnym mieście. Nawet podróż mnie za bardzo nie zmęczyła.
Widziałam też swojego chrześniaka - ale rośnie.
Po tym weekendzie boją się stanąć na wagę. Moja mam super gotuje i jeszcze zrobiła moje ulubione ciasto. Mniam :)
Mój Misiek jest strasznie aktywny. Non stop się rusza i wygina tak jakby chciał się obrócić ale już jest duży i za mało ma miejsca na obrót. A z myślą o cesarce już się pogodziłam. Widocznie tak ma być.

O i dostałam od kuzynki dwie siaty ciuszków dla Miśka!! Może uda mi się je dziś uprać.

25dz (cc)
http://www.suwaczki.com/tickers/f2w3rjjgu8ewg40p.png

A bedziecie klasc maluchy na poduszki? Bo nie powinno sie, ze wzgledu na kregoslup...
Ja na razie o poscieli nie mysle, mam spiworek dla malucha. Kolderki dla naworodka zawsze mnie przerazaly, balam sie, ze nozka fiknie, glowke zakryje i.... wole nie konczyc. Dla chlopakow posciel mialam, ale uzywac zaczelam kolderek kolo roku chyba, a poduszki jeszcze pozniej.

http://www.suwaczki.com/tickers/iv09vcqgwqh7olh3.png
http://images39.fotosik.pl/166/486b0534ac2588d7med.jpg

MartaN
A bedziecie klasc maluchy na poduszki? Bo nie powinno sie, ze wzgledu na kregoslup...
Ja na razie o poscieli nie mysle, mam spiworek dla malucha. Kolderki dla naworodka zawsze mnie przerazaly, balam sie, ze nozka fiknie, glowke zakryje i.... wole nie konczyc. Dla chlopakow posciel mialam, ale uzywac zaczelam kolderek kolo roku chyba, a poduszki jeszcze pozniej.

dokladnie
olas na poduszcze spi od niedawna
tak to spal na plasko

tez chcialabym przyzwyczaic do spiworkow,zobaczymy

Ja tylko szybciutko - poduszeczki mam, ale płaściutkie i z Piotrusiem tez takich używałam - dzidzi spi płasko. Słyszałam tez, że niebezpieczne ze względu na ryzyko uduszenia, więc naprawde trzeba uważć.
A śpiworki to świetna spawa - nie ma szans na odkopanie i bezpieczzeństwo też jest duże. same plusy.
krdt - myslę, że nawet w ostatnich tygodniach może się dzidziuś odwrócić. A skoro czujeszz,ze jest aktywny, to może próbuje. Wiadomo, że jest juz duży i nie jest to łatwe. Biedaczek kochany :)

Angela - leż, leż i sobie odpoczywaj ile tylko się da. Ja z synusiem jestem i sama sobie wyobrażam jak Ci ciężko.Ale o drugie maleństwo też treba zadbać.

Marta - mój Piotruś też chory od kilku dni, szybko łapie infekcje w przedszkolu, więc jak tylko zaczął kaszleć, mąż pojechał z nim do lekarza i się bidoki razem kurujemy.
Mam nadzieję, że Twój synuś szybko wyzdrowieje.

No i wreszcie za oknem bielusieńko i u nas :)

Arisa ja Cię normalnie dziewczyno podziwiam - eenergię masz wielką, a nie boisz się tych zastępów bałwanów, które ulepiłaś??? :)

Na razie uciekam bo mam troszkę pracy, ale jeszcze tu wrocę

:Kiss of love:

P.S. Ciekawe, co u Nitki i Moli, której rzeczywiście juz kawałek czasu nie ma...