Skocz do zawartości
Forum

Oczekiwajki na pierwszego Malucha :)

Rekomendowane odpowiedzi

Mnie dzisiaj boli po prawej stronie podbrzusza, taki tępy ból, nie wiem do czego to przyrównać, takie lekkie ciągnięcie i oczywiście piersi jak balony, bolą, poza tym nic się nie dzieje.
Btg, skoro Ci jest niedobrze, to zrób kolejny test z apteki :) Trzymam kciuki bardzo mocno :)

Czas oczekiwania to najpiękniejszy czas :)
Mam dwóch cudownych synów - Tymusia i Tytuska :)

Btg czasami się tak zdaża, mam przyjaciela którego przed ołtarzem dziewczyna zostawiła twierdząc, że go nie kocha (były to święta wilkanocne) a na początku grudnia (tego samego roku) była już mężatką.

Madzialska ten artykuł jest bulwersujący, jak można tak robi, już od wszystkiego płacimy podatki - masakra.

Dziewczyny jestem podłamana, po południu zaczęło mnie bolec częściej po prawej stronie, poniżej jajnika, tak na wysokości pachwiny tak jakby bok macicy, raz kuje raz dziwnie ciągnie, swędzi...... jak przycisnę palcem to boli bardziej :( Rozmawiałam dzisiaj z bratową i powiedziała mi, że też tak miała i okazało się, że jest to zapalenie :(, a ja miałam nadzieje, że jednak się nam udało :36_1_4:
Jak dotykam podbrzusza to po tej stronie mam podpuchnięty brzuch i jest twardy :(

btg smutne sa takie sytuacje ale wiem jedno nigdy nie poznasz prawdy bo ona leży gdzieś po środku.Szkoda bo zawsze ktoś cierpi zobaczysztwój brat wszystko sobie poukłada i jeszcze będzie szczęśliwy.

Frojdel masz rację idź do gina pewnie nic nie zobaczy ale ty będziesz spokojniejsza bo jak będzie to jakies zapalenia to da leki no i może luteine faktycznie.Nadal wierzę że będzie dobrze i mocno trzymam&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Madzialska dziękuję za zaproszenie.
Widok kominiarza z rana no szkoda ,że tego guzika nie było.Widzę ,że też jutro wybierasz się do gina.Daj znać co i jak.

A ja chyba oszaleję denerwuję się strasznie wizyta o 11:30.@ jednak nie przyszła strasznie się boję ,żeby było coś widac ,żeby nie było żadnego krwiaczka no i żeby termin z om z terminem usg był taki sam.No i najważniejsza rzecz u mnie w rodzinie i u męża są bliźniaki ja bardzo pragnę dzidziusia ale z dwoma nie dam rady tym bardziej że mój mąz dużo pracuje i nie ma go nigdy w domu .A ja już mam dwójke dzieci którymi też trzeba się zająć.
Kurcze chyba wykończę się nerwowo mam tyle pytań i obaw.

:angel_star:5.07.2010 :angel_star:15.11.2010
http://www.suwaczki.com/tickers/iv09gu1ro3pr0c1n.png

kamcia, jak się trafią bliźniaki jedno możesz mi oddać :36_1_21:

Myślę, że limit nieszczęść już wyczerpałaś, teraz musi być dobrze.
Nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę...Jeśli się udało, a czuję, że tak to termin będziesz mieć na maj, a to najpiękniejszy miesiąc. Sama marzyłam, że urodzić w maju...

A mi gin to w sumie nie ma co powiedzieć, przepisze clostilbegyt i każe działać dalej.

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpr2n0akkmhqze2.png
Maciuś-ur.2.12.2011-2710g, 54cm
http://www.suwaczki.com/tickers/atdc2n0a68r5hfdc.pnghttp://s2.pierwszezabki.pl/047/0470729a0.png

Radosna przykro mi że się nie udało :(, ale głowa do góry i myśl pozytywnie :)
Kamcia nie denerwuj się, za 30 minut będziesz rozmawiała z lekarzem, on Cię uspokoi, a później my będziemy Ci gorąco gratulować :)

Madzialska a co tam u Ciebie, jak samopoczucie??
Kominiarz - oby się przydał trzymam kciuki :)
Do lekarza idę dopiero o 14 tej, denerwuje się :(, dzisiaj pobolewa mnie brzuch delikatniej, ciekawe co to.

Witam serdecznie kubaga, zostań razem raźniej :) Trzymam kciuki za Was dziewczyny i po cichutku za siebe też :), zobaczymy co będzie i czy wogóle lekarz mnie przyjmie bo się nie zapisywałam, ale z powodu tego co czuje od wczoraj boje się że to może byc coś poważnego :( i musze iśc dzisiaj.

Dziewczyny właśnie wróciłam od lekarza. Lekarz wykluczył zapalenie jajników, jajniki mają prawidłową wielkość, powiedział że jest przekrwiona więc "czekamy" :)
Mam czekać do planowanej miesiączki (26 września) i jeżeli przez najbliższe 10 dni nie dostane okresu to wtedy już coś będzie widać :) oby coś było widać, żeby to była fasolka, tak bardzo bym chciała.

Dziewczyny u lekarza był ze mną mąż, gdy ja byłam w gabinecie, przyszły takie młode dwie dziewczyny (może licealistki) i razem z nimi chłopak. Mąż mi opowiadał że jedna była przerażona, a druga jej dokuczała i dawała gazetki dotyczące ciąży i mówiła "chcesz", a pacjentka z przerażeniem krzyczała "nie".
Och takim się udaje bez niczego, a takim jak my (pewnym siebie, z ułożonym życiem i z pragnieniem potomstwa) jest tak ciężko :(