Skocz do zawartości
Forum

Czekające na II kreseczki - Sezon 2

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie!

Puszku kochana współczuję tej atmosfery w pracy. Mam nadzieę, że jednak znajdą się odważni w zespole, którzy potwierdzą to co sie dzieje i że współpraca z księgową się polepszy. Mocno trzymam za to kciuki! :36_1_11:

Aga spóźnione lecz szczere życzenia! Wszystkiego najlepszego! Oby każdy dzień dawał Ci coraz więcej radości i uśmiechów! :36_3_15:

Mam wiadomość od znajomej Maleństwa:

teraz wlasnie dostaje 5 dniowa chemie (to juz 2) a potem zostaje jeszce 3 tyg w szpitalu i dalej lekarze zdecyduja mozna do niej dzwonic na 0032487143953 pisac sms bez sensu ona nie przeczyta. módlcie sie za nia! pozdrawiam.

Malutka trzymaj się i nie dawaj chorobie! :36_3_15:

Miłego dnia!

http://www.suwaczek.pl/cache/a66cbbfa84.png

Chałwa czekoladowa:
6 łyżek kakao, szklankę cukru, 2łyżki wody i 250g margaryny zagotować i ostudzić.
Po wystudzeniu dodać 250g suchego mleka. Dokładnie wymieszać, wkruszyć 2-3 opakowania herbatników, znów wymieszać i włożyć do foremek(najlepsze są opakowania po delicjach i po margarynie-chodzi o kształt). Później to do lodowki na jakiś czas aż stężeje całkiem. :kucharz:

Witam sie rankowo!
Adus a nie pomylilas cos z tymi lyzkami wody? Ja z podobnego przepisu robie Robkowi domowa czekolade:)
A ogolnie to me dziecie konczy dzi roczek:36_3_3: a dokladnie o 13stej:D Mam cala mase roboty na jutrzejsze przyjecie wiec juz zaraz zabieram sie za gotowanie....brrrrrr....
Wczoraj przyjechala moja siostra w prezencie roczkowym zamowila malej konia na boegunach i dwie pary bucikow:D Hehehe ciesze sie za Lilke bo w dziecinstwie marzylam o koniku:)

http://www.suwaczek.pl/cache/c367ad7e73.png

Witam was

dawno nie zagladalam ale czasu brak ....:36_2_24: Maly czasami daje mi w kosc ze nie wiem co mu dolega jednego dnnia a na nastepny jak gdyby nigdy nic mu nie bylo . Ale najwazniejsze ze jest zdrowy i w ciagu dwuch tyg przybral mi na wadze wazy juz 4 kg. Ja tez mam sie dobrze.Wika zadowolona z brata ale zeby czas mu poswiecic to nie (zero zainteresowania) ....

a co u was????

Iwcia frania jak tam wasze staranka?
Puszku gratuluje ci dwoch kreseczek

A tych pan co nie znam to zycze dwoch kreseczek

Roniu no ziec ci sie szykuje nie dobry hihi. A jak Ola i Junior

to i ja solenizantce składam życzenia w tak wyjątkowym dniu :)
W dniu urodzin Twych kochana, życzę szczęścia pod dostatkiem. Aby troski i kłopoty, odpłynęły gdzieś ukradkiem. Słońce niech Ci zawsze świeci, a na twarzy uśmiech gości. I by nigdy Ci nie brakło - marzeń, wiary i miłości.

Puszku mam nadzieję że jakoś się poukłada, zawszetak ciężko doradzać bo nie jesteśmy na Twoim miejscu ale myślę że postąpisz słusznie i zgodnie z Własnymi przekonaniami
Aduś jak możesz mi to robić takie przepisy zapodajesz a ja staram się ograniczyć
Franiu rozumiem niech moc będzie z Tobą a z szefem na Marsa
goska oj a czemu nie dobry zięcina co się dzieje daje mamusi w kość ?
Iwciu za owocne staranka może jakiegoś kielicha ? :D

Heeelooł!!!!!

adriana8899
Chałwa czekoladowa:
6 łyżek wody, szklankę cukru, 2łyżki wody i 250g margaryny zagotować i ostudzić.
Po wystudzeniu dodać 250g suchego mleka. Dokładnie wymieszać, wkruszyć 2-3 opakowania herbatników, znów wymieszać i włożyć do foremek(najlepsze są opakowania po delicjach i po margarynie-chodzi o kształt). Później to do lodowki na jakiś czas aż stężeje całkiem. :kucharz:

Adzik brakuje mi tu gdzieś czekolady tylko... a suche mleko to inaczej odtłuszczone w proszku?? Kiedyś jadłam kupny blok czekoladowy z herbatnikami właśnie - wygląda na coś podobnego a pyszne było, mmm

Wstawać babole!!:16_12_9::trumb: