Skocz do zawartości
Forum

Szwecja

sekundka

Rekomendowane odpowiedzi

Luciu jak chcesz to moge sprawdzic u mniee...

My tez mielismy udany dzien zamiast na zakupy pojechalismy na basen i Fasolka wcale nie chciala z niego wyjsc plywala w swoim kole jak nie wiem co...
Dzieki dziewczynki,dziurka juz mniej bolaca ale jakos tak dziwnie sie czuje niedlugo malo co tAM zostanie hi hi hi..
Zmykam usypiac Fasoline...
Superowskie zdjecia powstawialyscie i dzieki ze zdazylamzobaczyc....
ie

http://s2.pierwszezabki.pl/007/007111950.png?576http://img34.glitterfy.com/70/glitterfy-flpbk11172952870134.gif

Gość patrycja`81

tysia

bo boi się ze mały się zakrztusi albo przeziębi...... jakiś czas temu wszystko było ok i mieliśmy zapisać się na basen( do domu wciąż przychodzą nam oferty takich pływalni dla maluchów) ale po tym jak opowiedział swojej mamie jak to nasz maluch szalał w kąpieli z tatusiem i jak *nurkował*:Psoty: a mamusia mojego m opowiedziała mu historie córeczki Ewy Błaszczyk ( że się zachłysnęła i jest w czymś w rodzaju śpiączki) to już strasznie się boi wody i naszego malucha w niej! Ja mu oczywiście tłumacze ze ta mała dzieczynka zachłysnęła się ale tabletką ale teściowa już zasiała ziarnko niepokoju.

idac takim tropem(znazcy tesciowej) to ie dawac picia dziecio,jedzeniem tez mozna sie zachlysnac...i wogole lepiej nie wstawac z lozka,chociaz w lozku tez moze sie cos przydazyc

Gość patrycja`81

tysia
klaudia

czyzbys mieszkala tak blisko nas? :whistle: :mdr:

czyżby czyżyk?:sofunny:
a gdzie Wy mieszkacie nie na vallingby?

bo Lucia mówi o Alvsjo baded( czy jakoś to się tak pisze)

my planujemy z Emilia i jej kumplem z sasiedztwa zaliczyc basen w älvsjö-tez mamy bliziutko:D