Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

Lema
Asia- super fotki, sliczne dzieci:) Stefcio wyglada na starszego chlopca:)

Czy Ty jeszcze karmisz piersia czy zostalam sama?

Ja karmie chociaz to zbyt wiele powiedziane,bo on je raz nad ranem i czasem w dzien

Lema
Alutka7912
Lema

Ja tez wychodze wczesniej:)

A ja wolę pobyc z Julka dłużej rano :) Jestem przy niej kiedy sie budzi, daje jej pierwsze śniadanko, powygłupiam sie z nia trochę i idę do pracy :) Potem za dwie godzinki ona do mnie przyjeżdża z tata albo z babcia a pózniej widzimy sie już w domu :) Nie musze dojeżdżać do pracy tak więc jestem szybciutko w domu :)

Ja mam mozliwosc pobyc z Franiem rano, bo on budzi sie o 5-6;). No i mam tez mozliwosc bycia z nim cala noc;) Bezcenne;)

A ja mam mozliwosc bycia z moimi dziecmi 24ha

Dziubala
Lema
Dziubala
Lema – śliczne fotki, Franuś dorodny chłopak :). A na tym gdzie jesteś sama z Franusiem wyglądasz jak gwiazda filmowa :)

:smieszne: Juz niedlugo przekonasz sie Dziubalko jak wygladaja gwiazdy filmowe na zywo:)

W razie czego będę prosić o autograf :smieszne:

weź i dla mnie!!! :Psoty:

asia78

i ja tez! :Uśmiech:

http://ticker.7910.org/an1cA4ZB0360030MDAwOGQ0fDY4MDg4MDc0ZGphfE1pa29sYWplayBtYQ.gif

no to Kajoszka popisała ;)

Jutro z samego rana jak tylko A. wróci z pracy jedziemy z Alusią do Jastrzębia do dermatologa z naczyniaczkiem na nosku... Jestem zła bo po ostatnim laserze została taka obwódka mała a teraz naczyniaczk się wyraźnie posuwa w dół noska i zaczyna znowu rozrastać. Ostatnio jak byliśmy to lekarka powiedziała że jeszcze poczekać i się zlikwiduje tą obwódkę, ale jak widać miała ją zlikwidować zaraz a nie czekać 3 tygodnie bo się kurde dziadostwo w dół posuwa :Zły: Normalnie krew mnie zaleje ze złosci bo to widać te ślady po laserowaniu na tym nosku i jak będzie się wiecznie babgać z tym laserem to nigdy jej tego naczyniaka nie usunie. Robi jej tym laserem po kawałeczku zamiast całość machnąć i spokój... No zła jestem bo ile można ? Jakby się nie dało za jednym razem !

http://img244.imageshack.us/img244/8602/glitteryourway5972a42dwu3.gif

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/16801.png

RenataOslo
Dziubala
Lema

:smieszne: Juz niedlugo przekonasz sie Dziubalko jak wygladaja gwiazdy filmowe na zywo:)

W razie czego będę prosić o autograf :smieszne:

weź i dla mnie!!! :Psoty:

asia78

i ja tez! :Uśmiech:

ja to nie wyobrażam sobie, że miałabym iść do pracy i Alki nie mieć 24h przy sobie :Szok: no jak mus to mus, ale lepiej nie musieć ;)

http://img244.imageshack.us/img244/8602/glitteryourway5972a42dwu3.gif

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/16801.png

isa32
Cześć Kobietki :)

Dziękuję za wsparcie :) pomogło, świat trochę lepszy dzisiaj :)

Teraz coś Wam opowiem, odnośnie życia we dwoje. Siedziałam wczoraj w pracy, poczta mi padła, więc miałam chwilę i myślałam nad tą działką. Że może warto itd. Że może odległość nie taka straszna, że w sumie wszystko jest na miejscu. A że daleko (względne pojęcie bo to tylko 30km) od Łodzi to trudno, nie można mieć wszystkiego. Ale jest tam cicho i spokojnie. Że za taką samą w Łodzi musielibyśmy zapłacić przynajmniej 2 razy tyle. O ile w ogóle jakąś znajdziemy. Że tamta już uzbrojona itd. itp. Dzwoni D wieczorem i mówi: słuchaj, zadzwoń do taty (znajomy mojego ojca jest właścicielem), niech zapyta czy ta działka jest nadal aktualna, może byśmy się zdecydowali... To przecież nie tak daleko i dokładnie powtarza to samo o czym myślałam. A miałam wrażenie, że my to już w ogóle na innych falach nadajemy i absolutnie się nie rozumiemy... a tu taka telepatia ;)
Więc jeśli jest wolna, to będzie nasza. I tak z budową ruszymy za 2 lata. Ale niech już czeka :)

Super :)

isa32

O właśnie to czytałam, że ponieżej kostki, ale zapiętek usztywniony. Takie właśnie chyba kupię, choć nie mogę się zdecydować. My miałyśmy usztywnianą kostkę i stopy zdrowe... ja pamiętam jak w szkole na zmianę były obowiązkowe tzw. juniorki ;)

Wow, to dobre, mamy a martwilam sie ze wszsytko ok, ale ciu za niskie ;)

Dziubala
aida77

e no , to przesadzaja, w typowych taj jest, ale mozna znaleść takie 65-80% miesa ;)Chyba ze producenci klamia..no ale smakiem tez bardizj miesne niz parówkowe :Niespodzianka:

Nie przesadzam, to w programie było o tym co zawiera parówka gdy ją "rozebrali" na części pierwsze, ble.

Tak jak piszę, nie ma co uogólniać, wiadomo jakie sa dodatki blleewszedzie typowe, czasem mniejn E czasem wiecej, ale skaldy sa naprawde rozne, i tych procent tez ejst róznie. Widzałam parówki 80% mieśa i "szynke" 50% mięsa :Zakręcony: a typowe wedliny tez mają te lepsze kolo 80%, tyle ze głownie woda i sól dochodzi...

Najlepiej to mieso i samemu upiec;)

RenataOslo

Sorry Aida, kurcze w szynce nie ma 80% mięsa!!!! no chyba, że jakaś sopocka, gdzie i tak bym się zastanawiała...
w/g mojego kolegi szkolnego, ktory w masarni pracuje-20% max!! /parówki/

Renatko, zalezy gdzie, jeju poszukam i podam marke -chyba ze tak jak mówie kłamią...a chyba nie mogą.. No włąsnie post wyzej piszę w szynce szynki tez nie tyle, dlatego takich roznic nie widzę...

a propo to zauwazylam ze wlasnie te niby lepsze z indyka czy z cieleciny maja mniej miesa prawie zawsze niz takie wieprzowe..ktore co rawda wieprzowiny ale wiecej....

kajocha
no to Kajoszka popisała ;)

Jutro z samego rana jak tylko A. wróci z pracy jedziemy z Alusią do Jastrzębia do dermatologa z naczyniaczkiem na nosku... Jestem zła bo po ostatnim laserze została taka obwódka mała a teraz naczyniaczk się wyraźnie posuwa w dół noska i zaczyna znowu rozrastać. Ostatnio jak byliśmy to lekarka powiedziała że jeszcze poczekać i się zlikwiduje tą obwódkę, ale jak widać miała ją zlikwidować zaraz a nie czekać 3 tygodnie bo się kurde dziadostwo w dół posuwa :Zły: Normalnie krew mnie zaleje ze złosci bo to widać te ślady po laserowaniu na tym nosku i jak będzie się wiecznie babgać z tym laserem to nigdy jej tego naczyniaka nie usunie. Robi jej tym laserem po kawałeczku zamiast całość machnąć i spokój... No zła jestem bo ile można ? Jakby się nie dało za jednym razem !

My karolince i dominice nic nie usuwalismy..karolince ledwo widac, natali z czólka prawie zesżło, tylko u dominisi na naosku widac troche