Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

Wchodzę do sypialni i od razu wiadomo, że Maciek qpę zrobił :Śmiech:. Ale już go nie przebierana przewijaku tylko naszych łóżku, bo tak wierzga, że boję się, że go kiedyś nie złapię. A teraz na łóżku tak mi wywijał, że myślałam, że oszaleję, a nie chciałam qpy rozmazać po kocu :Oczko:. A Maćkowi super radość sprawiało robienie mostków i przewracanie się na brzuch, a chichrał się przy tym jak nie wiem co :Oczko:

asia78
Dziubala
Idziemy z Maciusiem po południu na kontrolę do alergologa. Mam nadzieję, że zrobi na mnie lepsze wrażenie niż tydzień temu. I nie wiem jak jej powiedzieć, że nie kupiłam wszystkich lekarstw :Nieśmiały:. Ciekawe czy nas wyrzuci za drzwi :Śmiech:

ta do ktorej my sie wybieramy podobno taka jest:) potrafi powiedziec ze jak sie Panstwo sie stosujecie do zalecen to nie musicie sie u mnie leczyc. A ja sie nie dziwie tez bym byla zla

No właśnie, bo w końcu to podważanie jej kompetencji, ale ja zaznaczyłam na początku wizyty, że nie chcę sterydów, a ta mnie zapewniła, że nic takiego nie da. Pomijając, że przepisała furę leków, to jeszcze 2 były ze sterydem.
To jest ponoć bardzo dobra alergolog, polecana przez znajomych. A nawet nasza pediatra zdziwiła się, że Maciek dostał sterydy od niej. Jestem w kropce, bo czuję się niezręcznie.

kwiaciarka
Dziubala
Idziemy z Maciusiem po południu na kontrolę do alergologa. Mam nadzieję, że zrobi na mnie lepsze wrażenie niż tydzień temu. I nie wiem jak jej powiedzieć, że nie kupiłam wszystkich lekarstw :Nieśmiały:. Ciekawe czy nas wyrzuci za drzwi :Śmiech:

:)
jak zapyta, to powiedz ,ze kupilas ale nie stosowalas bo nie bylo potrzeby :)

Ale ja nie chcę kłamać. Chcę jej też uświadomić, że mnie okłamała i że Maciej nie potrzebuje - jak na razie - nic ze sterydów.
Qrcze, wyjdzie, że jajko mądrzejsze od kury :arf:

Dziubala
kwiaciarka
Dziubala

Ale ja nie chcę kłamać. Chcę jej też uświadomić, że mnie okłamała i że Maciej nie potrzebuje - jak na razie - nic ze sterydów.

ale wlasnie powiesz, ze nie stosowalas bo nie ma potrzeby .... to jej powinno dac do zrozumienia ,ze na wyrost sterydy dala ;)

http://www.suwaczek.pl/cache/a58d0abe3d.png
http://www.suwaczek.pl/cache/7f7b513cb8.png

Dziubala
Wchodzę do sypialni i od razu wiadomo, że Maciek qpę zrobił :Śmiech:. Ale już go nie przebierana przewijaku tylko naszych łóżku, bo tak wierzga, że boję się, że go kiedyś nie złapię. A teraz na łóżku tak mi wywijał, że myślałam, że oszaleję, a nie chciałam qpy rozmazać po kocu :Oczko:. A Maćkowi super radość sprawiało robienie mostków i przewracanie się na brzuch, a chichrał się przy tym jak nie wiem co :Oczko:
Jaki przewiajak juz zapomnialam ze cos takiego bylo:smile:mam tylko te gabke co lezala na przewijaku i klade ja na lozku naszym albo Poli. A wyobrazcie sobie ze z Polusia uzywalismy przewiajak do 1,5 roku:yes:

kwiaciarka
Dziubala
kwiaciarka

ale wlasnie powiesz, ze nie stosowalas bo nie ma potrzeby .... to jej powinno dac do zrozumienia ,ze na wyrost sterydy dala ;)

No w sumie dobry tok myślenia :yes:

asia78
Dziubala
Jaki przewiajak juz zapomnialam ze cos takiego bylo:smile:mam tylko te gabke co lezala na przewijaku i klade ja na lozku naszym albo Poli. A wyobrazcie sobie ze z Polusia uzywalismy przewiajak do 1,5 roku:yes:

Wierzę ;). My przewijak używaliśmy długo, stał w łazience i był używany na po kąpieli ;)

Wczoraj pooukladalam pranie na kupki w lazience i mowie do pralki popierz to i powywieszaj!! Do prasowania mowie: Poprasuj sie i pouladaj na lozku ja powkladam do szafy. Zmywarce polecilam zeby sie zaladowala. Wracam a tu wszytko lezy nieruszone!!!! Czy Wy tez tak macie, ze nic sie Was nie slucha??? No skoro praanie wylazi z kosza to czemu nie wlezie do pralki??

Dziubala
asia78
ja zeby sie nie uciapac w kupie nie babram sie chusteczkami tylko stawiam Stefana w wannie i myje woda:) chusteczkami z tym wezem to bym miala cala kape i lozko uciapane:oops:

Ja Maćka tylko raz tak kąpałam, a tak to używam chusteczek ;)

Ja go nie kapie tylko stawiam w body zapietym na szyi w wannie,opieram o wanne i myje tu i tam:) Z Polusia tez tak robilam

asia78
Wczoraj pooukladalam pranie na kupki w lazience i mowie do pralki popierz to i powywieszaj!! Do prasowania mowie: Poprasuj sie i pouladaj na lozku ja powkladam do szafy. Zmywarce polecilam zeby sie zaladowala. Wracam a tu wszytko lezy nieruszone!!!! Czy Wy tez tak macie, ze nic sie Was nie slucha??? No skoro praanie wylazi z kosza to czemu nie wlezie do pralki??

:sofunny:

też tak mam :Oczko:

http://www.suwaczek.pl/cache/794ad0390a.png

http://www.suwaczek.pl/cache/1f485226f6.png

asia78

Ja tak K mówię :Śmiech:
On mi zawsze powtarza, że pralka sama pierze :Śmiech:

asia78
Dziubala
asia78
ja zeby sie nie uciapac w kupie nie babram sie chusteczkami tylko stawiam Stefana w wannie i myje woda:) chusteczkami z tym wezem to bym miala cala kape i lozko uciapane:oops:

Ja Maćka tylko raz tak kąpałam, a tak to używam chusteczek ;)

Ja go nie kapie tylko stawiam w body zapietym na szyi w wannie,opieram o wanne i myje tu i tam:) Z Polusia tez tak robilam

muszę wypróbować, bo Alka tak jak pozostałe Lipcówiątka wierci się nieprzeciętnie. Ostatnio mówię w trakcie: "ale qpa śmierdząca, a fuj"; a młoda na to w głos: ha,ha,he :Śmiech: i teraz jak qpsztalkę przewijam to zawsze się tak śmieje :Śmiech:

http://www.suwaczek.pl/cache/794ad0390a.png

http://www.suwaczek.pl/cache/1f485226f6.png

dziubalko :Całus: Alicja wczoraj wieczorem skończyła antybiotyk. Ma się dużo lepiej, chociaż kaszel nadal:Męki:
Wczoraj ku naszemu zdziwieniu zadzwoniła teściowa czy nie mogłaby z nią iść dziś do cyrku zastanawiałam się wczoraj jeszcze ale dziś jest tak pięknie na dworze i cieplutko, że zgodziłam się a Mała jak to usłyszała- dolegliwości jak ręką odjął i uśmiech od ucha do ucha. Co prawda myślałam, że skoro wie, że Adaś również chory-weźmie Alicje do siebie na choćby kilka godzinek zanim B je by nie odebrał...ale widocznie wymagam zbyt wiele. Mam ją przywieść na 14,30 bo o 15 przedstawienie:Nauka::Niespodzianka:

Adaś nadal furczy i rzęży, ale też jest poprawa bo zaczął znów się odzywać z ponuraczka jakim był od poniedziałku...

http://www.szipszop.pl/tickers/20793.gif

http://www.szipszop.pl/tickers/20807.gif