Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

Dziubala
asia78
kwiaciarka
Asia a ja mam do prasowania hahaha

Ja tym razem nie mialam duzo. Poprzednio uprasowalam 130 sztuk. A to tylko dzieci rzeczy byly:Padnięty:Chyba maja za duzo...

Liczysz ile prasujesz? :Śmiech:

Nie tylko po tym prasowaniu doszlam do wniosku, ze maja zdecydowanie za duzo ciuchow. Akurat wtedy policzylam sztuki, bo tak to nie robie tego nigdy

Dziubala
asia78
Dziubalko Funia filmiki sa:)

Super, idę zaraz zobaczyć.
To zostałam chyba jedyna bez filmików, ale to nadrobię. Mam je już zgrane na dysk zewnątrzny. Tylko muszę mieć łopatologiczną instrukcję z Youtubem. Sama zobaczysz, ze to szybko sie zalapuje. Tylko pusc na noc albo jak bedziesz wychodzic z domu, bo strasznie dlugo:Zły:

Dziubala
asia78
Dziubala pamietasz rok temu?

Jastrzębia Góra? :lol:
:yes::lol:

kwiaciarka
kurde jutro mam jechac na imieniny taty, a tam bedzie siostrzenica ktora wlasnie zachorowala na rumien zakazny, siostra mowi, ze lekarka jej powiedziala, ze jak juz wysypie to nie zaraza, a ja czytam wlasnie w necie, ze zaraza jeszcze pare dni powysypaniu, a ja wysypalo 2 dni temu, wiec jutro moze jeszcze zarazac.

ja bym pojechala do taty w niedziele, przeprosila i trudno, tata na pewno zrozumie

http://ticker.7910.org/an1cA4ZB0360030MDAwOGQ0fDY4MDg4MDc0ZGphfE1pa29sYWplayBtYQ.gif

asia78
Dziubala
asia78
Dziubalko Funia filmiki sa:)

Super, idę zaraz zobaczyć.
To zostałam chyba jedyna bez filmików, ale to nadrobię. Mam je już zgrane na dysk zewnątrzny. Tylko muszę mieć łopatologiczną instrukcję z Youtubem. Sama zobaczysz, ze to szybko sie zalapuje. Tylko pusc na noc albo jak bedziesz wychodzic z domu, bo strasznie dlugo:Zły:
Dzięki za radę, będę o tym pamiętać.
Napisz mi na gg w wolnej chwili, jak krok po kroku to wgrać na Youtube :Śmiech:

Renia - najważniejsze, że koncert Ci się podobał, a pogody nie przewidzisz :Oczko:

RenataOslo
kwiaciarka
kurde jutro mam jechac na imieniny taty, a tam bedzie siostrzenica ktora wlasnie zachorowala na rumien zakazny, siostra mowi, ze lekarka jej powiedziala, ze jak juz wysypie to nie zaraza, a ja czytam wlasnie w necie, ze zaraza jeszcze pare dni powysypaniu, a ja wysypalo 2 dni temu, wiec jutro moze jeszcze zarazac.

ja bym pojechala do taty w niedziele, przeprosila i trudno, tata na pewno zrozumie

Ja chyba też bym tak zrobiła.

Witam powekendowo :Oczko:

Żebym odpoczęła przez ten wekend to nie mogę powiedzieć....dwa dni wolnego to jednak jest dla mnie za mało zwłaszcza że sobota upłynęła mi na sprzątaniu, praniu i gotowaniu a po południu wybrałam się na badania tak więc czas minął mega ekspresem :Szok: O niedzieli nie wspomnę.....
Już postanowiłam że urlop biorę w lipcu najprawdopodobniej od 13 do 2 sierpnia (trzy tygodnie) bo w sierpniu niestety nie dam rady bo praca mi na to nie pozwoli.

Julcia ostatnio ślicznie śpi sama i nie przychodzi już do nas :Oczko: i z upodobaniem bawi sie samochodami :Szok::Oczko:

Reniu - składam zaległe życzenia z okazji 18-tych :Oczko: urodzin!!!!!! Koncertu A-HA bardzo Ci zazdroszczę (nawet w deszczu) i koniecznie daj znać jak po wizycie u lekarza :Całus:

http://www.suwaczki.com/tickers/km5spx9iwhx6io0e.png