Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

asia78
Czy Wasze dzieci lubia jak im spiewacie? Stefan nie lubi bardzo. Ani mojego ani Poli spiewania. A jak juz zaczynam Idzie niebo... to szal maxymalny:oops: a ostatnio byla mama i jej kazalam spiewac to sluchal jak zaczarowany:Szok:

Mikolaj tez nie lubi, krzyczy odrazu NIEEE!!!!!
ale ja faktycznie mam drewniany glos:sofunny:
jak jedziemy na dluzsza trase i T chcialo by sie przypadkiem spac, to wystarczy moj spiew, odrazu chlopu spanie umyka

http://ticker.7910.org/an1cA4ZB0360030MDAwOGQ0fDY4MDg4MDc0ZGphfE1pa29sYWplayBtYQ.gif

Hej::):

Przyszlam, choc nie do zycia jestem. Franek nam tak daje do wiwatu ostatnio, ze rece opadaja::(:

Weekend bardzo udany, to znaczy niedziela, bo w sobote lezalam u mamy. A w niedziele bylismy w takim mini parku rozrywki, gdzie sa rozne zwierzeta, m.in. lamy. Francik przeszczesliwy, nie bal sie zwierzat, karmil chlebem. Za to ja troche o niego sie balam, bo ganial gasiora:Oczko: Ale i tak zwierzeta przegraly ze stojacym tam tratkorem:Oczko: Tjatoj, motoj to jest to co kreci mojego syna.A po poludniu bylismy na grilklu na naszej wsi, bylo super. Wiosna tam przecudna::):

Moze na priw foty wstawie pozniej.

http://www.suwaczek.pl/cache/f06af92aaa.png

isa32

Z nowości moja Ala się przedstawia imieniem i nazwiskiem i potrafi powiedzieć gdzie mieszka :great: i oczywiście gada jak mała-stara

:brawo: dal Ali::):

Franus nie umie powiedziec, gdzie mieszka, bo go nie uczylismy, ale umie powiedziec, gdzie jest nasz nowy dom. A w weekend nauczyl sie jak nazywa sie wujka samochod i cioci, bo nasz juz wczesniej umial. I teraz chlopak operuje- tjota, onda, mazda:Śmiech: I jeszcze jak sie nazywaja pieski cioci i wujka- judy i mała::): A poza tym cala rodzine wymienia z imienia, a siebie tez z nazwiska, babcia go nauczyla przezegnac sie (ojca, sina, duka sietego):Oczko: A na imie ma Śjanio:sofunny:

RenataOslo
asia78
. A w sobote cud!!!!:Szok:dzieci byly 4h u tesciowej!!!! My na zakupach. :

stanowczo stwierdzam, ze tesciowa Ci sie popsula :Oczko:

Nonono, jestem w szoku::): Oby jej to zostalo na dluzej::):

asia78

Stefan sie przewrocil centralnie na rog sciany. Biegl i z calej sily upadl na rog::(: Sliwa napuchnieta jak 5 zl a przez srodek 1,5 cm zielona kreska
O bidus, :Całus: dla niego.

Ja o swoim nic nie mowie, ten to ma obled w oczach i biega na oslep::(:

RenataOslo
Monika i Coenna, wszystkiego najlepszego z okazji imienin!!!

I ja przylaczam sie do zyczen:Święto:

isa32
Asia
Alka wczoraj nadziała się na gałąź jak uciekała przed D. i ma taką szramę przez szyję, że :Szok:

:Całus: dla Ali.

asia78
Czy Wasze dzieci lubia jak im spiewacie? Stefan nie lubi bardzo. Ani mojego ani Poli spiewania. A jak juz zaczynam Idzie niebo... to szal maxymalny:oops: a ostatnio byla mama i jej kazalam spiewac to sluchal jak zaczarowany:Szok:

Ja ja zaczynam spiewac (raz na jakis czas podejmuje proby) to Franek mowi nie, nie, nie.:sofunny: Jest to zrozumiale, bo ja beztalencie jestem::):

A propos tego, ze Twojej mamy sluchal, to Franusiowi babcia tez spiewa, a jakze i Franus sobie przy jej kolysankach slodko zasypia. I w ogole usypianie u babci (napatrzylam sie ostatnio) a usypianie w domu to przepasc. U babci jest grzeczne lezenie pod kocykiem, sluchanie w skupieniu ksiazeczek, potem babcia mowi, ze Franus idzie spac i zaczyna spiewac, a Franus lezy jak trusia i zasypia. W domu jest czytanie ksiazeczek i co drugi wers powtarzanie, zeby sie polozyl, bo wanka-wstanka siada ciagle. Jak juz przestanie siadac to zaczyna machac nogami, rekami, przerywa czytanie, gada bez przerwy itp. Jak skoncze czytac to zaczyna sie wkladanie mi palcow do oczu, uszu, nosa itp. Niezle mam osiagniecia wychowawcze, prawda?:Oczko:

http://www.suwaczek.pl/cache/f06af92aaa.png

Hej ::): szef jest :Niespodzianka: więc ja tylko chwilowo. U nas słonecznie, ale chłodno. Przeziębienie mnie dopadło maksymalnie... cała noc to męka. Z kolei Ala słodko spała i na dodatek całą noc w łóżeczku :Niespodzianka: mama ją uśpiła (byłam z siostrą u okulisty) i przełożyła z łóżka i tak została :yes: tylko jak śpi ze mną to ja też śpię, jeśli się nie budzi. A dziś kilka razy sprawdzałam czy oddycha :oops: normalnie jakąś schizę mam.
Muszę dziś skończyć przygotowanie do audytu. Żeby mi się chcialo jak mi się nie chce :Męki:

http://www.suwaczek.pl/cache/794ad0390a.png

http://www.suwaczek.pl/cache/1f485226f6.png

Witam wtorkowo

Maciuś miał wczoraj wieczorem problemy żeby zostać w łóżeczku po odłożeniu. Za wszelką ceną chciał wyjść :Szok:. Niepodobne to do niego. Ale jak już zasnął to całą noc (do 5.40) przespał w swoim łóżeczku ::):

asia78
Dziubalko ja kupilam swoj w obi z ekspozycji. Zaplacilam grosze sam zlew i musialam dokupic osprzet, bo im sie zgubil:sofunny:
Ja oglądałam zlewozmywaki w hipermarketach budowlanych ale nie znalazłam takiego jakbym chciała. Na szczęście mamy Allegro :lol:

asia78

Stefan sie przewrocil centralnie na rog sciany. Biegl i z calej sily upadl na rog::(: Sliwa napuchnieta jak 5 zl a przez srodek 1,5 cm zielona kreska

Biduś, niech szybko guz schodzi! Buziak dla Stefcia :Całus:

isa32

Alka wczoraj nadziała się na gałąź jak uciekała przed D. i ma taką szramę przez szyję, że :Szok:

Niech się szybko goi! Buziak dla Alusi! :Całus:

Isa - dużo zdrówka! Nie daj się chorobie! :Całus:

Lema

Franus nie umie powiedziec, gdzie mieszka, bo go nie uczylismy, ale umie powiedziec, gdzie jest nasz nowy dom. A w weekend nauczyl sie jak nazywa sie wujka samochod i cioci, bo nasz juz wczesniej umial. I teraz chlopak operuje- tjota, onda, mazda:Śmiech: I jeszcze jak sie nazywaja pieski cioci i wujka- judy i mała::): A poza tym cala rodzine wymienia z imienia, a siebie tez z nazwiska, babcia go nauczyla przezegnac sie (ojca, sina, duka sietego):Oczko: A na imie ma Śjanio:sofunny:

Pięknie :brawo:

asia78

Adaś nie lubi, Maciuś do niedawna akceptował, a teraz jak mi się zdarzy (gdy nikt poza nim nie słyszy bo glos mam okropny) to przeczy głową lekko zdenerwowany żeby mu nie śpiewać :sofunny:

isa32
Lema
Renia, powodzenia z dieta::):

Ja sie w nic nie mieszcze!Doslownie w nic!

I nie musisz, powiem więcej, nie powinnaś :Śmiech:

Dobrze Isa pisze :Śmiech:

Dziubala
Dziewczyny, które mają meble sosnowe, kupiłyście lakierowane czy surowe? Wczoraj się ich trochę naoglądałam, kosztują więcej niż myślałam ale jest niesamowity wybór modeli i fajny komplet można zrobić. Mam oczopląs, muszę sobie rozrysować pokój i szafki żeby ich za dużo nie kupić :Śmiech:

Ja kupilam od razu gotowe, bo sie chcialam szybko przenisc a nie mialam czasu lakierowac a poza tym to pewnie smierdzi

Dziubala
babeczqa
Widzialyscie w biedronce te namioty skladane dla dzieci za 29.99??

uwazacie ze oplaca sie z ata cene taki kupic czy raczej poszukac gdzie indziej??
:yes:

Ja nie wiem o jakie chodzi :Oczko:
Asia zdaje się ma Biedronkę to może coś napisze.

Babeczce chodzi o taki namiot jaki my mamy i Wy na plaze. Babeczko one tyle kosztuja, wiec jak nie masz na razie kasy to sobie daruj. W kazdym hiperku za 30zeta kupisz, zadna to okazja

Dziubala
Dziewczyny, które mają meble sosnowe, kupiłyście lakierowane czy surowe? Wczoraj się ich trochę naoglądałam, kosztują więcej niż myślałam ale jest niesamowity wybór modeli i fajny komplet można zrobić. Mam oczopląs, muszę sobie rozrysować pokój i szafki żeby ich za dużo nie kupić :Śmiech:

lakierowane

http://www.suwaczek.pl/cache/794ad0390a.png

http://www.suwaczek.pl/cache/1f485226f6.png