Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

babeczqa
Oliwka si epolozyla do lozeczka....kazala sie wniesc tam:Oczko:
Obiad sie pyrczy:lol: ....ogolnie wsyztsko mam porobione,poprasowane, posprzatane...po poludniu z Oliwia do pediatry...i tak dzien minie...

Dobra zraz wysle kuriera do Ciebie z moim prasowniem:lol: A propos prasowania to jak przed porodem poproslilam tesciowa, zeby popraswla mi rzeczy Funia, bo byly upaly to te co byy na lewa przelozona to tak uprasowala:grrrrrr:

asia78
babeczqa
Oliwka si epolozyla do lozeczka....kazala sie wniesc tam:Oczko:
Obiad sie pyrczy:lol: ....ogolnie wsyztsko mam porobione,poprasowane, posprzatane...po poludniu z Oliwia do pediatry...i tak dzien minie...

Dobra zraz wysle kuriera do Ciebie z moim prasowniem:lol: A propos prasowania to jak przed porodem poproslilam tesciowa, zeby popraswla mi rzeczy Funia, bo byly upaly to te co byy na lewa przelozona to tak uprasowala:grrrrrr:
O ludu u mnie z prasowaniem nie mam problemu...dawaj szybciej bedzie jak gołebia porposisz....:lol:
Ja prasuje zazwyczaj wsyztskie....i lubie to robic..duzo czasu mi niezajmuje...wiec dawaj kochaniutka dawaj!!!!:36_2_25:

http://www.suwaczek.pl/cache/66190808a7.png

asia78
Czesc!!

Renata to ten pampers za sztuke wychodzi prawie tyle samo co rossmanowskie:surprised:

Isa Stefan ma 82cm

Lema a kiedy macie w planach przeprowadzke? Pytam, bo chyba nie oplaca Wam sie teraz kupowac nowego lozeczka dla Frania

Pola w pewnym momencie nie chciala spac juz w szczeblowym. Jak dostala swoje nowe to z checia tam spala pare miesiecy. Nawet narodzinu malego jakos jej nie zniechecily. Z pol roku spala tam chetnie. Teraz 3razy w tyg to mini jak spi u nas, ale jest raczej wynoszona

Wyprowadzic sie musimy do konca sierpnia, bo tak mamy w akcie zapisane. A gdzie sie wprowadzimy- zagadka:Oczko:
Nie planowalam zakupu lozka teraz, wczoraj pomyslalam, zeby go nie odkladac (bo on zasypia ze mna na naszym lozku) tylko zostawiac i niech tam spi, a my znow wyniesiemy sie do drugiego pokoju. Ale tak troche to bez sensu, chcialbym, zeby mial swoje nowe lozko i taka uroczysta zamiane (chociaz co tu zamieniac jak w swoim lozeczku nie spi). A druga sprawa jest taka, ze przyczyna moze byc w tym, ze zasypia ze mna w lozku, a budzi sie gdzi indziej i potrzebuje wrocic do miejca w ktorym zasnal. Nie wiem czy cos z tego zrozumialyscie:Oczko:

http://www.suwaczek.pl/cache/f06af92aaa.png

Witam środowo

U nas nocka taka sobie (najgorzej było po 2.00), ok. 3.30 K wziął Maciusia do naszego łóżka żebym nie musiała do niego tak często wstawać i położył go między sobą a ścianą żebym mogła spokojnie pospać i nie być poobijana przez Maciusia. Bez Nurofenu też się obyło. K mnie zaskoczył :Szok:
Była u mnie koleżanka, Maciuś tak był w nią zapatrzony, że zapominał o przynoszeniu nocnika więc sama musiałam go co jakiś czas pytać czy chce siku i wtedy dopiero odrywał się od cioci :D. Nawet zapomniał, że często zasypia przed południem a dziś wytrwał spokojnie. Ależ kobiety na niego działają :Śmiech:

Babeczqa – dobrze, że z Oliwką ok.

Kwiaciarka – niezmiennie zdrówka dla Ciebie i P!
Dzięki za sugestie trikowe, K mówi, że jak tylko pomalujemy ściany to już będzie lepiej.
W okresie kiedy kupowaliśmy to nowe mieszkanie to była najlepsza oferta. Ja miałam swoje wymagania typu blisko przedszkole, szkoła, tramwaj, winda, mieszkanie miało ustawne, w spokojnej lokalizacji i za normalne pieniądze. Ale nie można mieć wszystkiego :Oczko:

Renia – fajnie, że już na weekend się przeprowadzicie :great:. Czekamy na fotki :yes:
A te pieluchomajtki z Pampersa są identyczne w rozmiarówce jak pampersy na rzepy?

Lema – współczuję nocki :Całus:

Isa – mój Maciuś ma 80 cm i jest na niecałym 25 centylu więc raczejniższy niż wyższy, ale waga ma ok, ma 12 kg i jest na 50 centylu.

Kajoszka - ładniutka kurteczka, wydaje się być cieplutka więc i na cieplejsze dni zimowe mogłaby być
Fajne rzeczy wypatrujesz

Asia – aż się rozczuliłam na widok fotek Poli i Adasia z wakacji ::):