Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

asia78
Mialam zaraz wrocic a to zaraz zajelo mi 45 mni. Usypianie malego. On zawsze zaspyia sama dzis znowu ciagle ucieczki. Wiec musialam go uspic sama. Przez perwsze pol godzinki jego placzu, tarcia oczu i uszu naprzemian go kladlam do lzoka i lulalam. Nawet nie wiecie jak czlowiek moze sapac spiweajac i lualajac 13 kg:yes: Potem siedalam na podlodze zaslaniajac wyjscie. Poplakal jeszce 5 min a oczy to mu sie same zamykaly!! Ale polozyc sie nie chcial tylko siedzial. W koncu ja patrze a on coraz bardziej pochyla sie juz na spiaco do mojego ramieia i tak zasnal.Mam nadzieje, ze tak nie bedzie codziennie:oops:

Alutka7912
Aa...i rower juz upatrzony :Oczko: Na zająca babcia Julci kupi :Oczko: http://www.benbaby.pl/images/img_1534.jpg

Stefus juz ma rower a ten fajny taki dziewczecy:)

isa32
Dziubala

To sos słodko-kwaśny (łagodny, bo jest też ostry) z Pudliszek.
Polecam też sos oryginalny do spagetti, też z tej firmy.

Mój ulubiony :yes::great:

Ja do spagetti robie z przepisu kwiaciarki tylko nie daje maki
Asia - biedacwto:Całus:
ja tez zawsze siedzie przy lozeczkutylkomoja niemoze wyjsc ...zzawsze chce zeby ja wycaglac...ale starams ie niezwracac na to uwagi i ja czyms zajac.....zeby zapomniala ze chce wyjsc...akoncu wychodze...ponownie wracam a ona spi....
ale jak placze to musze ja wyciganc bo wtedy robi spejcalnie odruchy wymiotne..no i masz:lol:

http://www.suwaczek.pl/cache/66190808a7.png

Alutka7912
Dziubala
Alutka - śliczny rowerek, bardzo dziewczęcy ::):

W. sie nie podoba :Oczko: Za rózowy...zalatuje troche Dodą hihihihihi :Oczko: A ja nie doszlam do porozumienia z wozkiem i mama. Chcialam jej pomoc, zeby byl taniej, znalazlam tabuny wozkow a jej sie zaden nie podoba, bo za malo kolorowe!! To niech same jada i kupuja gdzie chca. Ciekawe czy z wnuczka sie dogadaja?? I wlasnie ma byc rozowy!! Tylko takie sa akceptowane przez Pole:oops:

babeczqa
Asia - biedacwto:Całus:
ja tez zawsze siedzie przy lozeczkutylkomoja niemoze wyjsc ...zzawsze chce zeby ja wycaglac...ale starams ie niezwracac na to uwagi i ja czyms zajac.....zeby zapomniala ze chce wyjsc...akoncu wychodze...ponownie wracam a ona spi....
ale jak placze to musze ja wyciganc bo wtedy robi spejcalnie odruchy wymiotne..no i masz:lol:

Podobne numery jak Stefan czy Oliwcia to Jula próbuje z tatą...z mamą wie że nie ma o czym dyskutować :Oczko: Ja jak usypiam Julke to zasypia w ciągu 20 minut natomiast jak usypia ja tata to jest lażenie po całym łóżeczku, uciekanie z niego, płacz itd.

http://www.suwaczki.com/tickers/km5spx9iwhx6io0e.png

Renia – mnie dziś się śniło, że w deskach nam sęki wypadały :Śmiech:
Wczoraj rozmawialiśmy telefonicznie z gościem ze sklepu z podłogami, podpytując głównie o sęki :Oczko:. No i jest/będzie ok z naszymi deskami (choć wyjątki wszędzie zdarzają). Gość powiedział, że sęki wypadają (choć bardzo rzadko się to zdarza) w deskach z drewna miękkiego i średnio twardego. I jeśli wypadają to znaczy, że drzewo nie było zdrowe (nadpsute) albo/i deski był źle wysuszone.

Dziubala
Alutka7912
Dziubala
Alutka - śliczny rowerek, bardzo dziewczęcy ::):

W. sie nie podoba :Oczko: Za rózowy...zalatuje troche Dodą hihihihihi :Oczko:

:Śmiech::Śmiech::Śmiech:

To może kupicie taki unisex, na wypadek gdyby drugi był chłopczyk :Oczko:

Ma byc różowy i koniec :Oczko: To rowerek dla Julci a Julka jest dziewczynka :Oczko: A to że mojemu mężu sie nie podoba jest mało istotne hihihihihihi :Oczko: A druga to u nas mam nadzieje że bedzie dziewczynka :Oczko:

http://www.suwaczki.com/tickers/km5spx9iwhx6io0e.png

asia78
Dziubala
Alutka7912

Typowo krakowskie podejscie:yes::sofunny:

Eee, Ty zawsze to samo :Śmiech:
Ja jestem po prostu pragmatyczna i nie lubię niepotrzebnego zaśmiecania domu/piwnicy/balkonu itd. Nie wyobrażam sobie kupować rowerek różowy, a potem niebieski. Podobnie jak wózek kupowaliśmy od razu unisex, tak samo zrobiłabym z rowerkiem :D

Alutka7912
Dziubala
Alutka7912

Ma byc różowy i koniec :Oczko: To rowerek dla Julci a Julka jest dziewczynka :Oczko: A to że mojemu mężu sie nie podoba jest mało istotne hihihihihihi :Oczko: A druga to u nas mam nadzieje że bedzie dziewczynka :Oczko:

Dla drugiego kupicie drugi. My sie staramy duzo rzeczy kypowac Stefusiowi, zeby nie bylo ze wszystko ma stare po siostrze. Tak nie mozna robic

Alutka7912
Dziubala
Asia - może trzeba było bajkę poczytać Stefankowi :Oczko:

A propo....Jula nie za bardzo jest zainteresowana czytanymi przez mnie bajkami...wykorzystuje ten czas w inny sposób czyli na łażenie i skakanie po lóżeczku :Oczko:
Mimo ze łazi to w poewpnym momencie moze ja cos zainteresowac...Oliwia sie intersuje jak pacierz z ia mowie....robi amen..i wiecej nieslucha..ew. czerwony kapture.Ale mis ie ta bajka juz znudzila:lol:

http://www.suwaczek.pl/cache/66190808a7.png