Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

Dziubalku współczuje choroby ! Wracajcie do zdrówka !! W temacie czerwonych policzków to ja sie długo naoglądałam jak Lalka była uczulona :yes: teraz to jak ze spaceru wróci to ma zmarznięte poliki :Oczko:

Alutko gratuluje postawy w odchudzaniu :yes: Nie jedz słodyczy ! Wierze w Ciebie ! Super fotka Juliana w podpisie :D:D:D

Asiu a jak sie czujesz ? Jak dzisiaj zatoki ? A oczka lepiej ?

Cohenna świetnie sie Amelcia klocuszkami bawi :lol: W różowym jej bardzo ładnie :yes: pozdrawiam !

Babeczqo jak już masz sie odchudzać to kichaj smakołyki w lodówce ! Bo tyle ile zjesz to tyle wiecej masz do zrzucenie :Oczko: trzymam kciukasy za odchudzanie :yes: A Oliwka dalej kicha czy już nie ?

Kwiaciarko, Lemo, Isunia HOP HOP !!

http://img244.imageshack.us/img244/8602/glitteryourway5972a42dwu3.gif

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/16801.png

czesc!!
Wczoraj nakazalam zakup jablka i to byl strzal w 10 :happy: Pola pokochala je od razu. Dzisiaj 2x byla na dworze z nim. Nieststy nie mamy duzej gorki tylko takie male skarpki osiedlowe, ale na Jej zjazdy ok:lol:

Stefan juz prawie zdrowy, Pola tez zostal Jej tylko kaszel, wiec dalej leki dostaje. A ja zdecydowanie lepiej, oczy w porzadku:happy:Dzisiaj wydawalam obiad dla Z. i M. bo juz pjechali do siebie:( Zobaczymy sie dopiero po sesji.

Odkrylismy rzutnik. Super rzecz:lol:, musimy tylko zakupic jakies bajki na all

HEj.
U nas wporządku.
Niemialam za bardzo czasu zeby usiąść przez week, Oliwka sie chce ze mna bawic ciągle:lol:

Dieta boshe ja tez chce 20 kg schudnac i juz od jutra wielkie odliczanie:)jak dobrze pojde zrobie raz kopenhaska pozniej dwa kopenhaska ale wiem ze tak niemozna...bo to niezdrowe. Coz...:lol:

Oliwka raz po raz psiknie....ale gestsza flegma w nosku..kataru brak leistego i cieknacego.

U nas sniezek popruszył cos tam zostawił....:lol: calkiem sympatycznie powiem wam :Oczko:
Byłam dzis w biedronce i kupiłam 2 paki bodziakow z długim rekawkiem...- 2 razy po 2 pak to jest 4 sztuki bodziakow..elegancko:Oczko: Ciesze sie niemiłosiernie:) za 8.99 zł:lol:

http://www.suwaczek.pl/cache/66190808a7.png

Alutka – Ty palisz??? :Szok:
Śliczne zdjęcie w podpisie ::):

Cohenna – u nas też były ciężkie nocki ząbkujące. Maciek dostawał po kąpaniu czopek a w nocy Nurofen w syropie. Ostatnio i tak mimo tych leków to popłakuje (ale to już nie przez ząbki), no i przynajmniej nie chce już iść do naszego łóżka.
Fajny pomysł z nauką migowego :yes:, ale powiem Ci, że jak się nie ma kontaktu z niesłyszącymi to nauka raczej idzie w las :Oczko:

Asia – ale chwile grozy przeżyłaś. Dobrze, że nic Ci się nie stało :Całus:
Zapalenia spojówek współczuję, opryszczki też, ja mam pod nosem, ale już się goi.

Alutka - powodzenia w diecie, zwłaszcza w ograniczeniu słodyczy :Oczko:
Domek fajnie wygląda, ale nie chciałabym mieszkać w bliźniaku z obcymi.

Kajoszka - a smarujesz Alusi buzię przed wyjściem na spacer? Pamiętaj żeby to robić 15 minut przd wyjściem, chyba, że masz inne info na opakowaniu.

Kwiaciarka – jeszcze mi się przypomniało, że widziałam kawałek programu w TV gdzie mówili, że na ból migrenowy jest m.in. czarna kawa. Zdziwiłam się, bo kiedyś chyba Ty pisałaś, że nie można i uzasadniałaś to, a tu się okazuje że można :yes:

A wczoraj mieliśmy nieoczekiwanych gości. Odwiedziła nas Emilka (była narzeczona Adasia :Oczko:) z mamą. Zaskoczyła mnie jej mama, bo powiedziała, że w przedszkolu w ich grupie chodziło od połowy grudnia tylko 5-6 dzieci :Szok: bo reszta miała/ma... ospę (dane z połowy grudnia, bo potem Emilka się zaraziła) :Szok:. Nie wiem jakim cudem Adaś się jeszcze nie zaraził. Co prawda jest w innej grupie ale te grupy często się łączy przez część dnia, bo jest mało dzieci. Ja nawet nie wiedziałam, że taki jest pogrom ospowy w przedszkolu :Szok:
A dziś byli nasi przyjaciele z dziećmi (będziemy koło nich mieszkać jak się przeprowadzimy) i zastanawialiśmy się gdzie jechać na wakacje (może w końcu uda się w tym roku razem pojechać). Ale trudno mi myśleć o wakacjach kiedy jest zima i na topie sprawy nowego mieszkania.

Dziubala
Witam niedzielnie

Rzadko zaglądam wieczorem ale dziś mam misję :D. Szukam info podłogach panelowych i deskowych. Pooglądaliśmy ostatnio, gość (sprzedawca) nas w sklepie zaskoczył i teraz chcę o tym doczytać. Może znajdę jakieś ciekawe info.

Ja mam wszedzie parkiet i terakote. bo nie lubie paneli. Strasznie stukaja