Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

Witam środowo

Nocka kiepska :Kiepsko:. Maciek był na Viburcolu, który nie pomógł, bo często płakał ::(:. Nawet Adaś nad ranem marudził, bo słyszał braciszka. Pierwsze pół nocy ja wstawałam, drugie pół wstawał K, ale i tak nie spałam wtedy, bo wszystko słyszałam, tyle przynajmniej, że leżałam pod cieplutką kołderką.
Planowałam drzemkę z Maćkiem ale wpadła koleżanka na kawę. Nie powiem żebym była zadowolona, do tego jeszcze byłam w piżamie :Nieśmiały:. I wcale nie czuję się bardziej rozbudzona :Kiepsko:

Dziubala
Lema – oby nic u Frania się nie rozwinęło :Całus:. Kichanie może być naturalnym zjawiskiem, bo być może coś wpadło do nosa i przeszkadzało.
Ale profilaktycznie możesz mu do picia wlewać trochę miodu (najlepiej wielokwiatowy, który pomaga na przeziębienia), a do zupki dawać trochę rozgniecionego czosnku :yes:

Jak ja Oliwce podawalam miodek..to ja wysypalo..ale niewierze ze to od miodku:lol:

http://www.suwaczek.pl/cache/66190808a7.png

Asia - teraz to zaczynamy starania o kredyt :Oczko: Jak sie uda to w tym roku jeszcze wylewamy fundament :Oczko: a od przyszłego roku reszta budowy :Oczko: Tylko mamy mały problem z energią, mamy uzgodnienia przyłacza energetycznego ale energetycy maja tyle roboty że moga sie w tym roku nie wyrobić:grrrrrr: Bedziemy próbowali dogadac sie z sąsiadami żeby od nich prund ciągnąc albo załozymy podlicznik....Nie wiem jeszcze, zobaczymy :Oczko:

http://www.suwaczki.com/tickers/km5spx9iwhx6io0e.png

Dziewczyny, ogladacie Magazyn Ekspresu Reporterów na dwójce?? Wczoraj był reportaz o kobiecie w ciazy która od samego początku pije alkohol...Wcześniej urodziła trójke dzieci (wszystkie urodzone przedwcześnie i zmarły po porodzie)....Ku pokrzepieniu był też rapertaż o kobiecie która umierajacej przyjaciółce obiecała że zajmie sie jej dziećmi...pomimo trudów i warunków w jakich zyje udało jej sie to, dostała prawo opieki nad nimi :Oczko:

http://www.suwaczki.com/tickers/km5spx9iwhx6io0e.png

Alutka7912
Dziewczyny, ogladacie Magazyn Ekspresu Reporterów na dwójce?? Wczoraj był reportaz o kobiecie w ciazy która od samego początku pije alkohol...Wcześniej urodziła trójke dzieci (wszystkie urodzone przedwcześnie i zmarły po porodzie)....Ku pokrzepieniu był też rapertaż o kobiecie która umierajacej przyjaciółce obiecała że zajmie sie jej dziećmi...pomimo trudów i warunków w jakich zyje udało jej sie to, dostała prawo opieki nad nimi :Oczko:

Nie oglądałam.
Straszny ten przypadek pijącej matki :Zły:
Postawa przyjaciółki wspaniała!!! W obecnych czasach mało kogo stać na takie zachowanie.