Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

asia78
kwiaciarko, ale mi sie szczerze powiedziawszy ten rozowy kuc do malownia nie rzucil w oczy w carefour. Moze babeczka go widziala?

babeczko widzialasa ???

A wiecie jaki nr, znalazlam tego konia duzego za 69 zl na all ze szczecina i zaznaczony odbior osobisty, wiec P. dzwoni jak maja czynne ze chce sobie odebrac sam, a ta do niego, ze jak odebrac sam to 10zl wiecej zaplaci , bo oni na transporcie zarabiaja - heh to ja ja pierdziele, to u innego za 79 mam z dostawa do domu! tez mi interes.

A moze Martynie ( corka brata P. ma 7 lat) hulajnoge dam, bo dla niej nie mam jeszcze prezentu, a Otyni kupie nowa? o, dobry pomysl, musimy zadzwonic do szwagra czy Martyna ma hulajnogre, ale jak go znam , to nawet jak nie ma, to bedzie marudzil ,ze po co jej hulajnoga.

http://www.suwaczek.pl/cache/a58d0abe3d.png
http://www.suwaczek.pl/cache/7f7b513cb8.png

No hulajnoga moze niech zostanie dla Eli za rok. A lalek barbi tam jest cale mnostwo... Ja swoaj droga tez nie jestem fanka tych lalek. One wszystkie takie same tylko ciagle cos modza z dodatkami. Pola ma tego mopa do podlogi roszpunke i Terase. Splotlam roszpunie warlocz, bo miala jeden wielki koltun ciagle. O nie mowie! Ja tego ciagle czesala nie bede:Zły:

Jeszcze jedna rzecz Wam napisze o Mikolaju i spadam. Na Radzie Rodzicw byl temat czy bierzemy fotografa, ktory za 15 zeta zrobi grupowe i 3 indywidualne. I u nas sie ludki zgodzily a na ogolnym w calym przedszloku nie. Dlazego? Bo przeciez zieci maja juz zdjecia z Mikoljem z zeszlego roku!!!!!!!!!!:sofunny: Moje to nawet pare maja zdjec w zyciu. Wiem przestane im calkiem robic, bo przeciez juz maja zdjecia:sofunny::sofunny:

Lece, bo o 4 mamy wyjsc a tu jeszcze kotlety w lesie

asia78
kwiaciarko, ale mi sie szczerze powiedziawszy ten rozowy kuc do malownia nie rzucil w oczy w carefour. Moze babeczka go widziala?

Niewidzialam dzisiaj...zadnego wlasnie kuca...ani tego doktorka malego rozyczka tez niewidzialam..

Poczekam do 24 grudnia wtedy moze beda jeszcze jakies przeceny:)
Ja juz wiecej niekupuje.
Starczy co od nas dostanie reszta babcie i rodzina niech kupuje ja tam niewiem co juz za duzo tych zabawek...a Oliwka jeszcze do kazdej wyciaga rece i kazda chce!!!

http://www.suwaczek.pl/cache/66190808a7.png

Dobry wieczór :)

K w Rzeszowie na otwarciu galerii, wróci późno w nocy. Ja mam małego stracha, jak zwykle. Adaś śpi koło mnie, nie odkładam go do jego łóżka bo mi raźniej jak jest koło mnie, nawet jeśli śpiący :Oczko:. Spać mi się na razie nie chce, mimo że Maciuś wstał ok. 5.30 :Kiepsko:, przyszedł do sypialni, wszedł pod kołdrę więc myślałam, że pośpi ze mną, a on z 5 minut poleżał dla przyzwoitości :Śmiech: i koniec leżenia. Nie muszę pisać jak mi się spać chciało :Kiepsko:. Ale znów w dzień spałam więc jeszcze się trzymam :Oczko:

kwiaciarka
Dziubala
kwiaciarka
Zeby Ela mu juz dawno wszystkie, a zaczela ostatnia zabkowac.
Jak to ząbkować?

No jak to jak? No inne dzieci zaczely miec 1sze zabki na pol roku a moja Ela dopiero na 10mcy 1szy, ale za to najwczesniej miala wszystkie zeby .

Źle ze mną, bo ja przeczytałam, że "ostatnio" a przecież pisze "ostatnia". Jedna literka a jak zmienia sens, dlatego tak się dziwiłam :Oczko:

Kwiaciarko – brzuch mnie cały boli, mam jakby… nudności, ale w ciąży nie jestem :Oczko:, bo właśnie kończy mi się @. Może to jakaś niestrawność z weekendu? Krople żołądkowe pomagają na parę godzin a potem znów ból brzucha i nudności, ble.

Alutka – ja też bym najchętniej spała i spała. Marzę żeby przez 2 dni nie wychodzić z łóżka tylko spać :Oczko:

Isa, Kwiaciarka - dobrze, że z dziewczynkami lepiej :)

Zaraz zaniosę Adasia do jego łóżka i sama zbieram do swojego, będę czytać dopóki nie zasnę.
Zaglądnę chyba dopiero w poniedziałek bo jutro do nas przyjeżdża teściowa żebyśmy mogli pójść na Andrzejki :Śmiech:. Właśnie sprawdzałam czy się zmieszczę w czarny komplecik bo obowiązują stroje czarne, białe lub biało-czarne. Zapowiada się czarno-biały film :D

Miłego weekendu ::):