Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

Dziubala
Witam środowo

U nas od rana pada śnieg i jest zimno a musiałam rano wyjść z domu bo miałam wizytę u ginki. I trzeba było wyciągnąć już zimowe rzeczy. Maciuś najbardziej cieszył się z rękawiczek :Śmiech:. W ten weekend koniecznie trzeba pojechać na zakupy zimowe dla dzieci.
A u ginki wszystko ok, odebrałam wyniki cytologii, zrobiłam mi usg i zbadała piersi. Przypomniała o zrobieniu usg piersi (ostatnie miałam robione 3 lata temu a jest zalecane co rok), już się umówiłam na przyszły tydzień. A popołudniu jadę do ortopedy. Boję się tego zastrzyku sterydowego :Kiepsko:

Ciesze sie, ze u ginki ok::): Trzymam kciuki za wizyte u ortopedy:Całus:

http://www.suwaczek.pl/cache/f06af92aaa.png

Lema
Dziubala
Witam środowo

U nas od rana pada śnieg i jest zimno a musiałam rano wyjść z domu bo miałam wizytę u ginki. I trzeba było wyciągnąć już zimowe rzeczy. Maciuś najbardziej cieszył się z rękawiczek :Śmiech:. W ten weekend koniecznie trzeba pojechać na zakupy zimowe dla dzieci.
A u ginki wszystko ok, odebrałam wyniki cytologii, zrobiłam mi usg i zbadała piersi. Przypomniała o zrobieniu usg piersi (ostatnie miałam robione 3 lata temu a jest zalecane co rok), już się umówiłam na przyszły tydzień. A popołudniu jadę do ortopedy. Boję się tego zastrzyku sterydowego :Kiepsko:

Ciesze sie, ze u ginki ok::): Trzymam kciuki za wizyte u ortopedy:Całus:
i ja rownież!!!! :Całus:

http://ticker.7910.org/an1cA4ZB0360030MDAwOGQ0fDY4MDg4MDc0ZGphfE1pa29sYWplayBtYQ.gif

Jak przekonac 4 latke do czesania sie?Nie chodzi mi o to, zeby sie sama czesala tylko, zebym ja jej mogla cos z tymi wlosami zrobic. Dzisiaj cudem udalo mi sie ja namowic. Splotlam jednego dobieranego, na drugiego zostaly wlosy a ta lzy jak groch i ze dalej nie:Zły: Kurcze chodzi jak kundel calkiem nieuczesana i nie chce sie dac uczesac. Uczesalam ja niemal na sile w drugiego. Nie lubie jak chodzi z takimi rozpuszczonymi.Od czasu do czasu moze byc, ale nie codzinnie

Lema
Czesc::):

Piatkowe badanie wyszlo zle, zakraplamy atropine i w srode kolejna wizyta. Co prawda nie jestem przekonana co do tego badania, czy ono bylo wiarygodne, ale moze sie nie znam. Jakiegos mam chyba pecha do okulistow, kazdy mi nie podchodzi::(: Tak czy tak pani doktor przewiduje, ze Franus ma wade wzroku i ze beda potrzebne okulary. Ja mam nadzieje, ze srodowe badanie powie co innego:yes:

trzymam kciuki za wizyte

Alutka7912
Moja Julka rozgadała się na całego :great: Powtarza wszystko co do niej mówię, czasem wyraźnie a czasem niewyraźnie :wink: Zauważyłam że nie wymawia litery g i w :mdr: Na Wojtka mówi Duduś hihihihi a na gumę buma :wink: No i zaskoczyła mnie wczoraj...policzyła sama od jednego do dziesięciu :great: i pokazując na teletubisie nazwała je i powiedziała w jakim są kolorze :36_1_21: Genialna po mamie hihihihihihihi :mdr:

super!!

kwiaciarka
chce jeszcze kupic sobie plaszcz na zime, ale zastanawiam sie na kolorem :) nie chce juz czarnego ani w odcieniach bileli czy ecru. Moze czerwony ( ale czerwien delikatna, nie razaca) a moze zielen ??? jak myslicie?

a ja ci fiolet zaproponuje co ?? czerwien nieeeeeeee

Lema
Ile, jak czesto i jakie slodycze jedza Wasze dzieci?

jedza :Oczko: ale musze przykrocic slodycze!

Lema
Ogladacie Mam talent? Ja tak i bardzo lubie, ale do szalu doprowadza mnie Foremniak:yes:

lubiem! foremniak jest okropna !!

isa32
Do jutra, miłego! U nas tak leje, że normalnie porażka... bleee... lubię taką pogodę ale tylko wtedy jak mogę posiedziec w domu z książką :Oczko:

u nas tez eje juz 3 dzien :Szok:

asia78
Stefan ma mega zielonego gestego gluta. Nawet sie na niego zezloscilam ze nie chce dmuchac i wzielam fride. Dopiero jak mialam problem z wyciagnieciem to sie zalamalam::(:Do Dorotki nie idziemy dzisiaj, bo ledwo oddycha nawet po kroplach

ojejjjjj... zdrówka!!

RenataOslo
u mnie 0 st, ale piekne słoneczko świeci a niebo czyste bez chmurek

u nas tez zimno, ale mokro ::(:

http://img244.imageshack.us/img244/8602/glitteryourway5972a42dwu3.gif

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/16801.png

Asia – u ortopedy nie będzie źle, ale chyba on się załamie jak usłyszy co mnie boli, a potem ja się załamię jak poczuję ten zastrzyk :Kiepsko:

asia78
RenataOslo
okno umyłam w kuchni :36_1_1:
Mi snieg myje wlasnie

Mi też :Śmiech:

asia78
Jak przekonac 4 latke do czesania sie?Nie chodzi mi o to, zeby sie sama czesala tylko, zebym ja jej mogla cos z tymi wlosami zrobic. Dzisiaj cudem udalo mi sie ja namowic. Splotlam jednego dobieranego, na drugiego zostaly wlosy a ta lzy jak groch i ze dalej nie:Zły: Kurcze chodzi jak kundel calkiem nieuczesana i nie chce sie dac uczesac. Uczesalam ja niemal na sile w drugiego. Nie lubie jak chodzi z takimi rozpuszczonymi.Od czasu do czasu moze byc, ale nie codzinnie

A widziała siebie w lustrze? Może powiedz jej, że robaczki jej się tam zalęgną i wtedy głowa będzie ją swędziała. A jak lubi chodzić do przedszkola to powiedz, że z takimi włosami się nie chodzi :Oczko:

asia78

No 4 latke niewiem jak...ale udalomi sie od niedawn anaklonic Oliwke do spokojnego czesania..stawiamjejkrzeelko male przed soba...ja siedze i jak u fryzjera ona podaje mi spinki a ja czesze ...staram sie delikatnie...raz udalomi sie rancuza jej zrobic super wyglada:)
Moze zaproponuj zeby sama wybrala gumki jakie chce albo spinezki albo zeby patrzyla w lustrze jak ja czeszesz???

http://www.suwaczek.pl/cache/66190808a7.png

babeczqa
asia78
babeczko 102/109 to taki dziwny rozmiar bo to decathlonowski i to sa dwie czesci kazda oddzilenie

a to taki sam kolor byl jak mi wysylalas te linki??
a mozesz mi podac jeszcz ewymiar od pasa do dolu spodnie..i dlugosc kurtki:oczko:

Tak taki sam:)

Od kroku 32 a od pachy spodnie 62. One sa na szelkach a szelki maja jeszcze gumki z tylu. Na dole nogawki jest gumka. Dlugosc kurtki od szyi 40cm

DWUCZĘŚCIOWY KOMBINEZON DECATHLON JAK NOWY!!!!! (777176082) - Aukcje internetowe Allegro tu dobre sa opisy aukcji