Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

kWIACIARKO tez bylam, duzo sie sprawdzilo....
i babka jest astrologiem (technik psychotronik)
a do tego kladzie tarota i inne karty...
czasem sie zapominalo i dopiero po fakcie kojarzylam ze 0na mi cos takiego przepowiedzila...

niemniej jednak jej zdanie jest takie jaki mojego poprzednieg astrologa wróżbity - jak idziesz do wrozki, to sama wiesz co chcesz wrobic i czego pragniesz - i kladzione wtedy karty pokazuja ci droge czy iśc w te plany czy raczej odradzaja je natenczas...to tak jakbys uzyskala odpowiedz na "co by bylo gdyby"

warto isc do sprawdzonej poleconej, by sobie pierdolami nie szargac nerwów - jedna takami z kart powiedziala ze mlodo owdowieje i bogata bede wdowa - ale ze drugiego meza poznam na jesieni zycia i bede baaardzo z nim szczesliwa...

PS.ZA WRÓŻBĘ SIĘ NIE DZIĘKUJE!!!

http://www.suwaczek.pl/cache/726950a1c9.png
www.devachan-viking.blogspot.com www.0-dzidzi.bloog.pl

Viking - Victor Leon

isa32
Alka chora ::(: gardło zawalone, na razie bez antybiotyku, w czwartek na kontrolę.
Sorry, ze ja dziś tak na chwilę i tylko piszę co u mnie... jutro nadrobię i postaram się z Wami popisać. Przestawiliśmy komp do korytarza, ale D. nie chciał już wiercić dziur w ścianie bo rezygnujemy z netu i będziemy mieli tylko taki na kartę play, bo tyle nam wystarczy. A to chwilę potrwa.
D. w W-wie. Od 26.10. będzie już w domu. Dostał rejon: nasze miasto :great: także żadnych jazd 3-godzinnych.

Ala wieczorem płakała za tatą: na pewno tatuś wróci? w nocy też obudziła się z płaczem... i tylko tatuś i tatuś. A jak poszłam do przychodni to nie chciała mnie puścić do pracy... ::(: nie obyło się bez łez... Bidna Alusia::(:

kwiaciarka
Dziewczyny byla ktoras u wrozki kiedys? :)
Nie, nie bylam, chcociaz ciagle sie waham, ale tez boje

kwiaciarka
Ja bym poszla do wrozki tej od Drzyzgi - Aida chyba sie nazywa :)

Aida jest z Lublina a wlasciwie to jej maz. Byla zanim pojechala do Wawki stala klientka mojego sklepu. Jak przyszla pierwszy raz to myslalam, ze oszaleje. Rece mi sie trzesly i nie moglam sie skupic. Dopiero jak poszla to mi kolezanka powiedziala ze to Aida. kwiaciarko nie wiem czy chcialabys wydac tyle na wizyte u Aidy:yes:

Devachan
dzieki Dziewczyny, miło mi słyszeć takie pochwały - nie wszystko zrobilam sama, ale malowanie to moja broszka - a i talent organizacyjny co kto ma zrobic i zdobyc tych ktosiów do pomocy i to za "darmo" to warte pochwaly tez, dzięki
Deva bardzo ladnie Ci wyszlo. A stary jak Ty tak zapierniczasz z pedzlem co robi????

asia78

kwiaciarko nie wiem czy chcialabys wydac tyle na wizyte u Aidy:yes:

Devachan
dzieki Dziewczyny, miło mi słyszeć takie pochwały - nie wszystko zrobilam sama, ale malowanie to moja broszka - a i talent organizacyjny co kto ma zrobic i zdobyc tych ktosiów do pomocy i to za "darmo" to warte pochwaly tez, dzięki
Deva bardzo ladnie Ci wyszlo. A stary jak Ty tak zapierniczasz z pedzlem co robi????

No takie Panie sobie licza - ale to tez ze wzglna "przesiew" klienteli - jakby mialaprzyjac wszystkich chetnych za malakase t by jej na zycie czasunie starczylo...
ale... niestety tak jest ze kasa robi swoje, drzwi otwiera ktore dla innych sa niedostepne...(przynajmniej nie "lekka ręką")

A mój małż,hm,no jak jedne drzwi malowalam to sie malym zajmowal, i ...spal...bo konczylam nocami po polozeniu malego zeby nie smierdzialo mimo ze to olejna wysokiej klasy nie smierdzaca...mam 2 pędzle, ale on zmęczony...chociaz to w weekenda bylo...
pralnie malowalam jakbyl w pracy a reszte bede robic jak mi chrzestna przyjedzie do zajecia sie malym,bo jeszcze 2 pokoje musze z olejna obleciec, drzwi 2pary 2 tym jedne balkonowe, plus dwa wielkie okna i listwy...

jakbym czekala az on to zrobi to bym sie doczekala na swiete nigdy...

http://www.suwaczek.pl/cache/726950a1c9.png
www.devachan-viking.blogspot.com www.0-dzidzi.bloog.pl

Viking - Victor Leon

Czesc :oczko:

U nas baaardzozimno..na termometrze rano o 7.00 bylo 4 stopnie...
Nocka przespana...wczoraj juz dosc sie zdenerwowalam tym smoczkiem, ze wszytskie lipcowiatka juz sa bez a moja srolka jeszcze ma.....no i przecielam jej niepasowalo...w kocnu zasnela ale sekunda i go nie miala w buzi w nocy sie meczyla zeby go niuplac ale niedalawala rady...
dzisiaj przetne jeszcz ebardziej.az sama odgryzie:lol:

http://www.suwaczek.pl/cache/66190808a7.png