Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

z tego co piszesz to ładna kiecka :)
bolerko - albo szal... tez by pasował...
pozdrawiam was serdecznie dziewczyny i uciekam - musze tatusia do domu zawieźć razem z maszynka do cięcia płytek, a po drodze zahaczyc o urząd wojewódzki, żeby złożyc wniosek o PL paszport dla syna - ojciec jest na miejscu to da rade...

wieczorem bedzie milo, z moja ulubioną psiapsiółką Danonka jestem umówiona, małża z Synem zostawię u ciotki ;)

http://www.suwaczek.pl/cache/726950a1c9.png
www.devachan-viking.blogspot.com www.0-dzidzi.bloog.pl

Viking - Victor Leon

Cześć ::): my po bilansie dwulatka. No u nas to jest wypytywanka :Niespodzianka:
Wszystko ok. Ala waży 11,600 i ma 86 cm wzrostu. Pediatra niezmiennie mnie zachwyca spokojem, podejściem do dziecka i wiedzą :great: żłobek odradza. Powiedział żebyśmy się jeszcze zastanowili, ale on jest dopiero za przedszkolem. Ale już postanowione. Ala idzie od połowy września. Jeśli będzie dużo chorować, to wtedy zrezygnujemy. Spać w żłobku nie będzie. Po obiedzie do domku. Mama też uważa, że powinno się udać. Nawet jestem zdziwiona jej nastawieniem. Fajnie, bo tak to zawsze takie osamotnienie czułam w decyzjach dot. Alicji. A tu niespodzianka ::):
Ale nocka kiepska, w końcu przyszła do mnie :Oczko:

A jaka spryciula. Lekarz każe ją rozbierać, a ta: siku zrobię. Cwaniara, byłyśmy na sikaniu przed wejściem. Ale rzeczywiście zrobiła - nerwowo podchodzi do lekarzy i pielęgniarek... a jaki był ryk, że trzeba się zmierzyć :Szok: później już trochę lepiej. Ale niezadowolona... Tak sobie pomyślałam, że jak się denerwuję to też co 5 min. chce mi się siku, ech nie miało co dziecko po matce odziedziczyć :Oczko:
Miłego dnia. Mam sporo pracy, ale później zajrzę. A na 17 dermatolog. Wyobraźcie sobie, że skóra Ali ładna, troszkę tylko szorstka w niektórych miejscach.

Jeszcze coś: pediatra mnie uczulił na jedną rzecz. Jeśli dziecko ma atopową skórę to absolutnie nie wolno mu robić czy naklejać tatuaży, takich z chipsów na przykład. Powiedział, że miał już nie jeden przypadek jak po czymś takim dziecko miało ropiejące, nie dające się zaleczyć rany. Także uczulam Was kochane.

http://www.suwaczek.pl/cache/794ad0390a.png

http://www.suwaczek.pl/cache/1f485226f6.png

czesc jestem.

Jestem u mamy o 8.30 wyruszylam z Oliwka autem na lotnisko zeby zobvaczyla jak samolot jest duzy z bliska i jak startuje, i zdazylismy na lot mojego brata do tunezji lecial na 14 dni na wakacje z dziewczyna iznajomymi.
Jaks iepatrzy tak jak sie wznosi ten samolot to az dech w pieriach zapiera ze taki "metal" moze latac??:lol: ale bosko, podobalo mi sie zdazylismy na ostatnia chwile doslownie....jak juz kolowal iszykowal sie do lotu, brat byl juz w srodku.

Pranie to szykuje na jutro....ale spoko loooz dawac co ktora chce do prasowania:)chetnie wyprasuje i poskladam!!!!!:oczko:

Teraz czekam na sms od brata , jak bedzie w hotelu....juz na miejscu sa tylko musza dojechac i zakwaterowac sie:lol:

O jeq tez bym tak chciala....

http://www.suwaczek.pl/cache/66190808a7.png

Cześć Lipcówki :lol:

Dziś mam "wolny" prawie cały dzień. Do mieszkania (po to by dalej sprzątać :Szok:) jadę dopiero popołudniu, zawożąc po do drodze dzieci do K (w ciągu dnia nie miałam możliwości by mieć do nich opiekę). Teściowa była do wczoraj więc od rana do prawie wieczora byłam w tym nowym mieszkaniu i prawie wyszłam na prostą z generalnym sprzątaniem gdy Ci od wykończeniówki znów dodali mi roboty, bo mi od wiercenia zasyfili mieszkanie :Zły::Zły::Zły:
A w weekend mieliśmy wesele mojej kuzynki, było super. W pierwszy dzień wesela byliśmy sami, a na poprawiny wzięliśmy dzieci, miały sporo frajdy a my przez ich ciągłe pilnowanie w efekcie nie zatańczyliśmy ani jednego tańca, bo zamiast się bawić na weselu to biegaliśmy za dziećmi a głównie za Maćkiem :Oczko:
Nie wiem co jeszcze napisać, czekam z Adasiem aż obudzi się Maciuś i idziemy na plac zabaw a potem pojedziemy do taty.
Jutro mamy ostatnie poprawki stolarskie i w sobotę przeprowadzka :lol:

Devachan – gratuluję wypasionego matizka :great:
A męża współczuję.

Isa - trzymam kciuki za adaptację Aluni w żłobku i za Wasz urlop :Całus:
I super, że po bilansie ok. Maciek miał już tatuaż na ręce (Adaś miał i on też musiał mieć :Oczko:), nic mu się nie działo, ale zawsze warto być czujnym.

Lema – ja też uważam, że wesele to nie jednak jest impreza dla małych dzieci.
Pakowania współczuję :Kiepsko::Oczko:

Isa, Babeczqa – powodzenia na studiach ::):

Alutka – a ja mam odwrotne wrażenie :Oczko:, że do domu mimo chęci wraca się wolniej, bo korki, bo dużo ciężarówek, bo coś tam...
Super weekend w Wawie mieliście, sporo zwiedziliście. Nam się Łazienki bardzo podobały :Oczko:
Śliczna sukienka ::):

Kwiaciarka – ciekawa jestem tych brzózek do 5m.

Asia – jak Ty rozwaliłaś te deskę? :Oczko: