Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc

Jestem rano byłam z lekka zalatana....bylysmy z oliwia kupic jej bambosze do domu bo w tych co chodzila juz paluszki zawijala i czerowne stupki miała...te obecne rewelka.
Ale i tak za miesiac kolejne albo dwa miesiace bo nozka jej rosnie hoho :lol:

Ja dzisiaj mam obiad z wczoraj- klopsiki:oczko:

Poki co moge chwile posiedziec ...ale tłoku to tu niema...:oczko: jeszcz etylko Oliwia niech mi zasnie i uffff zupke zajdla....bułke cala w czasie trasy do sklepu i spowrotem.

U nas pada deszcz z sniegiem...bleeeeee nielubie takiej pogody!!

http://www.suwaczek.pl/cache/66190808a7.png

W naszym sklepie na poczatku sa bulki i zawsze jak jestem z Funiem to jest dzika awantura. Jak jest nogami to od razu od wejscia wali do tych bulek:sofunny:Moze do gadki to on slaby jest ale w jedzeinu za to pierwszy:lol:I odroznia smaki. Ostatnio byly na sniadanie w koszyku tosty i bulki zwykle i chleb. Darl sie, ze chce. Daje bulke, nie, daje chcleb, nie. Wreszcie tost:lol:to bylo to o co chodzili

o ludu wreszcie wrocil net :)

Kajocha a masz dentosept? mi na wyzynajace sie zeby madrosci polecila plukac tym ( to sie rozrabia z woda), mialam az spuchniety policzek od zeba, pomoglo szybko, P. tez pomoglo.
Alutko dzieki za troske, jestes kochana. Ela juz zdrowa calkiem, juz wczoraj czula sie dobrze. Tak wiec wszystko wrocilo do normy i oby tak zostalo :)
Wreszcie bede zamawiac wypoczynek i meble do salonu ( Asia czy Ty czasem nie wyslalas tego sms do P.????) hahaha

http://www.suwaczek.pl/cache/a58d0abe3d.png
http://www.suwaczek.pl/cache/7f7b513cb8.png

Lema
Dziubalko, jesli mozesz to pochwal sie zakupami lazienkowymi. Mnie to bardzo interesuje:Oczko:

W łazience będziemy mieć inne płytki niż planowaliśmy, ostecznie wybraliśmy Travana/Mogano/Trovan z Pardyża
ParadyĹź
Muszla (z deska wolnoopadającą :Oczko:) i umywalka z Roca z kolekcji Hall Produkty - łazienki, ceramika, armatura, kabiny prysznicowe, meble łazienkowe, technologia w łazience, oświetlenie łazienki Roca. A muszla podwieszana na systemie ściennym Geberita. Wanny nie pamiętam firmy, ale też taka "prostokątna", pasująca do reszty :Śmiech:

Lema – szok z 7-latką karmioną piersią :Szok::Szok::Szok:

Isa - jak Ala? Zdrówka!
Fajnie u Ciebie czytać o optymizmie :yes:

Asia – ja nie daję ani tranu ani Multisanostolu. Wychodzę z złożenia, że jak nic się nie dzieje to niech organizm wzmacnia się naturalnie. Im mniej leków tym lepiej :yes:

Alutka, Isa - ja też rozbijam mięso w woreczku :D

Alutka – brawa dla Julki za qpkę do nocnika :great: