Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

Dziubala
Cohenna – współczuję Ci całej tej sytuacji domowej, musi Ci być ciężko ::(:. A mąż to staje po stronie mamy?
I dalej nie zrozumiałam mieszkasz ze swoją mamą i mamą męża?
Dużo sił, cierpliwości i samozaparcia Ci życzę!

Mieszkam z teściami
moja matka mieszka jakieś 60 km stąd i bardzo się z tego cieszę bo ma charakterek jak teściowa....

asia78
Bo jest obrzydliwie tluste i ma pelno bakterii z wymienia. I nie mowcie mi, ze wymie jest myte i czyste

Asia, odkąd pamiętam jak żyła jeszcze moja babcia, zawsze myła wymiona! zawsze!

I mam pytanie do Lemy... co znajduje się w wymionach? /tylko się nie śmiejcie, ze pytam, bo ostatnio sąsiad twierdził, ze parówki są robione z wymion :sofunny:, wiem,że to nieprawa, ale nie umiałam tego uzasadnić. On się spierał. Chyba, że miał rację....:Histeria:

http://ticker.7910.org/an1cA4ZB0360030MDAwOGQ0fDY4MDg4MDc0ZGphfE1pa29sYWplayBtYQ.gif

RenataOslo
Asia, ja tez nie dałabym mleka od krowy, Mikołajek je z kartonu 0,1%, no prawie sama woda, ale musi jest takie ze względu na dietę, jest duzy ale tez i waży 15,5 kg. Musi być odchudzany. :Płacz:

Mi mama tez powiedziala zeby troche przystopowac z dieta Funia. To znaczy nie dawac na kazde zadanie. Co prawda on nie jest gruby, ale taki nabity. Ciekawe ile wazy

Wyobrazcie sobie, ze wlasnie sie usypiaja z A. Cisza jak makiem zasial!!! A nie takie wariactwo jak ze mna:oops:

Witam czwartkowo

Dziś w Krakowie też pada deszcz, beznadziejna pogoda. Maciuś poszedł na drzemkę (znów niefajna nocka), ja też bym się położyła ale nie chcę mieć wieczorem problemów ze spaniem więc może jakoś przy kaffkach wytrwam :D
A, Adaś nie ma szkarlatyny, to jednak uczulenie, tylko nie wiem na co. Może proszek do prania? Będziemy obserwować, jakby było coś niepokojącego z tą wysypką to do lekarza. Na razie Zyrtec i wapno mamy podawać. A dziś Adaś ma bal karnawałowy, mam nadzieję, że będzie się fajnie bawił w stroju króliczka :D

Asia – a masz może fotki tych odbitych łapek w masie solnej?

Cohenna – narobiłaś mi smaka na kopytka smażone :D

Renia – sąsiad miał rację. Wymiona to i tak chyba najlepsza część mięsa jak się może trafić w parówce.
Wrzuć w Google „z czego się robi parówki”. Ja i moja rodzina co prawda nie jadamy parówek ale jak się to czyta to się odechciewa ich jeszcze bardziej więc jak lubisz parówki to może nie czytaj :Oczko:

Czesc!!

Stefan o 5 mial plan zaczecia dnia!! Latal po domu, ale kasz szybko ostudzila jego zapedy:lol:I wiecie co? On nie lecie do nas do sypialni tylko sie bierze za zabawe, za wygladanie przez okno u siebie w pokoju:surprised:Pola przychodzila do nas, buch na poduszke i spala dalej

Dziubala nie mam zapomnialam zrobic. Ale Alutka pisala, ze mozna dodac curry albo papryke a ja tez zapomnialam. Jak Pola pomalowala to sie staly mniej wyrazne i dlatego mi sie nie podobaly

Babeczko taki jednorazowy wybryk o niczym nie swiadczy. Nie masz sie czym martwic:yes:

hej !!

Kajoszek sie źle czuje. Z tej pogody bola mnie te moje kręgi ściśnięte... Pół nocy nie spałam. Zaległości w czytaniu poczytałam, ale nie wiem jakoś nie moge skupic sie. Boli i boli...

kwiaciarka
sluchajcie czy jak podalam eurespal a zaraz po nim nurofen to nic sie nie dzieje?

nic sie nie stanie, ja tak podawałam nie raz :yes:

kochana Moja !!!! wsio naj z okazji imienin !!! dużo zdrówka, szczęścia i miłości życzy Kajoszka z Lalkiem !!!

kwiaciarka
Ela dalej spi.
No znamy sie juz kupe czasu :) Wy juz dla mnie jak siostry jestescie :)

my to cukrowe siostry :Oczko:

http://img244.imageshack.us/img244/8602/glitteryourway5972a42dwu3.gif

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/16801.png

Dziubala

Renia – sąsiad miał rację. Wymiona to i tak chyba najlepsza część mięsa jak się może trafić w parówce.
Wrzuć w Google „z czego się robi parówki”. Ja i moja rodzina co prawda nie jadamy parówek ale jak się to czyta to się odechciewa ich jeszcze bardziej więc jak lubisz parówki to może nie czytaj :Oczko:

upsss, miał rację:oops:
nie lubię parówek i ich nie jadam :Oczko:

http://ticker.7910.org/an1cA4ZB0360030MDAwOGQ0fDY4MDg4MDc0ZGphfE1pa29sYWplayBtYQ.gif