Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

Alutka7912
Ale cieplutko u nas dzisiaj, aż żal normalnie siedziec w pracy:Szok: A jeszcze tym bardziej mi źle jak sobie pomyśle że moja koleżanka juz od 10.00 jest na Krecie i pewnie lezy na leżaczku przy basenie:Padnięty::Śmiech: Tez bym tak chciała, może za dwa lata jeszcze raz tam pojedziemy bo mi sie spodobało:Oczko: Isa - zazdroszczę Ci NAPRAWDĘ :Śmiech:

na razie jeszcze nie ma czego... może się okazać, że kupimy działkę, wiadomo koszty, więc z urlopu nici. Poza tym nie chce mi się jechać :Niespodzianka: w sumie będzie to październik... no i zobaczymy czy Kreta. Napisz mi jeszcze raz gdzie byliście.

http://www.suwaczek.pl/cache/794ad0390a.png

http://www.suwaczek.pl/cache/1f485226f6.png

asia78
U mnie jest upal jak na Krecie 25 st

Ale to nie ten kilmat hihihihihi :Oczko:

isa32
Alutka7912
Ale cieplutko u nas dzisiaj, aż żal normalnie siedziec w pracy:Szok: A jeszcze tym bardziej mi źle jak sobie pomyśle że moja koleżanka juz od 10.00 jest na Krecie i pewnie lezy na leżaczku przy basenie:Padnięty::Śmiech: Tez bym tak chciała, może za dwa lata jeszcze raz tam pojedziemy bo mi sie spodobało:Oczko: Isa - zazdroszczę Ci NAPRAWDĘ :Śmiech:

na razie jeszcze nie ma czego... może się okazać, że kupimy działkę, wiadomo koszty, więc z urlopu nici. Poza tym nie chce mi się jechać :Niespodzianka: w sumie będzie to październik... no i zobaczymy czy Kreta. Napisz mi jeszcze raz gdzie byliście.

Oj, tam......nie rezygnuj tak szybko :Oczko: My byliśmy w Agia Marina niedaleko Chanii:Oczko: Grecja-Online.pl Chania mapa Chanii

http://www.suwaczki.com/tickers/km5spx9iwhx6io0e.png

Ale nastukałyście :Szok:. Nie macie nic innego do roboty :Śmiech:

U nas też gorąco. A jak wychodziliśmy na spacer to wydawało się, że będzie wiaterek wiał, a tu wręcz parno :Kiepsko:

Maciuś miał problem z zaśnięciem, chyba na pierwszej drzemce za długo spał, muszę chyba następnym razem go budzić jak drzemka będzie się za bardzo przedłużała.

U mnie warzy się już leczo, teraz chwilka na mały reklasik. A popołudniu mam zebranie u Adasia w przedszkolu. Spisuję sobie pytania żeby o czymś nie zapomnieć :Oczko:

kwiaciarka
Dziubala
kwiaciarka
I poprasowac by mogla :)
I umyć podłogi :Śmiech:

o tak i okna :)

Tak, okna też :Śmiech:

kajocha
kwiaciarka
babeczqa

Podlogi to ja musze sama umyc zebym b yla pewna ze jest dokladnie to zrobione:)
bo K. jak by mi umyl to ja niejestem juz taka pewna:)

e tam, daj mu szanse :)
Moj dobrze myje :)

moj tez super :yes:

Mój też super myje, lepiej nawet ode mnie :Śmiech:. Może dlatego, że to K prawie zawsze myje to i ma wprawę :Oczko:

Alutka7912
asia78
Pamietacie nasze zimy z dziecinstwa?? snieg od pazdzirenika do marca?? to byly zimy a nie takie popierdolki jak teraz:sofunny:

Pamiętam :Oczko: Zaspy po pas...kuligi wieczorne, wypady na zamarzniete stawy, wieczorna gra w hokeja:Oczko: Ech...to były zimy...hihihihihi. Jak przychodziłam do domu to rękawiczki az same stały takie były przezmarzniete i przemoczone hihihi. A pamietacie kozaczki Relax??:Oczko:

Też takie zimy pamiętam :Śmiech:. A kozaczki Relax białe to było moje marzenie, które się nie spełniło. Ale miałam zawsze ładne kozaczki :Śmiech:

kwiaciarka
buty PRL juz byly obgadane, a pamietacie paczki z kosciola ? wtedy jadlam 1szego bonta :)
No i saturatory na ulicach z woda i sokiem :)

Paczek z kościoła nie miałam. A saturatory na ulicy pamiętam. Bardzo lubiłam wodę z soczkiem :Śmiech:
Syfonu w domu nie mieliśmy, choć też mi się marzył :Śmiech:

isa32
asia78
Taki megapotliwy:sofunny:

do dziś o nim marzę :Śmiech::Śmiech::Śmiech:
:Śmiech: