Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem!

Cześć Dziewczyny, Dziękuję Wam bardzo serdecznie za troskę :23_30_126::36_3_15:
Dokladnie w trakcie wybuchu bylismy w lamolocie do Oslo, a w trakcie strzelaniny, w drodze z lotniska. Dowiedzielismy sie od przypadkowej osoby na lotnisku.
W sobote miasto jakby umarlo, rano poszlam po chleb a w spozywczym jedna osoba!
W niedzielę byliśmy pod katedrą, mnustwo kwiatów, zniczy i ludzi, zreszta to samo pokazuja w TV. A wczoraj bylismy na marszu i pod parlamentem, firany wiejące z powybijanych okien robią strasznie przygnębiające wrazenie.
Za kilka dni organizują dużą nocną manifestacje na wyspie.

http://ticker.7910.org/an1cA4ZB0360030MDAwOGQ0fDY4MDg4MDc0ZGphfE1pa29sYWplayBtYQ.gif

Mam duzo zaległości OBOK, ale poczytam i poogladam dopiero wieczorem, chroniczny brak czasu przez ten remont. Moi chłopcy u babci w PL.
Urodzinki Mikołajka były w zeszłą niedzielę, robilismy w domu, tak chciał Mikołajek, były zaproszone 3 panie animatorki i zabawiały towarzystwo, młody bardzo zadowolony, torcika upiekłam sama, śmietanowca z owocani z ciasta karpatkowego, bez chwalenia hih/pyszny :Oczko:

http://ticker.7910.org/an1cA4ZB0360030MDAwOGQ0fDY4MDg4MDc0ZGphfE1pa29sYWplayBtYQ.gif

Renata nie robilam nic, bo to dopiero w czwartek mnie tak bolalo i jakos przeszlo po tym duomoxie. A dzisiaj znowu wrocilo:(

A wczoraj mialam taka migrene z wymiotami, ze szok. Mialam obiad zrobiony wlasciwie tylko ziemniaki obrac i dogotowac i sos dorobic, ale nie dalam rady. Wyrodna matka zamowilam pizze dzieciakom